ﺳﻪشنبه, 13 آذر 1403 2024,December

اگر یارانه ما حذف شده، چه کنیم؟

24 خرداد 1401
اگر یارانه ما حذف شده، چه کنیم؟

به گزارش بانک اول سیده طیبه حسینی با اشاره به قابل برداشت بودن یارانه کمک‌معیشتی مرحله دوم از روز گذشته افزود: البته فعلا یارانه کسانی که در اردیبهشت ماه حذف شده و تقاضای خود را برای برقراری مجدد یارانه معیشتی در سامانه حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه (سامانه my.gov.ir) ثبت کرده‌اند، هنوز قابل برداشت نیست.

وی قابل برداشت شدن یارانه معیشتی خانوار‌های متقاضی را منوط به بررسی نهایی وزارت رفاه دانست و افزود: طبق مذاکراتی که شده و همچنین براساس دستور رئیس‌جمهوری که باید ظرف یک‌ماه افراد متقاضی بازنگری و تعیین تکلیف شوند، امیدوارم بررسی وزارت رفاه به زودی انجام و به ما ابلاغ شود.

سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در خصوص بررسی اطلاعات اقتصادی خانوار تاکید کرد: کسی که یارانه‌اش حذف شده است، اسم او در لیست مسدودی قرار می‌گیرد و او نمی‌تواند در دفاتر پلیس به اضافه ده (پلیس ۱۰+) ثبت‌نام کند بلکه باید از طریق سامانه حمایتی وزارت رفاه ثبت اعتراض کرده تا اطلاعات اقتصادی خانوارش بررسی شود.

به گفته حسینی، براساس بند ب تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ به سازمان هدفمندی یارانه‌ها و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شده است که باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها ثبت‌نام افراد جدید و جامانده یارانه را انجام دهد و در این تبصره گفته شده است، شناسایی و دهک‌بندی خانوار‌ها و شناسایی خانوار‌های پردرآمد توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شود و بعد از آن اعلام کرده است، نسبت به حذف یارانه افراد پردرآمد باید اقدام شود، اما شناسایی و دهک‌بندی افراد باید توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شود.

به گفته سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها سرپرستان خانوار می‌توانند در سامانه حمایتی وزارت رفاه ثبت‌نام کنند. پرونده آن‌ها باید در پایگاه وزارت رفاه بررسی شود و بعد از آن در صورت داشتن شرایط، یارانه آن‌ها برقرار می‌شود و این شرایط ناشی از بعد خانوار از قبیل اضافه شدن فرزند یا تأهل فرزند و یا هر اتفاق دیگری است که در خانواده می‌افتد و همچنین اطلاعات اقتصادی خانوار دچار تغییر خواهد شد.

اخبار مرتبط
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر حذف یارانه‌ برخی دهک‌های درآمدی توضیح داد.
قالیباف بر همین اساس تصریح کرد: موضوع مسکن را برای تمام کسانی که فاقد مسکن هستند، پیگیری می‌کنیم و در این جلسه پیرامون مشکلات مسکن به عنوان یکی از موضوعات معیشتی بحث و بررسی صورت گرفت.
یارانه نقدی مربوط به آذر ماه ۱۴۰۳ به صورت برنامه‌ریزی شده برای دهک‌های درآمدی اول تا سوم در تاریخ ۲۵ آذر و برای دهک‌های چهارم تا نهم در تاریخ ۳۰ آذر واریز خواهد شد، مشروط بر عدم وجود تاخیر. علت این تاخیر بر اساس برخی گزارش‌ها عدم تامین اعتبار در زمان مقرر اعلام شده است. اما سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها بیان کرد که ادعای عدم تامین منابع برای پرداخت یارانه‌ها، گمانه‌زنی رسانه‌ها بوده و این سازمان چنین موضوعی را اعلام نکرده است.
یارانه نقدی ماه آبان با یک روز تاخیر واریز شد و این موضوع یارانه بگیران را نسبت به دریافت به موقع یارانه خود در ماه آذر دچار تردید کرده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها