پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

چه کسانی در معرض بیماری تیروئید پرکار هستند؟

24 خرداد 1401
چه کسانی در معرض بیماری تیروئید پرکار هستند؟

به گزارش بانک اول تیروئید پرکار می‌تواند همه سیستم‌ بدن را تحت تأثیر قرار دهد. هنگامی که کلمه‌ هایپر یا پرکار به گوش شما می‌رسد، احتمالا مواردی که به ذهنتان خطور می‌کند، شامل انرژی و کار زیاد است. هنگامی که پرکاری تیروئید دارید، متابولیسم یا واکنش‌های سوخت‌ و ساز بدن شما بیشتر می‌شوند و سرعت آن‌ها بالاتر می‌رود.

 

واکنش‌های سوخت‌ و سازی بدن، همان فرایند‌هایی هستند که غذا را در بدن به انرژی، تبدیل و به بدن کمک می‌کنند تا کارهای خود را به‌خوبی انجام دهد.

 

چه کسانی در معرض بیماری تیروئید پرکار هستند؟

 

مردان و زنان، هر دو می‌توانند دچار این مشکل شوند. برخی احتمال خطر این عوامل یا مواردی که خطر این بیماری داشتن را بالا می‌برند، عبارت‌اند از:

 

ـ افرادی که سابقه‌ بیماری‌های تیروئیدی در خانواده‌ خود دارند.

 

ـ افرادی که سابقه‌ بیماری‌هایی مانند کم خونی (آنمی)، دیابت نوع ۱ و سندروم آدیسون دارند، در معرض پرکاری تیروئید قرار دارند.

 

ـ هر کسی که مقدار زیادی ید در برنامه غذایی خود دارد. ید، ماده‌ معدنی است که غده‌ تیروئید با کمک آن، هورمون‌های تیروئیدی را می‌سازد.

 

ـ کسانی که سن بالای ۶۰ سال دارند.

 

ـ خانم‌هایی که باردار هستند یا به تازگی زایمان کرده‌اند.

 

بیماری تیروئید پرکار، بیماری شایعی است و تقریبا حدود ۱% از مردم به این بیماری دچار هستند.

 

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها