پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی در گوگل پلی / مراقب این نرم‌افزارها باشید

16 آذر 1402
اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی در گوگل پلی / مراقب این نرم‌افزارها باشید

دارندگان دستگاه‌های اندرویدی از سال ۲۰۲۰، اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی را ۱۲ میلیون بار از فروشگاه برنامه گوگل پلی استور دانلود کرده اند.

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، شرکت ESET Research در گزارشی اعلام کرد ۱۸ اپلیکیشن جعلی را شناسایی کرده است که خود را به عنوان اپلیکیشن‌های وام‌دهی سریع، معرفی کرده‌اند. در واقعیت، این اپلیکیشن‌ها، اطلاعات شخصی و مالی قربانیان را برای اخاذی از آنها به سرقت می‌برند و گاهی، خانواده آنها را تهدید کرده و پولشان را می‌دزدند.

این اپلیکیشن‌ها از سوی شرکت امنیتی ESET به عنوان اپلیکیشن‌های اسپای‌لون طبقه بندی شده اند زیرا از جاسوس افزار، استفاده می‌کنند. گوگل از زمان هشدار ESET، مکررا اپلیکیشن‌های اسپای‌لون را از فروشگاه پلی استور خود حذف کرده است. تحقیقات نشان می‌دهد اپلیکیشن‌های اسپای‌لون در نیمه اول سال ۲۰۲۳، رشد ۹۰ درصدی داشته‌اند و عموما کاربران خارج از آمریکا و اروپا را هدف گرفته‌اند. این اپلیکیشن‌های کلاهبرداری، معمولا نام و برند موسسات مالی و عرضه کننده وام را جعل می‌کنند.

گوگل در ایمیلی، گزارش شرکت ESET را تائید و اعلام کرد: ما ادعاهای امنیتی در خصوص اپلیکیشن‌ها را جدی می‌گیریم و اگر اپلیکیشنی را یافتیم که از سیاست‌های ما تخطی کرده است، اقدام لازم را انجام می‌دهیم.

پس از نصب شدن اپلیکیشن‌های اسپای‌لون، مهاجمان به آزار قربانیان پرداخته و آنها را وادار می‌کنند، حتی اگر درخواست وام نداشته باشند یا تصویب نشده باشد، پول پرداخت کنند و باج‌خواهی می‌کنند. در موارد شدید، کاربران می‌گویند که عاملان این اپلیکیشن‌های به ظاهر وام‌دهی، امنیت خانواده‌های آنها را تهدید کرده اند.

بر اساس گزارش گیزمودو، کاربران از کشورهایی مانند مکزیک، اندونزی، تایلند، ویتنام، هند، پاکستان، کلمبیا و پرو، در میان قربانیان اپلیکیشن‌های اسپای‌لون دیده شده‌اند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها