شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

روند پرداخت آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن

24 خرداد 1401
روند پرداخت آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن

به گزارش بانک اول محمود محمودزاده  اظهار کرد: پرداخت آورده از سوی متقاضیان نهضت ملی مسکن در چهار مرحله انجام می‌شود. یک مرحله موقع ثبت نام است و سه مرحله دیگر در حین اجرای پروژه از متقاضیان دریافت خواهد شد.

او  افزود: مرحله دوم بعد از فوندانسیون، مرحله سوم بعد از اسکلت و سفت‌کاری و مرحله آخر هم در زمان نازک کاری توسط متقاضیان پرداخت می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره نحوه تزریق تسهیلات به پروژه‌ها نیز گفت: تسهیلات واحدهای جهش تولید و تامین مسکن در سه مرحله پرداخت می‌شود. مرحله اول در زمان فوندانسیون، مرحله دوم در زمان اسکلت و ‌سفت‌کاری و مرحله سوم حین نازک کاری است. در واقع متقباضیان یک مرحله پیش پرداخت دارند که در تسهیلات نیست.

محموزاده تاکید کرد: هیچ سازنده‌ای اجازه ندارد بیش از آنچه تعیین شده از متقاضیان وجهی دریافت کند. پول را بدون قاعده نمی‌توانند بگیرند بلکه صرفا با پیشرفت پروژه منابع تزریق می‌شود. اگر غیر از این عمل می‌شود متقاضیان به ما اعلام کنند.

وی درباره قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: قیمت بر اساس نرخ تمام شده است. در حال حاضر می‌توانیم یک عدد تخمینی اعلام کنیم اما وقتی قیمت خدمات و مصالح ثابت محاسبه قیمت دشوار است. کسی نمی‌تواند بگوید شش ماه دیگر قیمت مصالح چقدر خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد هزینه ساخت واحدها را مصالح ساختمانی به خود اختصاص می‌دهد و ۳۰ درصد دستمزد است. مصوبه افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران طبیعتا مقداری روی قیمت تمام شده واحدهای نهضت ملی تاثیر خواهد گذاشت. ممکن است برخی دیگر از هزینه دستخوش تغییر شود، بنابراین قیمت در زمان اتمام کار مشخص خواهد شد.

محمودزاده تصریح کرد: متقاضیان اطمینان داشته باشند تمام تلاش دولت و وزارت راه و شهرسازی این است که قیمت واحدهای نهضت ملی به پایین‌ترین حد ممکن برسد. بنابراین تلاش می‌کنیم در هزینه مصالح و خدمات تخفیف بگیریم یا معافیتهایی برای متقاضیان دریافت کنیم.

ایسنا

اخبار مرتبط
اگر موجری سقف افزایش اجاره بها را رعایت نکند، مستاجر حق دارد با گذشت پنج سال که از آن ملک بلند شده، برای دریافت مابه‌التفاوت شکایت کند.
نوروزی در خصوص تعداد مستاجران در کشور گفت: در کشور ما حدود ۳۱ درصد از مردم مستاجر هستند و بقیه مالک هستند و ۸ درصد هم در خانه‌های سازمانی زندگی می‌کنند. این عدد در کشورهای دیگر بیشتر از کشور ما است و برای مثال در کشور سوئیس حدود ۵۷ درصد و در کشور آلمان ۴۸ درصد از خانوار مستاجر هستند. در سنگاپور و روسیه هم کمتر از ۱۳ درصد تعداد خانوارهای اجاره نشین است.
وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه تجهیز بندر و بهره برداری از آن و میزان حداقلی از کانتینر‌های که از کشور هند وارد این بندر شده و به کشور‌های مقصد اعزام می‌شود از جمله موارد این تفاهم نامه است گفت: پیش از این بسیاری از قرارداد‌ها به صورت موقت بود که شرکت‌های هندی انگیزه‌ای برای اجرای آن نداشتند که در حال حاضر با انعقاد تفاهم نامه ۱۰ ساله شاهد ورود با انگیزه بیشتر شرکت‌های هندی هستیم.
سازمان ملی زمین و مسکن ۱۱۰ واحد مسکونی در جزیره ابوموسی می‌سازد که در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد. همچنین متقاضیان قادر به دریافت زمین رایگان در این جزیره هستند..

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها