جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

نکات تشخیص زودهنگام سرطان کلیه

30 مرداد 1401
نکات تشخیص زودهنگام سرطان کلیه

به گزارش بانک اول خلاف سایر سرطان‌ها، هیچ آزمایش غربالگری توصیه شده برای سرطان کلیه وجود ندارد. از این رو، افزایش آگاهی در مورد سرطان کلیه  علائم آن، مراقبت‌های پیشگیرانه و مهم‌ترین گزینه‌های درمانی مهم می‌شود و به همین دلیل پزشکان نکاتی را برای تشخیص زودهنگام علائم سرطان کلیه به اشتراک گذاشته‌اند. 

براساس بررسی‌های صورت گرفته، نزدیک به ۶۰ درصد از بیماران مبتلا به سرطان کلیه به طور مداوم دچار خون در ادرار  هستند؛ در نتیجه، افراد مبتلا به این بیماری باید مورد ارزیابی قرار گیرند و برای غربالگری توصیه می‌شود. به طور کلی، وجود خون در ادرار و احساس توده در شکم، دو علامت شایع سرطان سلول کلیوی به‌شمار می‌آیند.

برخلاف سرطان های دیگر مانند سرطان پروستات، دهانه رحم یا سرطان سینه، هیچ آزمایش غربالگری توصیه شده برای سرطان کلیه وجود ندارد. بنابراین، اغلب به راحتی مورد توجه قرار نمی گیرد، از این رو، افزایش آگاهی در مورد سرطان کلیه - علائم آن، مراقبت های پیشگیرانه و مهم ترین گزینه های درمانی مهم می‌شود.

آزمایش ادرار و خون که به طور معمول به عنوان بخشی از یک معاینه سلامت انجام می‌شود، ممکن است کمک کند. در تشخیص سرطان کلیه تست‌های دیگری مانند توموگرافی کامپیوتری (CT) و تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) یا سونوگرافی وجود دارد که می‌توانند سرطان‌های اولیه کلیه را تشخیص دهند. بنابراین، ضروری است که هر فردی معاینات دوره‌ای سلامت را انجام دهد.

به گفته محققان، علائمی مانند خون در ادرار و کاهش وزن می‌تواند به تشخیص سرطان در مراحل اولیه کمک کند. امروزه ما در حال افزایش تعداد موارد سرطان کلیه هستیم زیرا افراد غربالگری معمول خود را انجام می‌دهند که به تشخیص زودهنگام کمک می‌کند. 

هندوستان تایمز

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات