پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۲ آنتی بیوتیک موثر در درمان کووید ۱۹

24 خرداد 1401
۲ آنتی بیوتیک موثر در درمان کووید ۱۹

به گزارش بانک اول محققان در مطالعات خود مشاهده کردند درمان آنتی بیوتیکی به همراه استروئید در مقایسه با مراقبت‌های استاندارد که می‌تواند شامل 7 داروی مختلف یا بیشتر باشد، با عوارض جانبی کمتری همراه بود.

آزمایش‌های آزمایشگاهی و شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان دادند که هر دو آنتی‌بیوتیک، آنزیم کلیدی مورد استفاده توسط کروناویروس را مهار می‌کنند.

این مطالعه شامل ۳۷۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ متوسط یا شدید بود که در بیمارستان دانشگاه بنی صوف مصر بستری شدند.

محققان به طور تصادفی بیماران را به سه گروه تقسیم کردند:

• درمان با سفپیم به علاوه دگزامتازون: ۱۲۴ بیمار

• درمان با سفتازیدیم به همراه دگزامتازون: ۱۳۶ بیمار

• درمان استاندارد کووید ۱۹، طبق دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی، با هفت دارو یا بیشتر: ۱۱۰ بیمار

میانگین زمان بهبودی برای بیمارانی که تحت درمان با سفپیم یا سفتازیدیم قرار گرفتند به ترتیب ۱۲ روز و ۱۳ روز بود، در حالی که میانگین زمان بهبودی با درمان استاندارد ۱۹ روز بود.

محققان تاکید می‌کنند که این مطالعه یک کارآزمایی بالینی نبود و تعداد بیماران در هر گروه برای نتیجه گیری قطعی کافی نیست.

آزمایش‌های آزمایشگاهی و شبیه‌سازی رایانه‌ای نشان می‌دهد این 2آنتی‌بیوتیک از فعالیت آنزیم پروتئاز به نام Mpro جلوگیری می‌کنند. Mpro بخش مهمی از چرخه زندگی ویروس است؛ کاهش فعالیت آنزیم سرعت تکثیر ویروس را مختل می‌کند.

با این حال، در حال حاضر هیچ مدرکی از کارآزمایی های بالینی مبنی بر مؤثر بودن آنتی بیوتیک ها در برابر ویروس وجود ندارد و کارشناسان هشدار می‌دهند که استفاده بیش از حد باعث افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی می‌شود

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها