یکشنبه, 4 آذر 1403 2024,November

۶ پیامکی که هرگز نباید باز کنید

02 آذر 1402
۶ پیامکی که هرگز نباید باز کنید

پیام‌های هشدار بانکی دریافت‌شده از طریق پیامک یا واتس‌اپ که از کاربران می‌خواهند داده‌های خود را از طریق لینک موجود در پیام تکمیل یا به‌روزرسانی کنند، کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول شماست.

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، در دنیای امروزی، یکی از چالش‌ها ، کلاهبرداری پیامکی است که به عنوان یک روش متداول برای تقلب و سرقت پول و اطلاعات مردم شناخته می‌شود. شرکت امنیتی McAfee اخیرا مطالعه‌ای درباره پیام‌های کلاهبرداری در سراسر جهان منتشر کرده که حساب‌های میلیون‌ها کاربر را در معرض سرقت یا هک قرار می‌دهد.
 کانال موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه‌ای در پیام رسان ایتا نوشت:

در این مطالعه ۶ پیام خطرناک که کلاهبرداران از طریق پیامک یا واتس اپ برای هک کردن دستگاه‌هایشان یا سرقت پول ارسال می‌کنند، مطرح شده است.

 «تو جایزه را بردی!»

این پیام ممکن است با تغییرات جزئی نیز همراه باشد، مانند مشخص کردن جایزه برنده شده، اما به احتمال ۹۹ درصد این پیام کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول افراد است.

اعلامیه‌ها یا پیشنهادهای شغلی جعلی:

به یاد داشته باشید که پیشنهادهای کاری هرگز از طریق واتس‌اپ یا پیامک ارائه نمی‌شود و هیچ شرکت حرفه‌ای با شما در این پلتفرم‌ها تماس نخواهد گرفت، بنابراین این پیام‌ها کلاهبرداری هستند.

پیام‌های هشدار بانکی با لینک:

پیام‌های هشدار بانکی دریافت‌شده از طریق پیامک یا واتس‌اپ که از کاربران می‌خواهند داده‌های خود را از طریق لینک موجود در پیام تکمیل یا به‌روزرسانی کنند، کلاهبرداری است و هدف آن سرقت پول شماست.

اطلاعات درباره عملیات خریدی که انجام نداده‌اید:

هرگونه پیام در مورد عملیات خریدی که انجام نداده‌اید کلاهبرداری محسوب می‌شود وهدف اصلی آن هک کردن گوشی موبایلتان است..

به روز رسانی اشتراک:

با افزایش پلتفرم‌های الکترونیکی، کلاهبرداران با ارسال پیامک های جعلی درمورد به روزرسانی اشتراک این پلتفرم‌ها ازطریق لینک، سعی می‌کنند دستگاه شما را هک کنند.

هشدار امنیتی مربوط به به روز رسانی حساب:

پیام‌های هشدار امنیتی در مورد هر به‌روزرسانی حسابتان درآمازون یا هر شرکت تجارت الکترونیکی نیز تله هستند، لطفا توجه داشته باشید که هرگز این شرکت‌ها از طریق پیامک یا واتس‌اپ برای چنین هشدارهای مهمی با شما تماس نمی‌گیرند.

اخبار مرتبط
معاون فنی و زیربنایی سازمان برنامه گفت: ماده ۱۰۷ به جلوگیری از موازی کاری، جلوگیری از گسترش سامانه های قارچ گونه و ابر دولت الکترونیکی اشاره کرده اما امیدواریم برنامه هفتم را مثل سایر برنامه ها نگاه نکنیم.
متقاضیان می‌توانند تا پایان روز 23 آبان‌ماه از طریق سایت رسمی بانک صادرات ایران به نشانی: www.bsi.ir کارت ورود به آزمون خود را دریافت کنند. ضروری است تمام داوطبان یک ساعت پیش از شروع آزمون در حوزه امتحانی خود حضور یافته و به موارد مندرج در اطلاعیه نظیر ممنوعیت استفاده از ماشین حساب توجه لازم را داشته باشند. گفتنی است در پی برگزاری این آزمون، منتخبان در 31 استان کشور برای تصدی مشاغل بانکدار و بانکیار از میان داوطلبان بومی مرد و زن، استخدام بانک صادرات ایران خواهند شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات