به گزارش بانک اول ، علی یزدانی روز پنجشنبه در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: صدور این ضمانت نامه های بانکی تنها با دادن چک و سفته انجام و بیش از آن نیز از سند محل اجرای طرح به عنوان ضمانت استفاده میشود.
وی اظهار کرد: 970 شهرک و ناحیه صنعتی به مساحت 140 هزار هکتار در کشور وجود دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: با وجود برخی مشکلات از جمله محدودیت منابع مالی در کشور، دولت یازدهم در راستای تحقق هر چه مطلوبتر اقتصاد مقاومتی از بخش صنعت حمایت همه جانبه ای کرده است.
یزدانی بیان کرد: 160 هزار نفر از افراد مشغول به کار در شهرکها و نواحی صنعتی کشور تا پایان سال جاری به طور رایگان و توسط این سازمان آموزشهای لازم از جمله در زمینه مدیریت منابع مالی را فرا خواهند گرفت.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان کرد که یکی از مشکلات مهم شهرکها و نواحی صنعتی کشور و دلیل اصلی بروز مشکلات اقتصادی برای آنها مدیریت نکردن منابع مالی است.
وی ابراز داشت: در حوزه حمایت از سرمایه گذاران برای تأمین زیرساختهای مورد نیاز شهرکها و نواحی صنعتی و همچنین قیمت تمام شده محصولات تولیدی آنها اختیار به استانها واگذار شده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت که 50 درصد هزینههای پژوهش در زمینه بخش صنعت و یا شهرکها و نواحی صنعتی توسط دولت پرداخت میشود.
یزدانی اظهار داشت: صندوق ضمانت حمایت از صنایع کوچک با تمامی بانکهای کشور برای همکاری با فعالان حوزه صنعت و واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی به منظور پرداخت سریعتر تسهیلات در قبال ضمانت نامه صادره توسط آن صندوق با آنها تفاهم نامه منعقد کرده و مراحل عقد قرارداد با بانک صادرات نیز در حال انجام است.
وی افزود: تاکنون 389 خوشه صنعتی در بخشهای صنعت، کشاورزی، صنوف و صادرات در کشور شناسایی و ارتباط روزافزونی نیز بین آنها ایجاد شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: توسعه هر چه بیشتر خوشههای صنعتی از ابعاد و رویکردهای مهم اقتصاد مقاومتی بوده و دولت یازدهم نیز توجه جدی به این موضوع دارد.
یزدانی ابراز داشت: مکان یابی شهرکها و نواحی صنعتی در گذشته در بسیاری از استانها به طور مطلوب انجام نشده که سبب بروز مشکل محدودیت زمین برای ساخت شهرکها و نواحی صنعتی جدید شده است.
وی گفت که متولیان امر و مسئولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای موجود در این استان برای ایجاد و توسعه خوشههای صنعتی را شناسایی کنند.
یزدانی اظهار داشت: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز آماده هرگونه همکاری را با استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه و کمک به تحرک روزافزون شهرکها و نواحی صنعتی استان دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت:همت و تلاش دولت یازدهم کمک به بخش صنعت و فعالان آن در تمام استانها از جمله این استان است.
سید موسی خادمی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید با وجود کمبود اعتبارات تاکنون اقدامهای مهمی در زمینه کمک به طرحها و واحدهای صنعتی و بازگشت مجدد آنها به چرخه تولید انجام داده است.
وی افزود که تشکیل و فعال کردن کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در کشور و استانها بیانگر دغدغه جدی دولت به حوزه تولید و اشتغال در راستای تحقق شعار سال است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به همراه هیات همراه در سفری به کهگیلویه و بویراحمد از شهرکها و نواحی صنعتی این استان بازدید و با مسائل و مشکلات آنها آشنا شدند.
کهگیلویه و بویراحمد دارای 13 شهرک و ناحیه صنعتی به مساحت افزون بر یکهزار و 500هکتار است.
42 واحد صنعتی راکد کهگیلویه و بویراحمد در 2 سال گذشته با دریافت حدود 200 میلیارد ریال تسهیلات به چرخه تولید بازگشتند.
در این مدت افزون بر یکهزار و 400 میلیارد ریال از محل تسهیلات رونق به 200 واحد تولیدی استان تزریق مالی انجام شد.
سالهای 1393 و 1394 از محل صندوق توسعه ملی 470 میلیارد ریال و سالهای 1394 و 1395 نیز 250 میلیارد ریال کمک فنی و اعتباری به 200 واحد تولیدی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید