جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

این مشاغل موجب ابتلا به کووید و آنفلوآنزا می‌شوند؟

24 خرداد 1401
این مشاغل موجب ابتلا به کووید و آنفلوآنزا می‌شوند؟

به گزارش بانک اول ، به‌طور متوسط ابتلا ‌افراد شاغل به آنفلوآنزا به میزان ۳۵ درصد بیشتر از افراد بیکار است اما تجزیه و تحلیل داده‌های فدرال ایالات‌متحده اختلاف زیادی در این زمینه بین مشاغل خاص و صنایع را نشان می‌دهد.

هرچه ارتباط افراد با دیگران بیشتر باشد، خطر ابتلا به آنفلوآنزا بیشتر است. به‌عنوان‌مثال، افرادی که در کار فروش هستند ۴۱ درصد بیشتر از کشاورزان و افرادی که در مشاغل آموزش‌وپرورش، بهداشت و خدمات اجتماعی فعالیت می‌کنند ۵۲ درصد بیشتر از معدنکاران در معرض خطر قرار دارند.

در این یافته‌ها خصوصیات فردی مانند واکسیناسیون و بیمه درمانی در نظر گرفته شده است.

طبق تحقیق پذیرفته شده برای چاپ در مجله اقتصاد عمومی، این ارقام در سال‌های همه‌گیری آنفلوآنزا بالاتر است و از نظر اندازه شرکت، تعداد مشاغل و ساعات کار نیز متفاوت است.

محققان اظهار کردند که یافته‌های آنان می‌تواند سیاست‌های دولت را در چندین موضوع شرکت‌های خصوصی ازجمله طراحی و مدیریت فضاهای کار فیزیکی تا سیاست‌های مرخصی استعلاجی و کار از راه دور تحت تاثیر قرار دهد.

محقق این تحقیق، دانگیا کوه، استادیار اقتصاد در دانشگاه آرکانزاس و کالج تجارت سام ام والتون گفت: این یافته‌ها نباید کسی را متعجب کند. امیدواریم که آنها برای درک شیوع آنفلوآنزا و سایر بیماری‌های عفونی منتقل شده از طریق قطرات تنفسی یا بیماری‌های ناشی از تماس نزدیک انسان‌ها با یکدیگر ازجمله سارس و کووید موثر باشند.

کوه بیان کرد: این نتایج مسیری را برای ارزیابی سیاست‌های غیر دارویی برای مبارزه با سرایت و احتمالا بیماری‌های همه‌گیر ارائه می‌کند.

وی افزود: از این نظر فکر می‌کنیم این نتایج زمینه‌ای برای سیاستی سازمانی فراهم کرده که هم از کارگران محافظت و هم تولید و کارایی را بهینه می‌کند.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها