پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

پروژه بلاکچین تلگرام و عرضه ارز دیجیتال گرام برای همیشه لغو شد

24 خرداد 1401
پروژه بلاکچین تلگرام و عرضه ارز دیجیتال گرام برای همیشه لغو شد

به گزارش بانک اول، پاول دروف، مدیرعامل پیام رسان و شبکه تلگرام در پستی در کانال تلگرامی خود به صورت رسمی پس از مدت‌ها اعلام کرد که پروژه بلاکچین تلگرام (TON) و عرضه ارز دیجیتال تلگرام تحت عنوان گرام (GRAM)متوقف شده و این شرکت این پروژه را از دستور کار خارج کرده و خود را از حوزه بلاکچین کنار کشیده است.

مدیرعامل تلگرام اعلام کرده است که با وجود تلاش‌ها بعد از 2 سال و نیم فعالیت برای ایجاد بستر بلاکچین تلگرام با نام TON، فعالیت تلگرام در حوزه بلاکچین به دلیل موانع قانونی ایجاد شده از سوی دولت ایالات متحده آمریکا متوقف شده و بدین ترتیب ارز دیجیتال گرام قبل از عرضه به پایان رسید و هیچ گاه منتشر نخواهد شد.

دروف در این پست تاکید کرده که مقصر اصلی عدم ادامه فعالیت شرکت تلگرام در حوزه بلاکچین آمریکا است و قوانین آن‌ها باعث شده تا در دادگاهی رای داده شود و عنوان شود که تلگرام نه تنها در آمریکا بلکه اجازه توزیع توکن‌های گرام را در هیچ نقطه‌ای از جهان نداشته باشد؛ در واقع آن‌ها معتقدند ممکن است بعد از راه اندازی پلتفرم TON ممکن است یک شهروند آمریکایی برای دسترسی به زیرساخت رمز ارز و بلاکچین تلگرام راه‌های دیگری را پیدا کند و بر همین اساس نباید پلتفرم TON در هیچ نقطه‌ای از جهان توزیع شود حتی در صورتی که یک کشور دیگر در کره خاکی با زیرساخت TON شرکت تلگرام موافق باشد و آن را بپذیرد.

مدیرعامل پیام رسان تلگرام از سیاست‌ها و دخالت‌های آمریکا انتقاد کرده و تاکید داشته است که این تصمیمات نشان می‌دهد سایر کشورها اختیار ندارند که چه مسائلی برای آن‌ها مناسب است و چه موضوعاتی برای آن‌ها مضر است و آمریکا تعیین کننده نهایی است؛ متاسفانه بسیاری از کشورها در حوزه فناوری و موضوعات مالی و بانکی به ایالات متحده آمریکا وابسته هستند و آمریکا می‌تواند از کنترل خود بر دلار و نظام مالی جهانی برای بستن هر بانک یا حساب بانکی در جهان استفاده کند.

دروف در این پیام تلگرامی خاطر نشان کرده است جمعیت جهان تابع نظرات آمریکا است و همین موضوع باعث شده که شهروندان سایر کشورها به عنوان 96 درصد جمعیت به 4 درصد جمعیت آمریکا وابسته باشند.

وی از نتایج تلاش‌های شرکت تلگرام برای ایجاد زیرساخت غیر متمرکز ابراز امیدواری کرده و تاکید داشته که این شرکت تلاش خود را انجام داده و امیدوار است تا چرخه معیوب جهان متمرکز در آینده با استفاده از ظرفیت نسل‌های آینده توسعه دهندگان و استفاده از تجربیات اشتباهات تغییر کند؛

مدیرعامل تلگرام در این پیام در پایان تاکید کرده است که تلگرام در پژوه عرضه رمز ارز شکست خورده و رسما از پروژه شبکه TON و عرضه ارز دیجیتال گرام خارج شده و شهروندان از این پس هر سایتی تحت چنین عناوینی را ببنند نباید به آن‌ها اعتماد کنند.

گفتنی است؛ شرکت تلگرام در اواخر سال 2017 میلادی اعلام کرد که قصد دارد زیرساخت بلاکچین خود را تحت عنوان TON و رمز ارز گرام را تولید و عرضه کند که باعث شد تا اشتیاق برای سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت و تعداد بالای کاربران این پیام رسان افزایش یابد و در نهایت فروش بخشی توکن‌های گرام در سال 2018 برای این شرکت جذب سرمایه 1.7 میلیارد دلاری را به دنبال داشت اما در ادامه گرام پس از ماه‌ها جنجال با دادگاه‌های آمریکا به دلیل مشکلات قانونی و صدور حکم کمیسیون بورس آمریکا برای عدم انتشار توکن گرام این شرکت را در پروژه بلاکچین خود و انتشار رمز ارز گرام با چالش روبرو کرد.

لازم به ذکر است؛ یکی از مهمترین عوامل اعلام شده از سوی شورای عالی فضای مجازی در خصوص مسدودسازی و فیلترینگ پیام رسان تلگرام، بحث احتمال دخالت پیام رسان تلگرام در نظام بانکی و اقتصادی با ورود به حوزه بلاکچین و عرضه رمز ارز گرام بود که تاکید شده بود می‌تواند ارزش پول ملی و نقش بانک مرکزی را ضعیف کند؛ حال شاید یکی از مهمترین دلایل فیلترینگ تلگرام در ایران با اعلام شکست تلگرام در حوزه بلاکچین از میان رفته است و باید در این بخش بازنگری‌هایی صورت بگیرد./ایبنا

اخبار مرتبط
نخستین نشانه، نسبت MVRV (نسبت ارزش بازار به ارزش تحقق یافته) است که ارزش بازار بیت کوین (مجموع ارزش تمام کوین‌هایی که تاکنون استخراج شده‌اند) را در برابر ارزش تحقق‌یافته آن (مجموع آخرین قیمت فروش تمام بیت کوین‌های در گردش) می‌سنجد. اگر این نسبت از ۳.۷ فراتر رود، معمولاً نشان می‌دهد که بیت کوین به اوج ارزش‌گذاری خود در آن مقطع رسیده است. طبق داده‌های کوین گلس (CoinGlass)، این شاخص در حال حاضر عدد ۲.۶۷ را نشان می‌ده
کاهش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو نیز می‌تواند باعث افزایش سرمایه‌گذاری فعالان بازار در ارزهای دیجیتال شده باشد. کاهش نرخ بهره معمولاً به افزایش ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران می‌انجامد. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که بازار ارزهای دیجیتال فعلاً به روند صعودی خود ادامه دهد. در ادامه به پنج ارز دیجیتال که می‌توانند در دسامبر ۲۰۲۴ سودآوری خوبی داشته باشند، نگاهی می‌اندازیم.
اولین کاری که می‌توانید برای آغاز مسیر تریدینگ انجام دهید، استفاده از سرمایه شخصی خودتان است. در این روش، شما بخشی از سرمایه که به زندگی شما لطمه نمی‌زند را در ارزها و دارایی‌های مختلف سرمایه گذاری می‌کنید تا از این طریق سود به دست بیاورید. البته، شما نباید تمام سرمایه خود را وارد این حوزه کنید؛ زیرا ریسک و نوسان هم در آن وجود دارد.
قیمت میم‌فای فعلا در بازار پیش‌از عرضه به‌پول خودمان حدود ۱۰ هزار تومان اعلام می‌شود، اما تجربه نشان داده گیمر‌ها برای فردای عرضه در صرافی‌های ارز دیجیتال نباید روی چنین رقم‌هایی حساب باز کنند

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها