ﺳﻪشنبه, 13 آذر 1403 2024,December

صدور مجوز افزایش سرمایه یک بانک بورسی

24 خرداد 1401
صدور مجوز افزایش سرمایه یک بانک بورسی

به گزارش بانک اول بر اساس اطلاعیه‌ای که در سامانه اطلاعات ناشران بورسی کدال بارگذاری شده است، بانک مرکزی اعلام کرد: مجوز افزایش سرمایه بانک بورسی دی در نماد «دی» صادر شده و این افزایش سرمایه به میزان ۱۴۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مشتمل بر ۱۲۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت و مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران انجام می‌شود.

به استناد بند ۲ مصوبه هزار و دویست و نودمین جلسه مورخ ۱۳ اسفند ۹۸ شورای پول و اعتبار موضوع بلامانع بودن افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی سرمایه‌گذاری‌ها در سهام برای بانک‌ها و مؤسسات اعتباری و غیربانکی مشمول ماده ۱۰۱ قانون تجارت حداکثر به میزانی که بانک و مؤسسه اعتباری غیربانکی از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شود، طرح موضوع افزایش سرمایه به شرح مذکور در مجمع عمومی فوق‌العاده بانک دی با ارائه تعهد اعضای هیأت مدیره بانک نسبت به واگذاری سرمایه‌گذاری نگهداری شده برای فروش سهام شرکت تولید نیروی برق دماوند، حداکثر ظرف مدت یک سال از تاریخ این تغییر طبقه بندی و با رعایت مفاد قانون تجارت، قانون پولی و بانکی کشور مصوب ۱۳۵۱، قانون اصلاح قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب ۱۳۹۷، دستورالعمل تملک سهام بانک‌ها و مؤسسات پولی غیربانکی مصوب ۱۲ شهریور ۹۸ شورای پول و اعتبار و سایر ضوابط و مقررات موضوع از نظر بانک مرکزی بلامانع است.

اخبار مرتبط
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فملی، فولاد و نوری شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پارسان، کچاد و شبندر با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
سامان با ۳.۳ همت و وخاور با ۱.۵ همت سودآوری، بهتر از انتظارات عمل کردند. بیشترین رشد سودآوری نسبت به تابستان سال گذشته نیز به ترتیب توسط سامان با ۱۳۶٪، وخاور با ۶۴٪ و وپاسار با ۳۴٪ رقم خورده است. سامان به دلیل وصول مطالبات ارزی توانست سود بسیار خوب ۳.۲ همتی در سرفصل سایر درآمدها شناسایی کند. ونوین نیز به دلیل در نظر گرفتن ۲.۴ همت به عنوان هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول نتوانست در حد انتظارات بازار عمل کند و با افت سود ۵۰٪ نسبت به فصل قبلی مواجه شد.
تازه‌ترین خبرها حاکی از آن است که شرکت‌های خودروسازی‌ داخلی در تلاشند تا بار دیگر خودروهای خود رادر بورس کالا عرضه کنند و گویا در این زمینه توافق‌هایی نیز انجام شده است. با این حال این اخبار تاکنون مورد تأیید نهادهای رسمی قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: این سیکلِ باطل توسط خود سازمان بورس به بدنه بازار منتقل شده است. واضحا اگر دامنه نوسان به ۲ درصد کاهش پیدا می‌کرد، بخشی از این معامله‌گران در بازار می‌ماندند و حجم و ارزش معاملات چنان ناامیدکننده نمی‌شد. دامنه نوسان دو درصدی نیز می‌تواند در راستای اهداف سازمان بورس، یعنی صیانت از حقوق سهامداران عمل کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها