این 8 شرط عبارتند از:
1ــ چنانچه زوجین در سامانه ازدواج هر دو یک بانک را انتخاب کرده باشند، ارائه یک ضامن معتبر، منوط به کفایت میزان حقوق دریافتی آن ضامن برای اقساط هر دو قرارداد زوجین مکفی است.
2 ــ چنانچه متقاضی در صف همان بانک دریافتکننده یارانه خود باشد، اعطای تسهیلات قرضالحسنه ازدواج بهپشتوانه یارانه واریزی نیز قابل اجراست.
3 ــ چنانـچه متقاضی دریافت تسـهیلات ازدواج، کارمند رسمی یا پیمانی دولت، نیروی نظامی و انتظامی، نـهـادها و مـؤسسات عمومی (نظیر شهرداری و بنیاد، کمیته امداد، و هـلال احمر) باشد، ارائه گواهی تـعهد کسر اقساط از سازمان مربوطه بههمراه ارائه فـیش حقوق و حکم کارگزینی و درصورتی که مانده حقوق نامبرده کفایت کند، نیازی به اخذ ضامن نیست.
4 ــ ضمانت یک نفر کارمند رسمی،پیمانی- بازنشسته دولت - نیروی نظامی و انتظامی، نـــهـادها و مـؤسسات عمومی (نظیر شهرداری و بنیاد، کمیته امداد، و هلال احمر)، کارگر یا کارمند شرکتهای تولیدی صنعتی بزرگ و فعال، با ارائـه آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی و امثال آن امکانپذیر است.
5 ــ ضمانت یک نفر کاسب دارای پروانه کسب که در زمان اعطای تسهیلات دارای فعالیت اقتصادی دایر باشد.
6 ــ ضمانت یک نفر دارنده حساب جاری فعال و خوشحساب که به تأیید و تشخیص شعبه پرداخت کننده رسیده باشد.
7 ــ در مورد متقاضیان تسهیلات در مناطق روستایی، ضمانت یک نفر ساکن روستا که اهلیت و صلاحیت وی توسط شورای اسلامی روستا تأیید شود (ممهور به مهر شورا).
8 ــ سایر وثایق قابل قبول بهتشخیص بانک عامل که بیشترین میزان سهولت و سرعت در پرداخت تسهیلات را فراهم سازد (از جمله دریافت سفته، چک معتبر و سپردههای متقاضی و بستگان آنان و امثال آن).
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید