افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد

در حالی یک اقتصاددان نزدیک به دولت خبر از افزایش احتمالی ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده داده که مسئولان امر تاکنون همه خبرهای مربوط به افزایش قیمت بنزین را تکذیب و انتشار این گونه خبرها را موجب تشویش اذهان عمومی اعلام کردند.

افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد

سخنگوی دولت اتخاذ هرگونه تصمیم در دولت برای افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت بنزین در سال آینده را تکذیب کرد.

به گزارش بانک اول فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات امروز حجت‌الله میرزایی رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی که بر اساس اظهارات آقای رئیس ‌جمهور پیش‌بینی کرده بود، قیمت بنزین سال آینده 30 تا 40 درصد افزایش می‌یابد، گفت: تاکنون در دولت هیچ تصمیمی درخصوص افزایش قیمت بنزین اتخاذ نشده است.

وی در عین حال اعلام کرد: بحث‌های کارشناسی در دولت برای قیمت حامل‌های انرژی در جریان است و برنامه دولت هم آماده‌سازی افکار عمومی در خصوص تصمیمات احتمالی برای حامل‌های انرژی است.

وی ادامه داد: دولت همانطور که قبلاً اعلام کرده بود در خصوص قیمت حامل‌های انرژی مردم را غافل‌گیر نخواهد کرد.

ارسال نظر