یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

سرنوشت ماینرهای توقیف شده مشخص شد

24 خرداد 1401
 سرنوشت ماینرهای توقیف شده مشخص شد

به گزارش بانک اول مصطفی پورکاظم شایسته، معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا، در نامه‌ای به دستگاه‌های مرتبط اعلام کرده است که پیرامون مصوبات جلسه تعیین‌تکلیف دستگاههای استخراج رمزارز (ماینرها) مقرر شد، دستگاه‌های ماینر محکومیت‌یافته قطعی قاچاق موجود در انبارهای سازمان جمع‌آوری و اموال تملیکی با دو شرط به فروش برسند.

در شرط اول این مصوبه آمده است که دستگاههای استخراج رمزارز در صورتی که دارای استاندارد و سایر مجوزهای قانونی لازم باشند، می‌توانند با توجه به مقررات به فروش برسند.

 

از سوی دیگر، در شرط دوم بر این نکته تأکید شده که دستگاه‌های فاقد استاندارد نیز در بدو امر نسبت به فروش به شرط صادرات اقدام و در صورتی که در مزایده این ماینرها به شرط صادرات به فروش نرفتند، سازمان نسبت به امحاء فنی آن اقدام کند. یعنی اگر ماینر غیراستانداردی به شرط صادرشدن به کشورهای دیگر در مزایده به فروش نرسد، سازمان‌های دولتی مرتبط موظف هستند آن را به گونه‌ای که دیگر قابل‌استفاده نباشد، تخریب کند.

 

 

با این حال، در صورتی که ماینرها داری استاندارد و سایر مجوزهای قانونی لازم باشند، براساس این مصوبه به مالکین آن بازگردانده می‌شود و اگر فاقد مجوزهای لازم باشند، سازمان تا ۳ ماه نسبت به نگهداری ماینرها اقدام و در صورتی که مجوزهای لازم از سوی صاحبان کالا ارائه نشود، نسبت به ضبط ماینرها به نفع دولت اقدام می‌شود.

 

در این مصوبه بر این نکته نیز تأکید شده است در صورتی که ماینرها فاقد استاندارد باشند باید نسبت به صادرات با اخذ تضمین اقدام شود و اگر در مزایده به شرط صادرات به فروش نرفت ظرف مهلت ۳ ماه به نفع دولت ضبط می‌شود.

از سوی دیگر در خصوص اخذ مجوز فروش وفق تبصره ۲ ماده ۵۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (کالاهایی که مرور زمان سبب ایجاد تغییرات کمی و کیفی در آنها می شود) نیز شروطی در نظر گرفته شده است.

۱- اگر دستگاهی دارای استاندارد لازم باشد وفق مقررات به فروش می‌رسد.

۲- اگر دستگاهی فاقد استانداردهای لازم باشند نسبت به فروش به شرط صادرات و یا امحا فنی اقدام شود.

در خصوص استرداد ماینرها نیز سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی بر این نکته تأکید کرده است که برای استرداد باید شماره سریال هر دستگاه ماینر در قبض استرداد یا حواله فروش درج شود.

براساس این مصوبه فروش ماینرها به اشخاصی صورت می‌گیرد که دارای شرایط زیر باشند:

۱- دارای مجوز تأسیس و بهره‌برداری از وزارت صمت.

۲- دارای ژنراتور یا نیروگاه برق خصوصی.

از سوی دیگر محل یا مزرعه نصب دستگاه‌ها نیز باید در حواله فروش ذکر شود و به اطلاع شرکت توزیع نیروی برق برسد.

اخبار مرتبط
بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان، بایننس، بر اساس داده‌های آتی، زمان اوج بیت‌کوین در این صرافی را نشان داد.
این دارایی‌های دیجیتال بامزه، توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان را به خود جلب کرده‌اند؛ بااین‌حال نوسانات قیمت آن‌ها در کنار ماهیتی میم‌محور همچنان موردبحث و مناقشه میان این افراد است. با همه این تفاسیر، جهش‌های قیمت این میم کوین‌ های انفجاری و جوامع پرجنب‌و‌جوش و دوآتیشه آن‌ها چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت.
جبی مشهدی با توصیه به علاقه‌مندان این کسب‌وکار برای دریافت مجوزهای لازم ادامه داد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.
گزارش فوربس این ارزها را با اصطلاح بلاک‌چین‌های زامبی توصیف می‌کند که شبیه به مردگان متحرک، صرفا وجود دارند و نشانه‌ای از حیات واقعی از نظر کاربرد یا پایگاه کاربری قابل توجه ندارند. برای مثال، ریپل که در ابتدا رقیبی جدی برای شبکه بانکی سوئیفت (SWIFT) تصور می‌شد، همچنان به عنوان یکی از ارزشمندترین ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها