به گزارش بانک اول بیتکوین در محدوده ۴۸ هزار دلار معامله میشود و برخی از تحلیلگران عقیده دارند اگر این محدوده از دست برود احتمالا بیتکوین تا محدوده ۴۰ هزار دلار ریزش میکند.
میانگین متحرک ۲۰۰ روزه بیتکوین در محدوده ۴۸ هزار و ۳۰۰ دلار قرار دارد که اگر این محدوده از دست برود ریزش تا محدوده ۴۰ هزار دلار ادامه دارد اما کارشناسان عقیده دارند اگر خبر بدی به بازار نرسد محدوده ۴۰ هزار دلار از دست نمیرود.
ابوالفضل قاسمی، کارشناس ارزهای دیجیتال در رابطه با روند بازار گفت: محدوده ۴۸ تا ۵۳ هزار دلار محدودهای است که احتمالا بیتکوین میتواند بازگشت روند را تجربه کند اما من هنوز سفارشهای قدرتمند در بازار نمیبینم.
این کارشناس در رابطه با کف بیتکوین گفت: به نظرم اگر خبر بدی برای بازار نباشد بیتکوین از محدوده ۴۰ هزار دلار بیشتر ریزش نمیکند اما تا زمانی که سقف قبلی شکسته نشود یک روند رنج داریم و ممکن است این روند رنج ۶ ماه طول بکشد.
اخبار مثبت برای رمزارزها
وی عقیده دارد خبرهایی مانند قانونگذاری رمزارزها، تایید ETF بیتکوین و تورم ۶/۸ درصد آمریکا میتوانند اخبار مثبتی برای بازار رمزارزها باشند.
چند وقتیست که مجلس سنا و دولت آمریکا قصد قانونگذاری بازار رمزارزها را دارند و علت اصلی ریزش بیتکوین به زیر ۵۰ هزار دلار بحث لایحه ممنوعیت رمزارزها از سمت وزارت خزانهداری بود اما به نظر میرسد دولت آمریکا بیشتر قصد قانونگذاری این بازار را دارد تا ممنوعیت آن.
کارشناسان عقیده دارند تورم بالای آمریکا میتواند به عنوان محرکی برای سرمایهگذاری بیشتر در بازار رمزارزها باشد و این هم سیگنالی مثبت برای بیتکوین است.
اخبار منفی برای رمزارزها
چند خبر بد برای بازار رمزارزها وجود دارد که برخی از کارشناسان عقیده دارند اگر این اتفاقها رخ دهد ممکن است بازار به خواب زمستانی فرو برود.
اولین خبر بد میتواند بحران شرکت بزرگ ساخت و ساز چینی یا مان اورگراند باشد. این شرکت بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار بدهی دارد و کارشناسان عقیده دارند بحران این شرکت میتواند بر اقتصاد دنیا تاثیرگذار باشد.
بحران اورگراند میتواند باعث ریزش بورس آمریکا شود و در صورت ریزش بورس شرکتهای بزرگ بورسی که دارایی دیجیتال خریدند بلافاصله داراییهای پرریسک خود که بیتکوین هم از این جمله است را به فروش میرسانند و میتواند باعث ریزش بازار شود.
خبر بد بعدی برای بازار رمزارزها آزادسازی بیتکوینهای صرافی MT.GOX است. ۱۴۰ هزار بیتکوین در سال ۲۰۱۴ در این صرافی بلوکه شد و حالا احتمال میرود ارزهای این صرافی در نیمه اول سال ۲۰۲۲ آزاد شود و این مقدار عرضه میتواند باعث ریزش بازار شود.
اتریوم جای بیتکوین را میگیرد؟
قاسمی عقیده دارد با قانونگذاری رمزارزها و انتشار نسخه دوم اتریوم میتواند باعث عوض شدن نظم بازار شود.
انتشار نسخه دوم اتریوم میتواند تورم منفی ۲ درصدی برای اتریوم به ارمغان داشته باشد و این در حالیست که بیتکوین تورم ۳ درصدی دارد.
کارشناسان عقیده دارند وقتی اتریوم تورم منفی داشته باشد شرکتهای بزرگ به سمت اتریوم حرکت میکنند و این میتواند باعث رشد اتریوم در مقابل بیتکوین شود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید