جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

مرکز آمار ارائه گزارش فوت ۲ هزار نفر بعد از واکسیناسیون را رد کرد

24 خرداد 1401
  مرکز آمار ارائه گزارش فوت ۲ هزار نفر بعد از واکسیناسیون را رد کرد

به گزارش بانک اول اخیرا گزارش‌هایی منتشر شد در رابطه با این‌که مرکز آمار ایران گزارش آماری مفصلی در رابطه با وضعیت واکسیناسیون کووید – ۱۹ تهیه کرده و به وزیر بهداشت ارائه کرده است و در آن جزئیات تزریق واکسن و آثار پس از آن ارائه و حتی اعلام شده که حدود دو هزار نفر حدود دو هفته پس از تزریق واکسن جان خود را از دست داده‌اند.

پیگیری از مرکز آمار ایران برای شفاف شدن جریان تهیه این گزارش و این‌که آیا چنین گزارشی از این سازمان به وزارت بهداشت ارائه شده و اگر اینگونه بوده چه محتوایی داشته است، با عدم تایید مرکز آمار ایران همراه بود.

طبق توضیحی که این سازمان ارائه کرد، مرکز آمار ایران به هیچ وجه آماری از واکسیناسیون کووید – ۱۹ تهیه نکرده و هیچ گزارشی به وزیر بهداشت یا این وزارتخانه ارائه نکرده است.

براساس اعلام مرکز آمار ایران، این سازمان تاکنون حتی جلسه‌ای در مورد واکسیناسیون کووید- ۱۹ با وزارت بهداشت نداشته و خارج از آن تهیه چنین گزارشی با این محتوا اصلا جزو وظایف مرکز آمار ایران نیست طبق اعلام مرکز آمار ایران، به طور کلی هر دستگاه اجرایی مرکز آمار تخصصی خود را دارد و جدا از مرکز آمار ایران است، اما برخی مرکز آمار دستگاه‌های اجرایی را با مرکز آمار ایران تفکیک نمی‌کنند و اغلب نامی از مرکز آمار می‌آید آن را به مرکز آمار ایران ارتباط می‌دهند

 

 

انتقادات از ادعای فوت بیشتر ایرانیان بعد از واکسن

بعد از انتشار گزارش مورد اشاره، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی و واکنش سریع اپیدمی کرونا نیز از انتشار داده‌های مربوط به فوت بیشتر ایرانیان بعد از واکسن، انتقاد کرد و در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، علت نادرست بودن این اطلاعات را متذکر شد. معاون وزیر بهداشت نیز با ارسال نامه‌ای به سعید نمکی، تاکید کرد که این داده‌ها نیاز به بررسی بیشتری دارند.

حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی و واکنش سریع اپیدمی کرونا از اطلاعات آماری ارائه شده درباره اجرای واکسیناسیون در کشور به شدت انتقاد کرد.

فرید نجفی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت نیز با ارسال نامه‌ای خطاب به نمکی تاکید کرد این داده‌ها نیاز به بررسی بیشتر دارند و انتشار آنها زود هنگام بوده است.

این گزارش البته بر اساس اخبار از سوی مرکز مدیریت آمار فناوری اطلاعات وزارت بهداشت منتشر شده بود که متخصصان آن را رد کردند.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها