پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

پرداخت سود سهام سال ۱۴۰۰ بانک کارآفرین

30 مرداد 1401
پرداخت سود سهام سال ۱۴۰۰ بانک کارآفرین

به گزارش بانک اول ، بانک کارآفرین طی اطلاعیه ای اعلام کرد : به منظور رعایت مفاد ماده ۱۲ دستور العمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و عطف به ابلاغیه شماره ۱۲۲/۱۰۱۵۷۳ به تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ مبنی بر واریز سود سهامداران بانک کارآفرین (شرکت سهامی عام) برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۰ به شرح زیر اعلام می شود:

۱-سهامداران حقیقی و سبد گردان ها:
سود سهام مصوب سهامداران حقیقی و سبد گردان ها در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ از طریق شماره حساب اعلام شده در سامانه سجام پرداخت خواهد شد.

۲- سهامداران حقوقی و صندوق های سرمایه گذاری:

سود سهام مصوب سهامداران حقوقی و صندوق های سرمایه گذاری در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۳۱ از طریق شماره حساب اعلام شده در سامانه سجام پرداخت خواهد شد.

۳- سود سهام سهامدارانی که در سامانه سجام ثبت نام نکرده اند از تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۲ به حساب های معرفی شده واریز خواهد شد.

از سهامداران محترمی که تا کنون در سامانه سجام ثبت نام نکرده اند درخواست می شود در اسرع وقت و قبل از تاریخ واریز سود سهام نسبت به ثبت نام و یا تکمیل مشخصات خود و احراز هویت در سامانه سجام به ادرس الکترونیکی https://www.sejam.ir اقدام کنید.

اخبار مرتبط
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فملی، فولاد و نوری شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پارسان، کچاد و شبندر با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
سامان با ۳.۳ همت و وخاور با ۱.۵ همت سودآوری، بهتر از انتظارات عمل کردند. بیشترین رشد سودآوری نسبت به تابستان سال گذشته نیز به ترتیب توسط سامان با ۱۳۶٪، وخاور با ۶۴٪ و وپاسار با ۳۴٪ رقم خورده است. سامان به دلیل وصول مطالبات ارزی توانست سود بسیار خوب ۳.۲ همتی در سرفصل سایر درآمدها شناسایی کند. ونوین نیز به دلیل در نظر گرفتن ۲.۴ همت به عنوان هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول نتوانست در حد انتظارات بازار عمل کند و با افت سود ۵۰٪ نسبت به فصل قبلی مواجه شد.
تازه‌ترین خبرها حاکی از آن است که شرکت‌های خودروسازی‌ داخلی در تلاشند تا بار دیگر خودروهای خود رادر بورس کالا عرضه کنند و گویا در این زمینه توافق‌هایی نیز انجام شده است. با این حال این اخبار تاکنون مورد تأیید نهادهای رسمی قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: این سیکلِ باطل توسط خود سازمان بورس به بدنه بازار منتقل شده است. واضحا اگر دامنه نوسان به ۲ درصد کاهش پیدا می‌کرد، بخشی از این معامله‌گران در بازار می‌ماندند و حجم و ارزش معاملات چنان ناامیدکننده نمی‌شد. دامنه نوسان دو درصدی نیز می‌تواند در راستای اهداف سازمان بورس، یعنی صیانت از حقوق سهامداران عمل کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات