ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

شناسایی ۱۷ بیمار مبتلا به کرونای هندی در کشور

24 خرداد 1401
شناسایی ۱۷ بیمار مبتلا به کرونای هندی در کشور

به گزارش بانک اول سیما سادات لاری، با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور، گفت: در حال حاضر اکثر مناطق کشور پیک چهارم بیماری کرونای انگلیسی را گذرانده‌اند و میزان موارد ابتلا و بستری در کشور نزولی شده است.

او ادامه داد: هم اکنون روند نزولی موارد ابتلا و بستری در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان چشمگیر است، اما در تهران به دلیل سخت بودن نظارت‎‌ها بر اجرای دستورالعمل‌ها، روند نزولی بیماری کرونای انگلیسی با شیب ملایم‌تری در حال انجام است.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: چندین مورد ابتلا به ویروس کرونای هندی و آفریقایی در کشور به طور قطع شناسایی شده است و خوشبختانه همه آن‌ها رهگیری شده و کنترل این بیماری به خوبی در کشور در حال انجام است.

ابتلای ۵ نفر به کرونای آفریقایی در هرمزگان

او افزود: در حال حاضر پنج نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونای آفریقایی شناسایی شده و در قرنطینه هستند و ۱۷ نفر مبتلا به ویروس جهش یافته‌هندی شناسایی شده که از این تعداد شش نفر در بوشهر، چهار نفر در قم، سه نفر در یزد، سه نفر در البرز و یک نفر در آبادان هستند.

لاری تاکید کرد: در حال حاضر براساس مصوبه ستاد ملی کرونا اصناف بازگشایی شده است، اما اگر واحد صنفی تخلفی را انجام دهد در شهرهای نارنجی دو هفته و در مناطق قرمز به مدت سه هفته آن واحد صنفی پلمب خواهد شد.

اخبار مرتبط
ویتامین C یک آنتی اکسیدان ضروری برای سلامت سیستم ایمنی است. ویتامین B-۱۲ به حفظ سیستم عصبی و تشکیل گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف همزمان این دو مکمل ممکن است میزان ویتامین B-۱۲ دریافتی را در بدن کاهش دهد
در مورد کنسرو‌هایی که یک طرف آنها برآمده شده است چنانچه با سوراخ کردن قوطی مقدار زیادی گاز خارج شود دلیل بر فاسد بودن محتوی قوطی است. باید توجه داشت که موقع باز کردن قوطی‌های سالم، مقدار ناچیزی هوا به داخل آنها کشیده می‌شود که نباید آن را با خروج گاز اشتباه کرد.
سرطان‌ها لیست بلندبالایی دارند که برخی از آن‌ها تهدید جدی برای سلامت و جان افراد محسوب می‌شوند، اما پنج تا از این سرطان‌ها از همه خطرناک‌تر و کشنده‌تر هستند.
افتالموپاتی مرتبط با اختلالات تیروئید وضعیتی است که به ندرت در مورد آن صحبت می‌شود. اربیت ها از دیواره‌های استخوانی تشکیل شده‌اند که قادر به تغییر شکل نیستند. با افزایش محتویات اربیت، همه چیز در آن (از جمله کره چشم) به جلو حرکت می‌کند. تیروئید چشمی می‌تواند در برخی از اشکال پرکاری تیروئید (بیماری Basedow)، در برخی از اشکال کم کاری تیروئید (تیروئیدیت هاشیموتو) و حتی در غیاب مشکلات تیروئید رخ دهد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها