یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

صفر تا صد ثبت چک در سامانه صیاد

24 خرداد 1401
صفر تا صد ثبت چک در سامانه صیاد

به گزارش بانک اول، با شروع سال جدید طبق مصوبه بانک مرکزی ثبت دسته‌ چک‌های جدید در سامانه صیاد اجباری شده  و  متقاضیان باید برای دریافت دسته چک به شعب بانک‌ها  درخواست دهند. از این رو نیاز است صادرکنندگان و دریافت کنندگان چک با فرآیندهای ثبت و انتقال چک در سامانه صیاد و ابزارهای دسترسی به این سامانه آشنا شوند.

گفتنی است، در قانون جدید چک نحوه صدور، دریافت و انتقال چک تغییر کرده  و صادرکننده چک باید مندرجات چک شامل تاریخ سررسید، مبلغ و اطلاعات هویتی ذینفع را علاوه بر درج در برگ چک, در سامانه صیاد ثبت کند.

افراد می‌توانند برای انجام این امور از طریق ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد شامل اینترنت بانک و موبایل بانکِ بانک‌ها، برنامک‌های موبایلی حوزه پرداخت و شعب بانک‌های عامل اقدام کنند. همچنین ابزارهای دیگری از جمله تلفن بانک، ابزار پیامکی، کدهای دستوری و غیره در دست بررسی هستند.

 البته ثبت صدور چک تنها از طریق اینترنت بانک و موبایل بانک بانکِ صادرکننده دسته چک امکان پذیر است و کاربر برای صدور، دریافت و انتقال چک از طریق اینترنت بانک و برنامک‌های موبایلی باید امکان دسترسی به ابزار یادشده را از بانک خود درخواست کرده باشد و از طریق این ابزار، فرایندهای " ثبت صدور"، " تایید دریافت" و " انتقال چک" در سامانه صیاد را انجام دهد.

افراد برای  ثبت چک در سامانه صیاد باید:

ابتدا به یکی از ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد مراجعه و مشخصات مبلغ چک را به طور صحیح وارد شود. 

مشخصات دریافت کننده چک، یعنی کسی که چک را از او تحویل خواهد گرفت، وارد کند.( احراز هویت)

باید منتظر پیام این سایت مبنی بر اجازه صدور چنین چکی با این مبلغ بود.

 پس از مشخص شدن موارد فوق، اطلاعات داخل چک را مکتوب کرده و در نهایت چک را تحویل دریافت کننده دهد.

گفتنی است  با یک بار ثبت نام و ورود به سایت از این پس به راحتی، چک‌های صادر شده توسط خودتان را می‌توانید مشاهده کنید.

 

چگونه چک‌های جدید را پشت نویسی کنیم؟

مراجعه به یکی از ابزارهای دسترسی به سامانه صیاد

احراز هویت

ورود " شناسه صیادی" برگ چک متعلق به انتقال دهنده در سامانه صیاد

ورود اطلاعات مربوط به " بابت" و هویت ذینفع جدید چک (انتقال گیرنده)  

تایید و ثبت اولیه انتقال چک

اخبار مرتبط
آمنه نادعلی‌زاده،گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است. این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: درحال‌حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.
اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند
یک از روش‌های ثبت چک صیادی استفاده از همراه بانک است. شما از طریق اپلیکیشن بانک‌های مختلف می‌توانید به ثبت چک در سامانه صیاد بپردازید.
در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها