پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

خودپردازهای تمام بانک‌های پرمشتری به «صیاد» وصل شدند

24 خرداد 1401
خودپردازهای تمام بانک‌های پرمشتری به «صیاد» وصل شدند

به گزارش بانک اول ، آمنه نادعلی زاده سخنگوی اجرای قانون چک با بیان اینکه بانک هایی که این خدمات را در درگاه های خودپردازهای خود تجهیز کرده اند بانک های بزرگ و رتبه اولی در صدور دسته چک هستند افزود: این بانک ها تعداد خودپردازهایی قابل توجه و پراکندگی گسترده و وضعیت قابل قبولی در سطح کشور دارند.

وی با بیان اینکه از اواخر آذرماه سال گذشته بانک ها به تدریج  خودپردازهای خود را مجهز به ثبت،تایید، انتقال و استعلام چک کرده اند و تا کنون بانک های بزرگ  و پرمشتری این امکان را در خودپردازها و کیوسک های بانکی خود فراهم کرده اند گفت: بانک مرکزی در راستای تعمیق نفوذ خدمات سامانه صیاد در کشور و همچنین تسهیل دسترسی عموم به این سامانه  علاوه بر درگاه های بانکی  و برنامک های موبایلی؛ از طریق بستر پیامکی 4040701701 و تجهیز درگاه های خودپرداز و کیوسک های بانکی خدمات سامانه صیاد در اختیار مشتریان شبکه بانکی قرار داده است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی در حال حاضر خدمات سامانه صیاد از طریق اینترنت بانک ها، همراه بانک ها، برنامک های موبایلی، شعب، بستر پیامکی وخودپرداز و کیوسک بانکی ارائه می شود که بیشتر آمار ثبت و صدور چک از درگاه های الکترونیکی بانک ها که همان اینترنت بانک ها و همراه بانک ها هست رقم می خورد و در مقام دوم برنامک های موبایلی مورد توجه دارندگان دسته چک قرار گرفته اند.

معاون اداره توسعه و تدوین مقررات نظام های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه طیف وسیعی از مشتریان بانک ها امکان دریافت خدمات سامانه صیاد از درگاه خودپرداز های بانکی را دارند تصریح کرد: سایر بانک هایی که باقی مانده اند و این خدمات را در خودپردازهایی خود ارائه نکرده اند به لحاظ تعداد خودپرداز، پراکندگی خودپردازها و همچنین صدور دسته چک در مقایسه با بانکهایی که خودپردازهایی خود را تجهیز کرده اند در مقیاس بسیارکوچکتری قرار دارند .

 

اخبار مرتبط
چک تضمینی و چک رمزدار هر دو اسنادی معتبر برای انتقال پول و تضمین پرداخت هستند. اما در نحوه استفاده و هدف از صدورشان تفاوت‌هایی دارند.
مومن واقفی ادامه دارد: در بخش املاک و اسکان، سامانه‌ای را در اختیار بانک مرکزی قرار داده‌اند که به بانک‌ها ابلاغ کرده‌ایم تا از آن استفاده کنند ولی هنوزاطلاعات این سامانه کامل نشده به همین دلیل برای بانک‌ها الزامی نکردیم.
صادر کننده، باید، طبق قانون سفته، تاریخ صدور سفته را قید کند، در غیر این صورت، سند، ارزش تجاری خود را از دست می‌دهد. تاریخ صدور، باید شامل روز، ماه و سال باشد و بهتر است که با حروف هم نوشته شود. سفته بدون تاریخ، در مواردی، مثل مشخص نبودن تاریخ صدور، سبب می‌شود، سفته، یک سند عادی محسوب شود.
به چه سفته‌ای سفید امضا می‌گویند و نحوه مطالبه سفته سفید امضا چگونه است؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها