دوشنبه, 17 اردیبهشت 1403 2024,May

ورود مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات در آینده نزدیک

18 آذر 1402
ورود مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات در آینده نزدیک

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: با به‌روزرسانی سامانه املاک و مستغلات به‌زودی مشاوران املاک هم برای انعقاد قرارداد اجاره وارد این سامانه خواهند شد و مشکلی از لحاظ انعقاد قرارداد برای این صنف ایجاد نمی‌شود.

به گزارش بانک اول هادی عباسی‌اصل معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت : تا کنون بیش از ۴۲ هزار قرارداد با کد رهگیری اجاره رایگان بین موجران و مستاجران در سامانه املاک و مستغلات به امضا رسیده که همین امر نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار اجاره مسکن داشته است.

به گفته وی طبق برنامه ریزی که صورت گرفته مشاوران املاک را وارد سامانه املاک و مستغلات می‌کنیم افزود: با اجرایی شدن این سامانه، زمانی که مالک و مستاجر یکدیگر را پیدا کرده باشند از طریق این سامانه بدون پرداخت مبلغی اقدام به انعقاد قرارداد می کنند.

عباسی اصل افزود: با راه اندازی این سامانه و ورود مشاوران املاک به این سامانه به صورت قطع نرم افزار ها در قالب ورود واسطه اقدام به انعقاد قرارداد می کنند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی افزود: در برخی از موارد مالکان یک واحد مسکونی چند نفر هستند ، با توجه به آنکه به صورت مداوم و هفتگی این سامانه به روز رسانی می شود بنابراین برای تمامی بخش ها از جمله وجود چند مالک هم برنامه ریزی کرده ایم./باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
متقاضیانی که در این طرح ثبت نام کرده اند در حال حاضر هیچ قرارداد مشخصی در دست ندارند و تنها در اولویت تخصیص پروژه قرار گرفته اند و اگر متقاضیان در طول روند اجرای پروژه امکان تامین منابع مالی خود رانداشته باشند ناچار مجبور به جابه جایی و یا حذف متقاضیان هستیم بنابراین خرید وفروش امتیاز پروژه های نهضت ملی مسکن ممنوع است.
: بر اساس ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن در راستای رصد و نظارت بر بازار مسکن، ثبت کلیه معاملات املاک و مستغلات اعم از خرید، فروش، پیش‌خرید، پیش‌فروش، رهن و اجاره مسکن برای متعاملین در بنگاه‌های مشاوران املاک توسط بنگاه‌ها و برای سایر متعاملین خارج از بنگاه‌های مشاوران املاک توسط خود متعاملین، در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور و اخذ شناسه (کد) رهگیری الزامی است.
یکی از رایج‌ترین شایعات در فروش ملک این است که اگر معامله‌ای انجام شود و ظرف ۲۴ الی ۴۸ ساعت فروشنده پشیمان شود می‌تواند مبلغی را که به عنوان پیش پرداخت از خریدار دریافت کرده است را پس بدهد و معامله یا قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کند. این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و خریدار و فروشنده اگر قرارداد ملکی را تنظیم و امضا کنند باید به تمام تعهدات خود که در آن قرارداد درج شده است عمل کنند. تنها زمانی میتوانند قرارداد را فسخ کنند که از خیارات قانونی استفاده کنند.
عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک گفت: اخیرا شنیده می‌شود که برخی مبادلات در بازار مسکن از طریق دلار و بیت‌کوین انجام می‌شود که به نظر من علت آن ایجاد سامانه خودنویس و نبود واسطه برای مدیریت قراردادها است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها