یکشنبه, 30 اردیبهشت 1403 2024,May

مراقب خوردن دانه های این میوه باشید آن ها سمی هستند

24 خرداد 1401
  مراقب خوردن دانه های این میوه باشید آن ها سمی هستند

به گزارش بانک اول سیب میوه ای محبوب و سالم است که گفته می شود مصرف روزانه یک سیب شما را از دکتر بی نیاز می کند اما این ابهام وجود دارد که دانه های سیاه و ریز سیب خاصیت سمی دارند؟

دانه های سیاه و ریز سیب دارای آمیگدالین هستند. ماده ای که در تماس با آنزیم های گوارشی انسان سیانید آزاد می کند. اما اگر به طور تصادفی مقداری از دانه ها را بخورید به ندرت پیش می آید که دچار مسمومیت حاد شوید.

 

دانه سیب

سیانور ماده ای شیمیایی است که عنوان یکی از کشنده ترین سموم شناخته می شود. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانور در طبیعت اغلب در دانه میوه ها یافت می شود. آمیگدالین یکی از این موارد است.

دانه های سیب دارای یک لایه بیرونی قوی در برابر آب های گوارشی هستند اما اگر دانه ها را بجوید آمیگدالین در بدن آزاد می شود و سیانور تولید می کند مقادیر کم توسط آنزیم های موجود در بدن سم زدایی می شود با این حال مقدار زیاد از آن می تواند خطرناک باشد.

سیب

طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری( CDC) 1 تا 2 میلی گرم در 70 کیلو گرم وزن یک انسان دوز کشنده ای است. بیشتر سیب ها حدودا دارای 5 دانه هستند. با این حال این مقدار سیانور موجود دانه ها متناسب با انواع سیب متفاوت است. دوز مهلکی از سیانور در 200 دانه سیب وجود دارد و یا جویدن و خوردن 40 دانه سیب می تواند بسیار خطرناک باشد و موجب آزاد شدن سیانور شود.

 

آژانس ثبت مواد سمی و بیماری ها (ATSDR) می گوید قرار گرفتن در معرض حتی مقدار کمی سیانور می تواند خطرناک باشد. سیانور می تواند به قلب و مغز آسیب برساند و حتی منجر به کما و مرگ شود. ATSDR اضافه می کند که مردم باید از خوردن دانه های سیب و سایر میوه ها مانند هلو، زردآلو و گیلاس پرهیز کنند.

اخبار مرتبط
متخصصان با توجه به غذاهایی که هوس می‌کنید به شما می‌گویند که بدن شما به چه چیزهایی نیاز دارد
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مردم خواست در صورت مشاهده فرآورده تقلبی مذکور در اسرع وقت موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اطلاع دهند تا اقدامات لازم در این خصوص صورت بگیرد.
- ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیمو رنده شده منجمد را در ماست طبیعی بدون شکر بگنجانید. - برای ناهار، ۲۵ گرم (۰.۸ اونس) لیموی رنده شده منجمد را به سالاد خود اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری اسفناج، آجیل، پنیر تازه، چند تکه ماهی سالمون و مقداری گوجه گیلاسی به آن اضافه کنید.
دو نوع بیماری کبد چرب وجود دارد؛ الکلی و غیرالکلی. بیماری کبد چرب، سلامتی افراد زیادی را تحت تأثیر قرار داده است و یکی از علل اصلی نارسایی کبد به شمار می‌رود. بیماری کبد چرب غیرالکلی بیشتر افرادی را درگیر می‌کند که چاق هستند، سبک زندگی غیرفعالی دارند و مقدار زیادی مواد غذایی فرآوری شده مصرف می‌کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها