پنجشنبه, 15 آذر 1403 2024,December

اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی در گوگل پلی / مراقب این نرم‌افزارها باشید

16 آذر 1402
اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی در گوگل پلی / مراقب این نرم‌افزارها باشید

دارندگان دستگاه‌های اندرویدی از سال ۲۰۲۰، اپلیکیشن‌های جعلی وام‌دهی را ۱۲ میلیون بار از فروشگاه برنامه گوگل پلی استور دانلود کرده اند.

به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، شرکت ESET Research در گزارشی اعلام کرد ۱۸ اپلیکیشن جعلی را شناسایی کرده است که خود را به عنوان اپلیکیشن‌های وام‌دهی سریع، معرفی کرده‌اند. در واقعیت، این اپلیکیشن‌ها، اطلاعات شخصی و مالی قربانیان را برای اخاذی از آنها به سرقت می‌برند و گاهی، خانواده آنها را تهدید کرده و پولشان را می‌دزدند.

این اپلیکیشن‌ها از سوی شرکت امنیتی ESET به عنوان اپلیکیشن‌های اسپای‌لون طبقه بندی شده اند زیرا از جاسوس افزار، استفاده می‌کنند. گوگل از زمان هشدار ESET، مکررا اپلیکیشن‌های اسپای‌لون را از فروشگاه پلی استور خود حذف کرده است. تحقیقات نشان می‌دهد اپلیکیشن‌های اسپای‌لون در نیمه اول سال ۲۰۲۳، رشد ۹۰ درصدی داشته‌اند و عموما کاربران خارج از آمریکا و اروپا را هدف گرفته‌اند. این اپلیکیشن‌های کلاهبرداری، معمولا نام و برند موسسات مالی و عرضه کننده وام را جعل می‌کنند.

گوگل در ایمیلی، گزارش شرکت ESET را تائید و اعلام کرد: ما ادعاهای امنیتی در خصوص اپلیکیشن‌ها را جدی می‌گیریم و اگر اپلیکیشنی را یافتیم که از سیاست‌های ما تخطی کرده است، اقدام لازم را انجام می‌دهیم.

پس از نصب شدن اپلیکیشن‌های اسپای‌لون، مهاجمان به آزار قربانیان پرداخته و آنها را وادار می‌کنند، حتی اگر درخواست وام نداشته باشند یا تصویب نشده باشد، پول پرداخت کنند و باج‌خواهی می‌کنند. در موارد شدید، کاربران می‌گویند که عاملان این اپلیکیشن‌های به ظاهر وام‌دهی، امنیت خانواده‌های آنها را تهدید کرده اند.

بر اساس گزارش گیزمودو، کاربران از کشورهایی مانند مکزیک، اندونزی، تایلند، ویتنام، هند، پاکستان، کلمبیا و پرو، در میان قربانیان اپلیکیشن‌های اسپای‌لون دیده شده‌اند.

اخبار مرتبط
این عیدی می‌تواند به صورت هدایای نقدی، هدایای تبلیغاتی یا حتی برگزاری جشن‌های کوچک در محیط کار ارائه شود. این اقدام نه تنها حس قدردانی و ارزشمندی را به کارکنان منتقل می‌کند، بلکه موجب تقویت روحیه و انگیزه آنها نیز می‌گردد.
علاءالدین رفیع زاده در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفت: سامانه‌ای راه‌اندازی کردیم و کلیه دستگاه‌ها تا آخر آذر فرصت دارند اطلاعات کلیه کارکنان شرکتی‌شان را وارد این سامانه کنند. با پایان این مهلت ما بر اساس تحلیل‌های کارشناسی در این باره تصمیم‌گیری می‌کنیم. وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم اتفاقات خوبی بیفتد.
والدین می‌توانند با پرسیدن شش سوال روزانه معنادار، پیوندهای خود را با فرزندان عمیق‌تر کرده و هوش هیجانی آن‌ها را تقویت کنند. با پرسیدن این سوالات روزانه، محیطی ایجاد می‌کنید که فرزندتان احساس کند شنیده می‌شود، دوستش دارید و مورد حمایت قرار می‌گیرد. این مکالمات لازم نیست طولانی باشند - گاهی اوقات حتی یک گپ کوتاه می‌تواند تأثیری ماندگار داشته باشد.
در دنیای امروز، دستگاه‌های هوشمند به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره ما تبدیل‌ شده‌اند که هم ابزارهای ارتباطی و هم حاوی اطلاعات بسیار حساس هستند؛ این اطلاعات شامل پیام‌ها، عکس‌ها، اطلاعات مالی، برنامه‌های کاری و سایر داده‌های مهم بوده و استفاده از این دستگاه‌ها نیازمند توجه به امنیت و حفظ حریم خصوصی است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها