شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

ساده‌ترین راه حل کاهش وزن

24 خرداد 1401
ساده‌ترین راه حل کاهش وزن

به گزارش بانک اول به نقل از دیلی‌میل، نتایج تازه‌ترین بررسی صورت گرفته نشان می‌دهد خواب بیشتر شبانه به کاهش وزن کمک می‌کند.

براساس این پژوهش که توسط محققان دانشاه شیکاگو صورت گرفته، افراد با افزایش حدود یک ساعت خواب شبانه کالری دریافتی خود را به‌ طور متوسط ‌۲۷۰ کیلو کالری در روز کاهش دادند.

محققان تاکید می‌کنند، افزایش خواب باید به برنامه های کاهش وزن اضافه شود؛ در این تحقیق مدت زمان خواب و میزان کالری دریافتی در بین ۸۰ فرد دارای اضافه وزن پیگیری شد و نتایج نشان داد داوطلبانی که توانستند یک ساعت بیشتر بخوابند طور متوسط ​​۲۷۰ کالری کمتر در روز مصرف کردند.

کارشناسان ادعا کردند که اگر این روند پایدار بماند، منجر به کاهش وزنی معادل ۸ تا ۹ پوند (۴ کیلوگرم) در سال می‌شود. به گفته محققان، محدود کردن زمان استفاده از صفحه نمایش قبل از خواب یک عامل کلیدی در میان کسانی است که بهتر است یک ساعت بیشتر بخوابند. مطالعات قبلی نشان داده‌اند که نداشتن خواب کافی بر تنظیم اشتها تاثیر می‌گذارد و خطر افزایش وزن را افزایش می‌دهد.

استرا تاسالی، محقق این مطالعه و مدیر مرکز خواب UChicago در دانشگاه پزشکی شیکاگو ایالات متحده گفت: یافته‌های ما نشان می‌دهد خواب کافی می‌تواند در نبرد ما با اپیدمی چاقی در جامعه تغییر ایجاد کند. 

 

اخبار مرتبط
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مردم خواست در صورت مشاهده فرآورده تقلبی مذکور در اسرع وقت موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اطلاع دهند تا اقدامات لازم در این خصوص صورت بگیرد.
- ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیمو رنده شده منجمد را در ماست طبیعی بدون شکر بگنجانید. - برای ناهار، ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیموی رنده شده منجمد را به سالاد خود اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری اسفناج، آجیل، پنیر تازه، چند تکه ماهی سالمون و مقداری گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.
دو نوع بیماری کبد چرب وجود دارد؛ الکلی و غیرالکلی. بیماری کبد چرب، سلامتی افراد زیادی را تحت تأثیر قرار داده است و یکی از علل اصلی نارسایی کبد به شمار می‌رود. بیماری کبد چرب غیرالکلی بیشتر افرادی را درگیر می‌کند که چاق هستند، سبک زندگی غیرفعالی دارند و مقدار زیادی مواد غذایی فرآوری شده مصرف می‌کنند.
جدیدترین یافته‌های محققان ثابت کرده است که به یاد آوردن خاطرات یا تمرکز، هر دو با کمبود یک ویتامین حیاتی مرتبط هستند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها