پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

"نوبتِ دوم" واکسن کرونا عوارض دارد؟

24 خرداد 1401
"نوبتِ دوم" واکسن کرونا عوارض دارد؟

به گزارش بانک اول، فیض الله منصوری با بیان اینکه تزریق هر نوع واکسنی با عوارض همراه است، گفت: واکسن کرونا همه به همین صورت است و تزریق آن می تواند عوارضی در افراد ایجاد کند.

 

وی افزود: عمده این عوارض بصورت خفیف تا متوسط است و مواردی مانند تب، لرز و کوفتگی بدن را شامل می شود که پس از یک یا دو روز بصورت کامل از بین می رود.

منصوری با بیان اینکه عمدتا عوارض واکسن کرونا در نوبت اول تزریق خود را نشان می دهد، گفت: در نوبت اول به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن در برابر واکسن واکنش نشان داده و اقدام به تولید پادتن می کند، ممکن است شاهد بروز عوارض خفیف تا متوسطی مانند حالت سرماخوردگی باشیم.

 

وی افزود: در نوبت دوم شدت عوارض بسیار کمتر است و عملا در نوبت دوم عوارض چندانی مشاهده نمی شود.

 

این متخصص بیماریهای عفونی خاطرنشان کرد: کسانی که در نوبت اول دچار عوارض خفیف تا متوسط شده اند می توانند با خیال راحت برای تزریق نوبت دوم واکسن اقدام کنند.

منصوری گفت: در این بین افرادی که در نوبت اول تزریق عوارض شدید را تجربه کرده اند حتما باید پیش از تزریق نوبت دوم واکسن، پزشک معالج خود را در جریان قرار دهند.

وی افزود: این افراد هنگام مراجعه به مراکز واکسیناسیون باید پزشک مرکز را نسبت به تجربه ای که در نوبت اول تزریق واکسن داشته اند در جریان بگذارند و تصمیم گیری درخصوص تزریق نوبت دوم را به پزشک بسپارند.

این متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون عوارض واکسن کرونا در حد خفیف تا متوسط بوده و هنوز با مورد شدیدی از عوارض این واکسن برخورد نکرده ایم.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها