به گزارش بانک اول در هفته اخیر شاخص کل بورس دو درصد بازدهی مثبت را ثبت کرد. اما برای هفته آینده چه اوضاعی پیشبینی میشود؟ آخرین اخبار حاوی چه سیگنالهایی برای بازار سهام هستند؟ ۱۰ خبر احتمالا موثر بر روند هفته آینده بورس را در زیر بخوانید:
ـ نماینده دائم کشورمان نزد سازمانهای بین المللی در وین، اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز شنبه به تهران سفر میکند.
ـ سازمان بورس و اوراق بهادار مصوبه افزایش ضریب اعتبارات به ۶۰ درصد را ابلاغ کرد که از دوم اسفند این مصوبه رسما اجرا خواهد شد.
ـ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: در دو تا سه پرونده درباره تخلفات بورسی، به جد در حال انجام اقدامات خود هستیم و هماهنگی قضایی را نیز در این رابطه انجام دادهایم.
ـ رئیس کل بانک مرکزی بیان کرد: علیرغم مشکلات ناشی از تأثیر شیوع ویروس کرونا درامور تجاری و تأمین ارز در ابتدای سال، بانک مرکزی و صادرکنندگان تاکنون ۳۲ میلیارد دلار برای واردات کشور تأمین ارز کردهاند.
ـ کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰، با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین کالاهای اساسی در بودجه سال آینده موافقت کرد.
ـ کلیات اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۰ دیروز به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، با توجه به اینکه در آن اشارهای به افزایش نرخ حاملهای انرژی نشده است انتظار میرود در صورتی که دولت آینده با کسری بودجه مواجه نشود، نرخ بنزین در سال آینده افزایش پیدا نکند.
ـ میثم رادپور،پژوهشگر اقتصادی درباره آینده ارز گفت: به نظر میرسد نرخ ارز بدون جهش معناداری در همین محدوده کنونی در نوسان باشد. در واقع باید منتظر بود تا دید تحولات آتی درعرصه بینالمللی چه تغییری خواهد کرد.
ـ مشاوران املاک مناطق مصرفی پایتخت از بازگشت تعداد زیادی از فروشندگان به بازار معاملات خبر میدهند.
ـ ولید هلالات، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با روابط دیپلماتیک و خروج ایران از پروتکل الحاقی و روند بورس تا پایان سال گفت: فعلا همه چیز به واکنش جامعه بینالملل به خروج ایران از پروتکل الحاقی وابسته است و احتمالا این واکنشها تا نیمه دوم اسفند ماه تاثیر خود را بر بازار سهام خواهد گذاشت. احتمالا بورس از هفته آخر اسفند و بعد از شفاف شدن موضع ایران در جامعه بینالملل روند صعودی خود را شروع خواهد کرد و این روند در ایام عید ادامه خواهد داشت.
ـ پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارتنیوز در رابطه با تصمیم تغییر نامتقارن دامنه نوسان و روند بورس تا پایان سال گفت: مشکل بازار سهام تغییر دامنه نوسان نبود و مشکل اصلی بورس نبود خریدار موثر است و در این شرایط کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را خواهد گرفت. سازمان بورس با کم کردن دامنه نوسان فقط جلوی ریزش زیاد شاخص کل را گرفته است. به نظر میرسد شاخص کل تا پایان سال در محدوده یک میلیون ۳۰۰ هزار واحد تثبیت شود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید