به گزارش بانک اول، صاحبان کسب و کارها که چک های صادره آنها در بازه زمانی اول اسفند ۹۸ تا ۳۱ اردیبهشت ۹۹ برگشت خورده محرومیتهای ناظر بر چک برگشتی لحاظ نمی گردد.
نکته عجیب در خصوص این دستورالعمل این است که صاحبان چکهای برگشتی باید الزاماً درخواست کتبی به بانک ارائه تا محرومیت های آنها بخشیده شود!
این در حالی است که این روزها مسئولان وزارت بهداشت تاکید دارند برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از خانه خارج نشده و کارهای خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
بهتر بود بانک مرکزی برای تمامی چکهای برگشتی تاریخهای فوق رفع محرومیتها را در نظر گرفته تا نیازی به مراجعه و درخواست کتبی نباشد.
بر اساس قوانین موجود در صورتی که شخصی در شبکه بانکی دارای چک برگشتی باشد کلیه بانک ها و موسسات اعتباری موظفند خدماتی از قبیله پرداخت تسهیلات، قبول ضمانت نامه تسهیلات، ارائه دسته چک بانکی و نیز کارت عابر بانک را به ایشان ندهند.
در صورتی که شخصی از ابتدای اسفند تا پایان اردیبهشت ماه چه که دارای چک برگشتی باشد مشمول این محدودیتها نخواهد شد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
سلام.شما فقط یک طرف مشکل رو میبینید.یک خانم سی ساله در اصفهان و شیراز و تهران توانسته ظرف مدت دو ماه سی و چهار دسته چک از بانک های مختلف بگیرد و در بازار خرج کند و متاسفانه نه بانک ها پاسخگو هستند و نه بانک مرکزی.چرا جلو سواستفاده ها گرفته نمیشود تا عده ای کاسب بازار بیچاره شوند.کدام قانون بانک مرکزی میگوید یک زن خانه دار میتواند سی و چهار جلد دسته چک داشته باشد.چرا مسولین پاسخگو نیستند.چرا دادستان اصفهان دستور مسدودی حساب ها را نمیدهد.چرا از جیب مردم خرج میکنید.چک برگشت شده در سامانه بانک مرکزی وضعیت سفید است.درواقع بانک مرکزی مرا گول زد