یکشنبه, 30 اردیبهشت 1403 2024,May

بازار داغ کاشت ایمپلنت‌های مغزی در جهان

07 دی 1402
بازار داغ کاشت ایمپلنت‌های مغزی در جهان

پیش از این شرکت کاشت مغز ایلان ماسک «نورالینک» اعلام کرد جذب داوطلبان برای آزمایش رابط مغز و کامپیوتر را آغاز کرده است؛ ماسک پیش از این گفته بود قصد دارد انسان‌ها را با هوش مصنوعی ادغام کند.

به گزارش بانک اول ماسک پیش از این گفته بود قصد دارد انسان را با هوش مصنوعی ادغام کند.

نور الینک در این پروژه و در قدم اولیه باید افراد فلج را قادر کند تا فقط با افکار خود مکان نما یا صفحه کلید را کنترل کنند.اما در عین حال تلاش رقبای تجاری ماسک برای اتصال مغز به رایانه در حال افزایش است.

امسال شرکت سینکرون رقیب نورالینک ایمنی طولانی مدت ایمپلنت خود را پس از تست روی بیماران نشان داد.

منشا رابط های مغز و دستگاه های کامپیوتری به دهه 1970  و 1960 بر می گردد زمانی که اولین نمونه آن روی حیوانات آزمایشگاهی آزمایش شدند..

شرکتها در تلاش خود برای تجاری سازی سیستم هایی هستند که بیماران با استفاده از آن می توانند در خانه از آن استفاده کنند.

در این روش سیستم های بی سیم با ایمپلنت های کوچک و انعطاف پذیر طراحی می شوند که در واقع پایه اصلی تحقیقات رابط های مغز را شامل می شود.در بهمن سال گذشته سینکرون داده های کلیدی از 4 بیمار فلج در استرالیا را منتشر کرد که نشان می داد دستگاه نصب شده بر روی مغز بیماران می تواند سیگنال های عصبی را از داخل رگ خونی در مغز به مدت یک سال بدون هیچ عارضه جانبی جدی منتقل کند.

اخبار مرتبط
روز سه‌شنبه، در نشست سالانه توسعه‌دهندگان آی‌/او (I/O) گوگل در کالیفرنیا، این غول حوزه فناوری نشان داد که چطور هوش مصنوعی با بسترهای مجازی‌اش تلفیق می‌شود‌ــ از موتور جست‌و‌جو گرفته تا جی‌میل‌ــ و از آنچه ادعا می‌کند آینده دستیار هوش مصنوعی در سیستم اصلی جدیدی موسوم به پراجکت استرا (Project Astra) است رونمایی کرد. دمیس هاسابیس، رئیس گوگل دیپ‌مایند (Google Deepmind)، گفت چت‌ربات جدید از حافظه‌اش استفاده می‌کند تا بافتار را درک کند و عمل کند، و در عین حال برای گفت‌و‌گوی طبیعی، «کنشگر، آموزش‌پذیر
کسانی که خود را به مهارت‌های هوش مصنوعی مجهز می‌کنند، در اقتصاد دیجیتال و بازار کار نسبت به کسانی که این مهارت را ندارند، مزیت قابل توجهی خواهند داشت. سازمان‌ها مسئول کمک به کارکنان خود برای ارتقاء مهارت یا مهارت مجدد برای سازگاری با این اکوسیستم در حال تغییر هستند.
همچنین، هوش مصنوعی می‌تواند بهبود امنیت سایبری را با استفاده از تحلیل داده‌های بزرگ را انجام دهد و با تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ، می‌تواند الگوهای مشکوک در رفتار اجزای شبکه، کاربران و سیستم‌ها را شناسایی کند و در صورت لزوم، اقدام به بستن دسترسی به داده‌های مشکوک و ایجاد محدودیت کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها