به گزارش بانک اول ، بعد از مسدودسازی تلگرام تلاشهای گوناگونی برای کوچ کاربران به پیام رسانهای داخلی صورت گرفت،ولی تاکنون نتیجه دلخواهی را به دنبال نداشته است. حالا هم به نظر میآید که بانک ملی اقدام به جذب کاربر برای پیامرسان بله از طریق دریافت پیام بانکی، کرده است.
تعدادی از مشتریان بانک ملی در شبکههای اجتماعی اعلام کردند که پیامکی با مضمون «دریافت پیامک تراکنشهای کمتر از ۳۰۰ هزار ریال بهزودی فقط از طریق بله و نشانبانک امکانپذیرخواهد بود.»، دریافت کردند.
گلایه مشتریان از نصب پیامرسان بله
بهرغم اینکه این اپلیکیشن به طور کلی متعلق به بانک ملی است، ولی مشتریان از شرایط تحمیلی این بانک برای نصب اپلیکیشن بله ناراضیاند و اعتمادی برای استفاده از پیامرسان بله ندارند. چراکه اغلب کاربران میزان امنیت اپلیکیشنهای داخلی را نامناسب میدانند.
اینها تعدادی از نظرات کاربران درباره اقدام عجیب بانک ملی است:
«بانک ملی داره مشتریها رو مجبور میکنه تا از پیامرسان بله استفاده کنند؟ اوکی ما هم بانک رو عوض میکنیم.».
«شما حق دارید سرویسدهی بانکی رو محدود کنید به نصب یک اپلیکیشن خاص؟ چه هرج و مرجی هست که راه انداختید؟!».
«میخوان مجبورمون کنن از پیامرسان بله استفاده کنیم. در حالی که مجبور نیستیم از بانک ملی استفاده کنیم. امروز بعد از دریافت این پیامک، تصمیم گرفتم دیگه از حساب بانک ملیم استفاده نکنم.».
«از سال ۸۱ تو بانک ملی یک حساب داشتم که حساب اصلیم بود. دو ساعت پیش بستمش و اندک داراییمو به بانک رفاه منتقل کردم. اپلیکیشن و پیامرسان «بله» از سال ۹۸ رو گوشیم نصب بود، الان پاکش کردم. اگه منو «مجبور» به استفاده از «بله» نمیکردند نه حسابمو میبستم، نه بله رو پاک میکردم.».
«این هم برنامه جدید برای نصب اجباری پیامرسانهای داخلی!!! خیلی از افراد اصلأ از گوشیهای هوشمند استفاده نمیکنند یا دسترسی به اینترنت ندارند!».
پاسخ پشتیبابی بله چه بود؟
پشتیبانی پیامرسان بله در این باره توضیح داد: «در این طرح پیام تراکنشهای زیر ۳۰ هزار تومن از طریق اپلیکیشنهای بله، بام، نشانبانک و همینطور از طریق خودپردازهای بانک ملی قابلدریافت هستند؛ بنابراین استفاده از هیچیک از اپلیکیشنها اجباری نیست.».
بانک ملی، برخلاف باقی بانکهای کشور، برای تأمین هزینههای ارسال پیامکهای تراکنشی، مبلغ دریافتی آبونمان پیامکهای خود را افزایش نداد و با ارائه راهکاری مبتنی بر تکنولوژی سعی در ارائه خدمات نوآوارنه، به سود مشتریان خود، دارد.».
تعدادی افراد پس از فیلترینگ تلگرام برای مدتی به پیامرسانهای داخلی کوچ کردند. ولی در نهایت بهدلیل کیفیت پایین این پیامرسانها و عدم استقبال کاربران دیگر از آنها، مجدد به پیامرسانهای خارجی روی آوردند.
به نظر میرسد تا زمانی که نحوه فعالیت و مدیریت پیامرسانهای داخلی مانند بله، سروش، آیگپ و … مشخص نشود و هیچکدام از صاحبان پیامرسانهای داخلی تلاشی برای جلب اعتماد کاربران نکنند، نمیتوان انتظار داشت افراد زیادی از این پیامرسانهای بومی استفاده کنند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید