جمعه, 28 اردیبهشت 1403 2024,May

حداکثر اقساط ماهانه در قانون جهش تولید مسکن ۵ میلیون تومان

24 خرداد 1401
حداکثر اقساط ماهانه در قانون جهش تولید مسکن ۵ میلیون تومان

به گزارش بانک اول محمدرضا رضایی کوچی درباره اخبار منتشر شده پیرامون اقساط ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میلیونی در قانون جهش تولید مسکن، بیان کرد: ما از روز اولی که قانون جهش تولید مسکن را مطرح کردیم، بنا بر این بود که حداکثر اقساط ماهانه مردم بیش از ۴۰ درصد حقوق و درآمد فرد نباشد، این بدان معناست که بازپرداخت ماهانه افراد باید زیر ۵ میلیون تومان باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: ما صندوق مسکن را در قانون پیش بینی کردیم و منابعی را به صورت قرض الحسنه در آن قرار دادیم. مثلا در بودجه ۱۴۰۱ مبلغی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان به این صندوق تزریق کردیم. یا بازپرداخت اقساط مسکن مهر یا کمک های دولتی را به عنوان منابع برای این صندوق پیش بینی کردیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بنده موضوع اقساط ۱۰ یا ۱۵ میلیونی را رد می کنم، گفت: اگر برای افراد بنا بر این قانون ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون اقساط تعریف شود به نوعی فاتحه این قانون را خوانده ایم. اصلا امکان ندارد با چنین شرایطی افراد بتوانند برای مسکن طبق این قانون ثبت نام کنند. خواهش بنده از همه افرادی که در این زمینه مصاحبه می کنند، این است که اعداد واقعی ارائه کرده تا مردم نیز ناامید نشود.

رضایی در پایان تاکید کرد: قرار است بازپرداخت اقساط برای شروع کار زیر  ۵ میلیون تومان باشد، سپس به صورت پلکانی افزایش یابد. وزارت راه و شهرسازی نیز به ما قول داده که حداکثر اقساط ماهی ۵ میلیون تومان باشد. اقشار هدف ما طبقه پایین جامعه هستند و اصلا امکان ندارد که کارمندان و کارگران بتوانند اقساطی حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون بپردازند.

 

اخبار مرتبط
اگر موجری سقف افزایش اجاره بها را رعایت نکند، مستاجر حق دارد با گذشت پنج سال که از آن ملک بلند شده، برای دریافت مابه‌التفاوت شکایت کند.
نوروزی در خصوص تعداد مستاجران در کشور گفت: در کشور ما حدود ۳۱ درصد از مردم مستاجر هستند و بقیه مالک هستند و ۸ درصد هم در خانه‌های سازمانی زندگی می‌کنند. این عدد در کشورهای دیگر بیشتر از کشور ما است و برای مثال در کشور سوئیس حدود ۵۷ درصد و در کشور آلمان ۴۸ درصد از خانوار مستاجر هستند. در سنگاپور و روسیه هم کمتر از ۱۳ درصد تعداد خانوارهای اجاره نشین است.
وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه تجهیز بندر و بهره برداری از آن و میزان حداقلی از کانتینر‌های که از کشور هند وارد این بندر شده و به کشور‌های مقصد اعزام می‌شود از جمله موارد این تفاهم نامه است گفت: پیش از این بسیاری از قرارداد‌ها به صورت موقت بود که شرکت‌های هندی انگیزه‌ای برای اجرای آن نداشتند که در حال حاضر با انعقاد تفاهم نامه ۱۰ ساله شاهد ورود با انگیزه بیشتر شرکت‌های هندی هستیم.
سازمان ملی زمین و مسکن ۱۱۰ واحد مسکونی در جزیره ابوموسی می‌سازد که در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد. همچنین متقاضیان قادر به دریافت زمین رایگان در این جزیره هستند..

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها