جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

اگر دلتان این 9 خوراکی را می خواهد شما بیمار هستید

24 خرداد 1401
اگر دلتان این 9 خوراکی را می خواهد شما بیمار هستید

اگر دلتان این 9 خوراکی را می خواهد شما بیمار هستید


همه ما به نوعی خوراکی علاقه خاصی داریم و همواره انتخاب اول ما است اما ممکن است به طور ناگهانی و برای مدتی و به صورت افراطی دلتان نوعی خوراکی را بخواهد. در نوع اول شما کاملا سالم هستید اما در مسئله دوم بدن شما درگیر بیماری است و علائم خود را اینگونه نشان می دهد.

اگر تمایل شدیدی به خوردن این خوراکی ها پیدا کرده اید نشانه هایی از بیماری در شما وجود دارد:

 

هوس یخ:
تمایل به خوردن خوراکی هایی که ارزش غذایی ندارند. مثل یخ،خاک ، گچ و ... میتواند نشانه ی کم خونی باشد

یخ
یخ

هوس آب:
نوشیدن زیاد آب میتواند نشانه ی دیابت باشد. توجه داشته باشید هر عطش به آبی نشانه ی دیابت نیست اما اگر پر نوشی و پر ادراری داشتید حتما آزمایش دهید

هوس شکلات :
این تمایل میتواند کمبود ویتامین های گروه b و منیزیم باشد

هوس سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس :
این تمایل میتواند نشانه ی کمبود امگا 3 باشد که جایگزین آن میتوانید از منابع سالم امگا 3 مانند روغن زیتون ماهی سالمون و مغزها استفاده کنید

هوس نوشابه :
علت تمایل به این نوشیدنی میتواند نشانه ی کمبود شدید کلسیم باشد

نوشابه
نوشابه

هوس چوب شور :
تمایل به این مواد غذایی نشان دهنده ی سطح پایینی از کلسیم منیزیم و زینک در بدن است

هوس شدید پنیر :
تمایل به مصرف این مواد نشانه ی کمبود ویتامین A و D باشد

هوس ترشیجات :
تمایل به آن نشان دهنده ی میزان کم اسید معده است

هوس غذاهای تند :
میتواند به دلیل عدم تعادل تیروئید یا کمبود گوگرد باشد

غذای تند
غذای تند

 

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها