کلاهبرداری و پولشویی از طریق سپرده گذاری رمز ارز

بانک اول - معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا درباره نحوه کلاهبرداری و پولشویی افراد سودجو با شگرد سپرده‌گذاری رمز ارز و دریافت سود روزانه توضیحاتی داد.

کلاهبرداری و پولشویی از طریق سپرده گذاری رمز ارز

به گزارش بانک اول سرهنگ رامین پاشایی اظهار کرد: اخیرا پرونده‌های کلاهبرداری و پولشویی از طریق سایت دیوار با ترفند تبدیل وجه سرقتی به رمز ارز رواج زیادی پیدا کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد: بدین طریق کلاهبرداران با ترفند درآمد هفتگی در منزل با آموزش رمز ارز و به بهانه داشتن درآمد ۲ میلیون تومانی، دام خود را در اپلیکیشن دیوار و سایر شبکه‌های اجتماعی پهن کرده و افراد ناآشنا با برقراری ارتباط با این افراد نهایتا به شبکه اجتماعی تلگرام هدایت می‌شوند.

سرهنگ پاشایی افزود: کلاهبرداران در ادامه شگرد فریبکارانه خود به افراد پیشنهاد می‌کنند با نصب برخی صرافی دیجیتال مرتبط با رمز ارز‌ها و ... به افتتاح یک حساب بانکی اقدام کنند و در نهایت عکس کارت بانکی و شماره تماس خودشان را از طریق تلگرام برای وی ارسال کنند.

معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا گفت: افراد کلاهبردار با سرقت موجودی حساب بانکی افراد غیر، وجه را مستقیما به حساب قربانی واریز و بعد آن به فرد واسط قربانی اعلام می‌کنند تا بابت ارسال وجه مذکور اقدام به شارژ کیف پول دیجیتال خود کرده و با آن رمز ارز خریداری کند و سپس به آدرس کیف پولی که به وی اعلام می‌کنند، انتقال دهند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که آدرس‌های کیف پول مقصد در رمز ارز‌ها قابل شناسایی نیست عملا کلاهبرداران اقدام به پولشویی کرده و تمام مسئولیت عواقب تعقیب قانونی از قبیل مسدودی حساب و ... بر ضمه فرد قربانی که حساب خودش را در اختیار کلاهبرداران قرار داده است و در این شگرد کلاهبرداران از خودشان اثری باقی نمی‌گذارند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر