پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

مشکل مسدودی حساب صادرکنندگان چک برگشتی رفع می شود

30 مرداد 1401
 مشکل مسدودی حساب صادرکنندگان چک برگشتی رفع می شود

به گزارش بانک اول به نقل از صدا و سیما‌، آبان سال ۹۷ بود با اصلاح قانون جدید چک‌‌‌، محدودیت‌هایی برای صادرکنندگان چک برگشتی درنظر گرفته شد این محدودیت‌ها شامل عدم افتتاح حساب و کارت بانکی جدید تا عدم گشایش اعتبارات اسنادی و عدم اعطای تسهیلات بانکی شدند.

اقدام دیگری که که در راستای افزایش اعتبار چک و بنابر تکلیف قانونی صورت گرفت، مسدوسازی حساب‌های صادرکننده چک برگشتی بود اقداماتی که بر اساس قانون چک صورت گرفت و موجب کاهش تعداد و مبلغ چک‌های برگشتی شد و فضا را برای معامله در بازار‌های مختلف امن‌تر کرده است.

اما با این وجود شیوه رفع مسدودی حساب‌ها موضوعی است که برخی از صاحبان کسب و کار‌ها را با مشکل مواجه کرده.

موضوعی که به گفته کارشناسان قطعا چاره اندیشی برای آن در کنار کاهش چشم گیر چک‌های برگشتی، گره را از پیش پای کسبه و تولید کننده برداشته و مسیر را برای تولید هموارتر خواهد کرد./صداوسیما

اخبار مرتبط
چک تضمینی و چک رمزدار هر دو اسنادی معتبر برای انتقال پول و تضمین پرداخت هستند. اما در نحوه استفاده و هدف از صدورشان تفاوت‌هایی دارند.
مومن واقفی ادامه دارد: در بخش املاک و اسکان، سامانه‌ای را در اختیار بانک مرکزی قرار داده‌اند که به بانک‌ها ابلاغ کرده‌ایم تا از آن استفاده کنند ولی هنوزاطلاعات این سامانه کامل نشده به همین دلیل برای بانک‌ها الزامی نکردیم.
صادر کننده، باید، طبق قانون سفته، تاریخ صدور سفته را قید کند، در غیر این صورت، سند، ارزش تجاری خود را از دست می‌دهد. تاریخ صدور، باید شامل روز، ماه و سال باشد و بهتر است که با حروف هم نوشته شود. سفته بدون تاریخ، در مواردی، مثل مشخص نبودن تاریخ صدور، سبب می‌شود، سفته، یک سند عادی محسوب شود.
به چه سفته‌ای سفید امضا می‌گویند و نحوه مطالبه سفته سفید امضا چگونه است؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: