به گزارش بانک اول در حال حاضر، خریداران در تلاش هستند تا قیمت را احیا کنند. در همین راستا، آنها موفق شدند که قیمت بیت کوین را تا بالای خط روند نزولی براسنند. در صورتی که قیمت بالای این خط روند تثبیت شود، ممکن است شاهد افزایش تا ۴۲,۰۰۰ دلار باشیم. پس از این محدوده، هدف بعدی رسیدن به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA20) در سطح ۴۴,۹۶۵ دلار خواهد بود.
آخرین وضعیت ارزهای دیجیتال در ماه مه 2021 (خرداد)
اگر قیمت از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه سقوط کند، نشاندهنده آن است که احساسات حاکم بر بازار منفی است و معاملهگران در رالیها اقدام به فروش میکنند. این موضوع میتواند برای چند روز قیمت بیت کوین را در بازه ۲۸,۸۵۰ دلار تا ۴۵,۰۰۰ دلار گرفتار کند.
در طرف مقابل، اگر قیمت در بالای خط روند نزولی تثبیت نشود، نشاندهنده این موضوع است که معاملهگران در رالیهای کوچک هم اقدام به فروش میکنند. این مسئله احتمال رسیدن دوباره به ۲۸,۸۵۰ دلار را تقویت میکند. شکستن این محدوده هم احتمالاً سقوط به ۲۰,۰۰۰ دلار را در پی خواهد داشت.
تحلیل تکنیکال اختصاصی قیمت اتریوم
قیمت اتریوم روز یکشنبه به زیر کف ۱۹ مه در ۱,۸۰۱ دلار رسید، اما شادو بلند کندل روزانه در آن روز نشان میدهد که خریداران در حجمهای بالا اقدام به خرید کردند. خریداران انتظار داشتند روز گذشته شاهد احیای بازار باشیم که خود نشانهای مثبت تلقی میشود.
احتمال رسیدن قیمت اتریوم به فیبوناچی ۳۸.۲ در سطح ۲,۷۲۴ دلار وجود. انتظار میرود در این ناحیه شاهد مقاومت قدرتمندی باشیم. میانگینهای متحرک فاصله چندانی با تشکیل یک تقاطع نزولی ندارند و از طرف دیگر، شاخص قدرت نسبی (RSI) در محدوده منفی قرار دارد که نشاندهنده برتری فروشندگان نسبت به خریداران است.
در صورتی که قیمت از ۲,۷۲۴ دلار سقوط کند، این احتمال وجود دارد که فروشندگان بار دیگر سعی کنند روند نزولی را تداوم ببخشند. شکستن قیمت و رسیدن آن به زیر ۱,۷۰۳ دلار، ممکن است راه را برای سقوط بیشتر تا ۱,۵۴۷ و ۱,۲۸۹ دلار باز کند.
در صورتی که قیمت به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه در ۲,۹۵۹ دلار برسد و در آنجا بسته شود، اولین نشانه مثبت در بازار تلقی میشود. در این صورت میتوان گفت که روند نزولی به اتمام رسیده است.
تحلیل تکنیکال اختصاصی قیمت بایننس کوین
قیمت بایننس کوین روز یکشنبه به زیر ۲۳۳ دلار رسید. این حرکت باعث شد تا شاهد اصلاح ۱۰۰ درصدِ جهشی باشیم که ۲۶ مارس (۶ فروردین) آغاز شده بود.
خریداران در تلاش هستند تا یک روند احیایی را آغاز کنند و ممکن است این روند با مقاومت در سطح ۳۴۸ دلاری مواجه شود. مقاومت بعدی در ۴۲۸ دلار تشکیل شده است. میانگینهای متحرک یک تقاطع نزولی را تشکیل دادهاند و شاخص قدرت نسبی هم در محدوده اشباع فروش قرار دارد که بیانگر دست بالاتر فروشندگان است.
اگر قیمت بایننس کوین از مقاومتهای پیش رو سقوط کند، فروشندگان تلاش خواهند کرد تا بار دیگر روند نزولی را تداوم ببخشند. اگر فروشندگان ناحیه حمایتی ۲۱۱ تا ۲۰۰ دلاری را بشکنند، میتوان انتظار تشدید فشار فروش را داشت و این موضوع میتواند قیمت بایننس کوین را تا ۱۲۰ دلار پایین بیاورد.
در طرف مقابل، اگر خریداران در سقوط بعدی از ۲۱۱ دلار حمایت کنند، بیانگر آن است که اصلاح به اتمام رسیده است و این ارز دیجیتال میتواند روند کفسازی را آغاز کند.
تحلیل تکنیکال اختصاصی قیمت کاردانو
به گزارش بانک اول کاردانو به نزدیکی ۱ دلار رسید و شادو بلند کندل روزانه حاکی از آن است که خریداران خریدهای سنگینی را انجام دادند. این موضوع میتواند باعث تبدیلشدن ۱ دلار به یک حمایت پراهمیت شود.
در هفتهای که تمام بازارهای مالی داخلی روندی نزولی داشتند، بازار ارزهای دیجیتال نیز یک روند نزولی شدید به خود گرفت. اما آیا در پیشبینیهای از این بازار، چشماندازی مثل بورس قابل مشاهده است؟
ـ محمدرضا اخوان، کارشناس بازار ارز: حتی در صورت حصول به توافق در مذاکرات جاری، انتظار کاهش شدید نرخ ارز در هفتهها و ماههای آتی دور از ذهن است، گرچه بازگشت ثبات به بازار و حاکم شدن آرامش نسبی در میان مدت کاملا محتمل به نظر میرسد.
ـ ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلا تهران : احتمالا در هفته اول اردیبهشت قیمت طلا اندکی گران میشود.
ـ پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه: با توجه به نبود نقدینگی و نبود گردش پول در بازار همین روند نزولی در بازار ادامه دارد. مگر اینکه هم اعتماد به بازار برگردد و هم نقدینگی.
ـ علی عصاری، کارشناس بازار سرمایه: ماه اردیبهشت، ماه تسویه حساب اوراق اختیار تعداد زیادی از نمادها است، که یکی از عوامل تحرک مثبت در بازار است.
ـ حمیدرضا فرهادی، کارشناس بازار سرمایه: با بازگشت به برجام، فروش نفت ما بیشتر و کسری بودجه دولت کمتر میشود. با تامین بودجه از طریق نفت، اوراق قرضه کمتری در بازار سهام فروخته میشود و احتمال افزایش نرخ سود بانکی نیز کمتر میشود. در نتیجه بورس میتواند همچنان گزینه جذابی برای سرمایهگذاری باشد.
ـ مریم محبی، کارشناس و تحلیلگر بازارهای مالی: اگر بیتکوین محدوده ۴۵ هزار واحد را از دست بدهد احتمالا تا ۳۲ هزار دلار ریزش میکند. در رابطه با علت ریزش بازار کریپتوکارنسیها هم باید بگویم بعد از کلاهبرداری یک صرافی در ترکیه و مقاومت دولتهای ترکیه و هند در مقابل این ارز، ایراد اصلی این بازار عدم مشروعیت است. این بازار اگر میخواهد رشد کند باید مشروعیت به دست آورد. فعالان این بازار نباید بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ درصد سرمایه مازاد خود را در این بازار سرمایهگذای کنند و حد ضرر هم برای خود تایین کنند تا ریزش زیاد باعث نشود سرمایه خود را از دست بدهند.
ـ حسین شیبانی، کارشناس بازارهای مالی: اگر بیتکوین به زیر ۵۵ هزار دلار برسد پتانسیل حرکت به زیر عدد ۵۰ هزار دلار را دارد. بیتکوین یک محدوده حمایتی قوی بین ۴۴ تا ۴۸ هزار دلار دارد که فکر نمیکنم از این محدوده پایینتر بیاید.
ـ امیرحسین نامآور، کارشناس بازارهای مالی: تا زمانی که بیتکوین به زیر ۴۰ هزار دلار نرسد یعنی روند طولانیمدت این ارز صعود است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید