جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

واکنش مخاطبان به مشکلات تزریق دز دوم واکسن کرونا به سالمندان / «تن آدم می‌لرزد»

24 خرداد 1401
واکنش مخاطبان به مشکلات تزریق دز دوم واکسن کرونا به سالمندان / «تن آدم می‌لرزد»


به گزارش بانک اول بیش از یک ماه از آغاز واکیسناسیون سالمندان می‌گذرد. در حالی که هنوز بسیاری از سالمندان دز دز دوم را تزریق نکرده‌اند زمزمه‌ها از کمبود واکسن برای دز دوم آغاز شده است.

برخی از سالمندان می‌گویند برای تزریق دز دوم به مراکز واکسیناسیون رفتند اما به در بسته خوردند. آنچه از سوی این مراکز شنیدند، این بود: «از دز دوم خبری نیست، مشخص نیست چه زمانی سهمیه بگیریم.»

اما آنچه مهم است زمان دریافت بین دو نوبت واکسن کروناست. فاصله بین دو نوبت تزریق واکسن چینی ۲۸ روز است و افراد باید حتما ۲۸ روز بعد از دز اول، دز دوم را بزنند. فاصله بین دو دز واکسن بهارات هندی نیز ۲۸ روز است.

همچنین فاصله بین دو نوبت تزریق واکسن اسپوتنیک از ۲۱ روز تا ۹۰ روز و واکسن آسترازنکا بین ۴ تا ۱۲ هفته است.

بر این اساس آنها که واکسن سینوفارم یا بهارات تزریق کردند حالا باید دز دوم را دریافت کنند. اما از دز دوم خبری نیست. برخی نگران شدند که به جای دز دوم واکسن وارداتی از واکسن ایرانی به آنها تزرق شود.

در همین مورد عاطفه عابدینی، دبیر علمی کمیته کشوری کووید ۱۹گفت: «وزارت بهداشت در این زمینه مشکلاتی دارد، اما تمام سعی‌شان این است که بتوانند به موقع دز دوم را تهیه کنند.» او همچنین در پاسخ این سوال که آیا ممکن است دز دوم واکسن ایرانی تزریق شود، گفت: « از نظر علمی شاید بتوانیم از پلتفرم‌های یکسان، واکسن را جایگزین کنیم.»

 نظر برخی مخاطبان را در ادامه می‌خوانید:

 

«این هزینه ای که با لجبازی صرف تولید واکسن داخلی شد اگه برای واردات خرج می‌شد الان این مشکلات نبود. نمی‌دانم چرا اصرار داریم در همه چیز نسخه ملیش را بسازیم.»

«چرا به فکر خرید دز دوم نبودند؟ مگر خانواده‌ها بازیچه دست مسئولین وزارت بهداشت هستند؟ ترکیه تا الان ۳۰میلیون تزریق داشته اما اینجا ۴میلیون واکسن تزریق کردند و برای دز دوم مانده‌اند.»

«تن آدم می‌لرزد! یعنی چه دز دوم را از واکسن دیگر بزنند؟ دز اول از هر واکسنی بود باید دز دوم هم از همان نوع باشد.»

«بگویید این فقط یک شوخی است!»

«با جان پدر و مادرهای ما بازی نکنید.»

«این نشان دهند ضعف مدیریت بهداشتی است.»

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها