به گزارش بانک اول . بعد از طلاق گرفتن مشکلی که بیشتر زوجین با آن مواجه میشوند، انتقال یارانه است. بعد از طلاق گرفتن باید یارانه خود را از سرپرستی همسر قبلی خود جدا کرده و برای انتقال یارانه بعد از طلاق مدارکی را آماده و سپس به همراه مدارک خود به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و تقاضای جدا شدن از سرپرستی و خانوار همسر قبلی و ایجاد سرپرستی جدید کنند.
مدارک مورد نیاز
شناسنامه
کارت ملی
سند طلاق
کپی تمامی مدارک
پس از انجام مراحل بالا، زن و شوهر بلافاصله باید حساب یارانهای جدیدی در یکی از شعب بانکی برای خود ایجاد کند، در غیر اینصورت یارانه وی پرداخت نمیشود.
بعد از فوت سرپرست خانوار دریافت یارانه چگونه است؟
یارانه همه افراد خانواده به حساب بانکی سرپرست خانواده ( پدر ) واریز میشود، مگر در مواردی که پدر خانواده فوت کرده باشد و در این شرایط به حساب مادر خانواده واریز میشود. یکی دیگر از مشکلات افرادی که یارانه دریافت میکنند به هنگام فوت سرپرست خانوار است.
در چنین مواردی بهطور موقت یارانه اعضای خانواده قطع میشود و برای حل این مشکل باید مدارک زیر را آماده و به نزدیکترین مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
اصل شناسنامه و اصل کارت ملی
کپی مدارک شناسایی
کارت ملی سرپرست قبلی
شناسنامه سرپرست قبلی
گواهی فوت سرپرست
همچنین بعد از ارائه مدارک به مرکز پلیس +۱۰ در برخی خانوادهها دیده میشود که با فوت پدر خانواده، فرزند ارشد سرپرستی را به عهده میگیرد و در چنین شرایطی انتقال یارانه به روش بالا انجام میگیرد.
انتقال یارانه در خانوارهای بد سرپرست نیز، در مرکز پلیس +۱۰ انجام میگیرد، اما در این موارد جهت تغییر در کفالت، حضانت و … افراد باید ابتدا به مرکز فرمانداری استان مربوطه مراجعه و همراه با نامه رسمی فرمانداری به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
در تمامی موارد بالا برای انتقال یارانه، یک تا دو ماه زمان صرف خواهد شد تا افراد بتوانند یارانه دریافت کنند، برای از دست ندادن یارانه در طول این مدت میتوانند بین دهم تا بیستم هر ماه پیگیری کنند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید