جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

بالای ۶۰ ساله‌هایی که واکسن نزدند ۱۱ برابر بیشتر می‌میرند

24 خرداد 1401
بالای ۶۰ ساله‌هایی که واکسن نزدند ۱۱ برابر بیشتر می‌میرند

به گزارش بانک اول علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهران در پایان جلسه ستاد استانی مبارزه با ویروس کرونا،اظهار کرد: واژه واکسن هراسی را باید در شرایط فعلی کنار گذاشت، همین خیز پنجم کرونا نشان می‌دهد که با واکسیناسیون گروه‌های پر خطر، وضعیت بیماران و فوتی‌ها تغییر می‌کند.

وی ادامه داد:در حال حاضر متاسفانه در تهران ۱۲ درصد افراد بالای ۶۰ سال واکسینه نشده‌اند و عمده مرگ و میر و بستری‌های ما در بین همین گروه ۱۲ درصدی است.

زالی تصریح کرد: طبق بررسی‌های که در این گروه سنی انجام دادیم احتمال مرگ و میر بین کسانی که واکسن تزریق نکرده اند ۱۱ برابر بیشتر از دیگران است و این موضوع نشان می‌دهد کسانی که واکسن هراسی را تبلیغ می‌کنند، منطق خاصی ندارند.

وی درباره تفاوت در میزان تاثیر واکسن‌های مختلف بیان کرد:همانطور که سازمان بهداشت جهانی و مجامع بین المللی بار‌ها تاکید کرده اند، بهترین واکسن، اولین واکسن در دسترس خواهد بود، یعنی این تفاوت در اثر بخشی و بحث‌های این چنینی آنقدر جدی نیست.

زالی ادامه داد : براساس فرمولی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده، هر واکسنی که حداقل از ۵۰ درصد اثر بخشی برخوردار باشد، می‌تواند در سبد واکسیناسیون هر کشوری قرار بگیرد؛ خداروشکر تمام واکسن‌هایی که در داخل کشور تولید یا وارد شده اند، این معیار سازمان بهداشت جهانی را برخوردارند.

وی افزود:جای نگرانی وجود ندارد و آنقدر این تفاوت‌ها چشم گیر نیست که بخواهیم منتظر واکسن خاصی باشیم؛ درحال بررسی گروه ۱۲ درصدی بالای ۶۰ سال هستیم و لکه گیری در حال انجام است که واکسیناسیون این افراد هم انجام شود.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها