پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

امکان خرید اینترنتی و ٢۴ ساعته سفته از فردا

24 خرداد 1401
 امکان خرید اینترنتی و ٢۴ ساعته سفته از فردا

به گزارش بانک اول سیداحسان خاندوزی در مراسم بهره‌برداری از چهار سامانه جدید وزارت اقتصاد با بیان اینکه امروز همزمان با سایر اقدامات وزارت اقتصاد از چهار سامانه جدید این وزارتخانه در حوزه‌های مختلف رونمایی شد که این سامانه‌ها با هدف کاربری با دستگاه‌های استانی و ملی طراحی و عملیاتی شده‌اند.

او  افزود: یکی از این سامانه‌ها در حوزه خزانه‌داری کشور و سامانه‌های دیگر در حوزه رصد بدهی‌های دولت و اوراق دولتی بوده و به دولت این جازه را می‌دهد که صفر تا صد بدهی‌های دولت و اوراق دولتی را رصد و پیگیری کند. همچنین این سامانه‌ها موضوع ارائه تسهیلات به بخش اشتغال را رصد می‌کنند و به دولت این امکان را می‌دهند که نظارت دقیقی دراین حوز‌ه‌ها داشته باشند.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه از طریق این سامانه‌های جدید نظارت بر خط و آنلاین را برای دستگاه‌های مختلف ایجاد کرده‌ایم ادامه داد: با رونمایی‌های امروز از سامانه‌های جدید خبر خوش ما این است که مردم از فردا می‌توانند به صورت اینترنتی و غیرحضوری و به صورت 24 ساعته نسبت به خرید سفته اقدام کنند.

خاندوزی درباره خرید غیرحضوری سفته و برات اظهار داشت: کاربران عمومی از هر کجایی که هستند و از منزل و محل کار خود بدون مراجعه به شعب یا واحدهای فروش سفته، امکان خرید سفته را خواهند داشت همچنین امکان صدور هر پنج مرحله پس از فروش سفته هم بدون حضور به شعب بانکی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود یعنی افراد می‌توانند به صورت 24 ساعته و آنلاین ظهرنویسی سفته را هم انجام دهند.

وزیر اقتصاد با بیان این که در حال حاضر سه بانک دولتی خصوصی و قرض الحسنه این خدمات اینترنتی را ارایه می‌دهند گفت:‌ بانک ملی، بانک قرض الحسنه رسالت و بانک آینده از فردا به صورت برخط و 24 ساعته سفته صادر می‌کنند.

وی تاکید کرد: ‌با صدور سفته الکترونیکی امکان جعل اسناد به صفر می‌رسد که این باعث گره‌گشایی بخشی از مسایل اقتصادی خواهد شد.

 

اخبار مرتبط
چک تضمینی و چک رمزدار هر دو اسنادی معتبر برای انتقال پول و تضمین پرداخت هستند. اما در نحوه استفاده و هدف از صدورشان تفاوت‌هایی دارند.
مومن واقفی ادامه دارد: در بخش املاک و اسکان، سامانه‌ای را در اختیار بانک مرکزی قرار داده‌اند که به بانک‌ها ابلاغ کرده‌ایم تا از آن استفاده کنند ولی هنوزاطلاعات این سامانه کامل نشده به همین دلیل برای بانک‌ها الزامی نکردیم.
صادر کننده، باید، طبق قانون سفته، تاریخ صدور سفته را قید کند، در غیر این صورت، سند، ارزش تجاری خود را از دست می‌دهد. تاریخ صدور، باید شامل روز، ماه و سال باشد و بهتر است که با حروف هم نوشته شود. سفته بدون تاریخ، در مواردی، مثل مشخص نبودن تاریخ صدور، سبب می‌شود، سفته، یک سند عادی محسوب شود.
به چه سفته‌ای سفید امضا می‌گویند و نحوه مطالبه سفته سفید امضا چگونه است؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها