به گزارش بانک اول ، اکبر افتخاری در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به بیمه تکمیلی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: حق بیمه هر بازنشسته تا قبل از خرداد ماه مبلغ 60 هزار تومان در نظر گرفته شده بود که از این رقم 30 هزار تومان از سوی بازنشسته و 30 هزار تومان توسط صندوق بازنشستگی پرداخت میشد که البته در این قرارداد پوششها و تعهدات بیمهای نسبتاً پایین بود که همین امر اعتراض بازنشستگان را به همراه داشت.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری اقدامات جدی در ارتباط با افزایش تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری انجام گرفت تا شرایطی فراهم شود و بتوانیم پوششها را گسترش دهیم و در این فرایند سرانه حق بیمه تکمیلی از 60 هزار تومان به 140 هزار تومان در ماه افزایش پیدا کرد و در حالی این اتفاق رقم خورده است که سرانه پرداختی از سوی بازنشستگان تغییری پیدا نکرد و در واقع 55 هزار تومان از افزایش سرانه توسط صندوق بازنشستگی و 55 هزار تومان نیز توسط سازمان برنامه و بودجه پرداخت میشود.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به تعهدات جدید بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ خاطرنشان کرد: با اجرای طرح جدید، تمام پوششهای قبلی از بیمه تکمیلی امسال به دو برابر افزایش خواهد یافت. علاوه بر اینکه تعهدات جدیدی به قرارداد بیمه تکمیلی اضافه شده است. به عنوان مثال تعهد بیمه تکمیلی در اعمال جراحی تخصصی که از جمله جراحیهای پرهزینه است سال گذشته 23 میلیون تومان بود که با قرارداد جدید رقم آن به 44 هزار تومان رسیده است. همچنین تعهدات در رابطه با جراحی عمومی در سال گذشته 11 میلیون تومان بود که با قراداد جدید رقم تعهد به 22 میلیون تومان افزایش یافته است.
افتخاری خاطرنشان کرد: در سایر موضوعات مثل خدمات تشخیص درمانی سرپایی مواردی مثل هزینه خدمات تشخیصی شامل انواع فلورسکوپی، اپتومتری، ادیومتری و ... که سال گذشته تعهد بیمه تکمیلی 850 هزار تومان است، امسال به یک میلیون و 700 هزار تومان افزایش یافته است. همچنین خدمات انواع آزمایشگاهی سال گذشته 400 هزار تومان بوده که امسال به 800 هزار تومان افزایش رسیده است.
وی ادامه داد: همچنین تعهد اعمال مجاز سرپایی سال گذشته 460 هزار تومان بود که رقم آن امسال به 920 هزار تومان افزایش یافته است. علاوه بر اینکه تعهد خدمات رادیوگرافی سال گذشته 200 هزار تومان بود که با قرارداد جدید به 400 هزار تومان رسیده است. همچنین خدمات جدیدی به تعهدات بیمه تکمیلی اضافه شده است که از آن جمله می توان به کمک هزینه عینک هر سه سال یکبار تا سقف 120 هزار تومان، کمک هزینه عصا و واکر فقط یکبار هر یک تا سقف 100 هزار تومان، کمک هزینه خرید ویلچر فقط یکبار تا سقف 1 میلیون تومان، کمک هزینه خرید سمعک هر پنج سال یکبار تا سقف 500 هزار تومان و کمک هزینه یک دست دندان هر سه سال یکبار تا سقف 300 هزار تومان اشاره کرد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: قرارداد جدید تعهدات و پوششهای بهتری را فراهم کرده است همچنین این طرح از ابتدای خرداد ماه اجرا شده است و تا سال آینده ادامه خواهد داشت و بازنشستگان و خانوادههای تحت تکفل آنها نیازی به ثبتنام مجدد ندارند و خدمات جدید خود را میتوانند از مراکز درمانی از خرداد ماه دریافت کنند و اسنادی که از سوی بازنشستگان از یکم خرداد سال جاری در اختیار کارشناسان بیمهای صندوق قرار بگیرد بر اساس تعهدات جدید ارزیابی و براساس آن پرداخت خواهد شد.
افتخاری در پایان با اشاره به افزایش تعهدات بیماران خاص از 45 میلیون تومان به 60 میلیون تومان در قرارداد جدید، گفت: سقف بستری فوق تخصصی 44 میلیون تومان، سقف بستری عمومی 22 میلیون تومان، سقف خدمات تشخیصی درمانی سرپایی یک میلیون و 700 هزار تومان، سقف خدمات آزمایشگاهی 800 هزار تومان، سقف رادیوگرافی 400 هزار تومان و سقف اعمال مجاز سرپایی 920 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
باسلام آقا بیمه بازنشستگان ،دندان مصنوعی باید رایگان باشه طرف ۳۰سال گچ خورده الان دندان نداره غدا بخوره ،با۶ سر عائله ،۳ نفر دانشجو ویه پشت کنکوری که هرروز کتاب کمک درسی میخواد و از همه بدتر مریضی بی دندانی وهزار مشکل دیگه چکار کنیم ۳۰۰ تومن دندان فقط یه کرایه ماشینه که چند بار بایدبریم پیش دکتر ،
واقعاً شرم آوره برای یک دست دندان مصنوعی 300هزار تومان کم نیست. درحالی که هزینه دندان مصنوعی الان بالای 3 میلیون هستش. من 15سال پیش برای دندان مصنوعی 250هزار دادم.
تماما شعارهای خالی وبی محتوی که هیچکدام درمان درد بیمه شدگان بیمه پایه با حق بیمه بالا وتکمیلی آتیه سازان حافظ که جمعا کمتراز یکسوم هزینه پرداختی بیمار را بیشتر پوشش نمیدهد. این نوع بیمه ها نوظهور است ودرهیچ کشوری بعداز چهل سال پرداخت حق بیمه اینگونه عمل نمیشود. معلوم نیست این تعرفه های بسیار پایین برای کدام پزشک ویا بیمارستانی پذیزفتنی است که خودشان برای طرف قراردادها هم نمیتوانند مستقیما اجرایی کنند.
سلام مگر انسان به چند نوع بیمه احتیاج دارد یک بیمه و تمام تمام اینها نان دانی است قراردادهای یکطرفه به نفع سازمانها از طرف کل بازنشستگان حداقل قراردادهای بانکها شرکت نفت و الگو برداری بیمهای جاهای دیگر به نفع قشر آسیب پذیر استفاده وبرای مردم کارکنیدبیمه های مکمل بدرد مردم نمیخورند.
با سلام هیچ فرقی نکرده با سال گدشته بللکه بدتر هم شده من سی سال خدمت کردم میخوام یک دست دندان مصنوعی بدارم بیمه فقط 300هزار تومانش میده در صورتیکه حد اقل پول یک دست دندان مصنوعی درجه 3یک ملیون و پانصد کمتر نمیشه این مبلع دردی از ما دوا نمی کنه امثال ما رفتیم تو خیابان ها انقلاب کردیم که مثل شماها بشین مسولین ما و الان که پیر شدبم به ما رحم نمی کنین یه دفعه ای کاش ما را اعدام کنند و یا بمیریم این زندگی نیست اعمال شاقه است من اعتراص دارم لا اقل هزینه درمان ما را کاملا باید دولت بدهد این انصاف و عدالت نیست ما باید به کجا برویم و شکایت کنیم در حق ما باز نشسسته ها خیلی طلم میشود من هر چه حقوق می گیرم همه را میدهم بابت درمان زنم و خودم واقعا بعصی از شبها شاید درست نباشد مطرح کردن این حرف شام شب نداریم بخوریم خداوند جای حق نشسته خداوند دعای ستم دیدگان را می شنود و در کمین ستم کاران است اخه این چه وصعی با ما رفتار می کنند سه ملیون حقوق می گیریم دوازده ملیون خرج داریم پیر هم شدیم توان کار کردن نداریم لطفا تجدید نطر فرماین
ایا از این به بعد کلیه باز نشستگان کشوری باید فقط از این اتیه سازان حافظ استفاده کنند ودیگر هیچ ؟؟؟؟