دوشنبه, 31 اردیبهشت 1403 2024,May

روزه داری بدون این خوراکی‌ها در سحر و افطار ممنوع!

24 خرداد 1401
روزه داری بدون این خوراکی‌ها در سحر و افطار ممنوع!

به گزارش بانک اول، در ماه مبارک رمضان، با توجه به خودداری از خوردن غذا و مایعات برای ساعت‌های طولانی در هر روز، بدن برای جبران انرژی از دست رفته در طول روزه‌داری به رژیم غذایی خاصی نیاز دارد.

در این گزارش، مجموعه‌ای از توصیه‌های تغذیه‌ای ارائه می‌شود که به ارتقاء سلامت بدن در طول ماه مبارک کمک می‌کند.

در راس غذا‌هایی که توصیه می‌شود، این است که "چربی‌های سالم طبیعی" را که در روغن زیتون، ماهی‌های پرچرب و دانه‌هایی مانند دانه کنجد و کتان وجود دارد، مصرف کنید.

همچنین، سبزیجات و میوه‌های طبیعی، مصرف گوشت، تخم مرغ و حبوبات نیز جزء مهمترین غذا‌هایی است که مصرف آن در ایام ماه مبارک رمضان ضروری است.

لبنیات نیز از جمله غذا‌هایی است که حتماْ باید در سفره افطاری و سحری یا بین دو وعده وجود داشته باشد و از انواع مختلف آن استفاده شود.

لازم است اطمینان حاصل کرد که بین وعده افطاری و وعده غذایی قبل از سحر، به میزان کافی یعنی حدود ۸ لیوان آب و مایعات مصرف شود.

اخبار مرتبط
متخصصان با توجه به غذاهایی که هوس می‌کنید به شما می‌گویند که بدن شما به چه چیزهایی نیاز دارد
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مردم خواست در صورت مشاهده فرآورده تقلبی مذکور در اسرع وقت موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اطلاع دهند تا اقدامات لازم در این خصوص صورت بگیرد.
- ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیمو رنده شده منجمد را در ماست طبیعی بدون شکر بگنجانید. - برای ناهار، ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیموی رنده شده منجمد را به سالاد خود اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری اسفناج، آجیل، پنیر تازه، چند تکه ماهی سالمون و مقداری گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.
دو نوع بیماری کبد چرب وجود دارد؛ الکلی و غیرالکلی. بیماری کبد چرب، سلامتی افراد زیادی را تحت تأثیر قرار داده است و یکی از علل اصلی نارسایی کبد به شمار می‌رود. بیماری کبد چرب غیرالکلی بیشتر افرادی را درگیر می‌کند که چاق هستند، سبک زندگی غیرفعالی دارند و مقدار زیادی مواد غذایی فرآوری شده مصرف می‌کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها