پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۱۰ عادت میلیاردر‌های خودساخته را بشناسید

10 دی 1402
۱۰ عادت میلیاردر‌های خودساخته را بشناسید
اکثر ثروتمندان خودساخته هستند و ثروت خود را از طریق ترکیبی از کار سخت، تحصیل و سرمایه‌گذاری به دست آورده‌اند.
به گزارش بانک اول تیم کورلی، نویسنده و کارشناس ثروت، سال‌ها با صد‌ها میلیونر مصاحبه کرده است تا عادات و طرز فکر آن‌ها را بیاموزد. تحقیقات او به این نتیجه رسید که ۲۰ درصد از میلیونر‌ها علیرغم داشتن درآمد طبقه متوسط، اولین میلیون دلار خود را در اواسط تا اواخر ۳۰ سالگی به دست آوردند. آن‌ها با صرفه‌جویی و پس‌انداز و سرمایه‌گذاری منظم حدود ۲۰٪ یا بیشتر از درآمد خود ثروت‌اندوزی کردند.

 حدود ۲۸ درصد از میلیونر‌ها برای ثروتمند شدن ریسک‌های زیادی کرده‌اند. آن‌ها درگیر کار‌های پرمخاطره و با پاداش بالا بودند. این افراد انتخاب می‌کنند که ورزشکار، نوازنده، کارآفرین یا بازیگر حرفه‌ای شوند. اکثر آن‌ها موفق نمی‌شوند، اما کسانی که موفق می‌شوند، به مراحل بالایی از موفقیت دست می‌یابند. میانگین دارایی خالص آن‌ها ۷.۴ میلیون دلار است. بیش از ۳۰ درصد از مردم با پیروی از مسیر معمول بالا رفتن از نردبان شرکت و رسیدن به سمت‌های مدیریتی میلیونر شدند. این مدیران به طور متوسط پس از ۲۲ سال ۳.۴ میلیون دلار درآمد دارند.

اصول ثروتمند شدن

اصول کلیدی برای دستیابی به موفقیت مالی و انباشت ثروت در طول زمان شامل عادات مالی زیرکانه است، مانند سرمایه‌گذاری طولانی‌مدت و زندگی در حد توان.

در حرفه خود، افراد موفق دارای قدرت فوق‌العاده انعطاف‌پذیری هستند؛ توانایی بازگشت به عقب در هنگام زمین خوردن، سرسختی ذهنی برای غلبه بر طرد شدن، هوش هیجانی برای دیدن گذشته مخالفان و اعتماد به نفس برای باور به خود در حالی که هیچ‌کس دیگری این کار را انجام نمی‌دهد. چهره‌های موفق قبل از اینکه به رسمیت عمومی، کسب ثروت و مشاغل پردرآمد پی ببرند، بر شکست‌ها غلبه می‌کنند.

در اینجا ۱۰ عادت افراد ثروتمند آورده شده است:

زندگی فروتنانه: بسیاری از میلیونر‌ها متواضعانه زندگی می‌کنند و ثروت خود را از طریق سبک زندگی تجملاتی یا مصرف‌گرا بودن آشکارا به نمایش نمی‌گذارند. آن‌ها ممکن است با ماشین‌های معمولی رانندگی و در محله‌های پایین زندگی کنند.

صرفه‌جویی مهم است: یکی از ویژگی‌های رایج در بین میلیونر‌ها صرفه‌جویی است. آن‌ها تمایل دارند مراقب مخارج خود باشند، در خرید‌های خود به دنبال ارزش باشند و از بدهی‌های غیرضروری اجتناب کنند.

سرمایه‌گذاری عاقلانه: میلیونر‌ها معمولاً سرمایه‌گذاری بلندمدت را بر مخارج کوتاه‌مدت ترجیح می‌دهند. آن‌ها بر ایجاد ثروت از طریق سرمایه‌گذاری در سهام، اوراق قرضه و املاک و مستغلات تمرکز می‌کنند.

کمتر از حد توان خود زندگی کنید: میلیونر‌ها اغلب کمتر از درآمد خود خرج می‌کنند و فضایی برای پس‌انداز و سرمایه‌گذاری باقی می‌گذارند. آن‌ها از افزایش بیش از حد هزینه‌های مالی اجتناب می‌کنند.

روحیه کارآفرینی: بسیاری از میلیونر‌ها صاحبان مشاغل یا افراد خوداشتغال هستند که از طریق کارآفرینی کنترل سرنوشت مالی خود را به دست گرفته‌اند.

تحصیلات و کار سخت: تحصیلات، سختکوشی و تعهد به یک حرفه، عوامل کلیدی در جمع‌آوری ثروت در طول زمان هستند.

روابط اجتماعی: ایجاد شبکه‌ای از روابط حمایتی و مربیان می‌تواند برای موفقیت شغلی و ایجاد ثروت بسیار مهم باشد.
سواد مالی: میلیونر‌ها تمایل به کسب سواد مالی دارند و در مورد سرمایه‌گذاری، مالیات و امور مالی شخصی آگاهند.

ارزش‌ها را به نسل بعدی منتقل کنید: بسیاری از میلیونر‌ها متعهدند که به فرزندان خود مسئولیت‌های مالی را آموزش دهند و ارزش‌های سختکوشی و صرفه‌جویی را القا کنند.

اخبار مرتبط
خرید و نگهداری ملک و زمین به خصوص در کلان‌شهرها، از جمله روش‌هایی است که نه تنها ارزش دارایی شما را حفظ می‌کند، بلکه در بلندمدت می‌تواند سود قابل‌توجهی نیز به همراه داشته باشد. در شرایط تورمی، ارزش املاک به دلیل تقاضای بالا و کاهش عرضه، به طور پیوسته افزایش می‌یابد. همچنین در مقابل، بازار طلا نیز یکی از بازارهای سودآور در ایران محسوب می‌شود. در سال‌های اخیر، ارزش طلا به عنوان یک ذخیره امن و پوششی در برابر تورم، رشد قابل‌توجهی داشته و همچنان برای بسیاری از افراد یک گزینه قابل اعتماد است.
ثروتمندان درک می‌کنند که داشتن تفکر صحیح در مورد پول، کلید رشد ثروت در طول زمان است. مسئله این نیست که آنها باهوش‌تر یا خوش‌شانس‌ترند، ثروتمندان صرفاً عادات درستی دارند که به آنها اجازه می‌دهد از پول خود بهترین استفاده را ببرند.
اگر واقعاً می‌خواهید پس انداز کردن را شروع کنید با این ۵ رفتار خداحافظی کنید.
در یک اقتصاد تورمی، سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات به‌عنوان یکی از امن‌‌‌‌‌‌ترین راه‌های حفظ ارزش دارایی‌ها شناخته می‌شود. زمانی‌که ارزش پول به‌‌‌‌‌‌سرعت کاهش می‌‌‌‌‌‌یابد، دارایی‌های ثابت مانند املاک می‌توانند به‌عنوان سپر حفاظتی در‌برابر تورم عمل کنند. در ایران، این امر به‌ویژه اهمیت بیشتری دارد، زیرا نوسانات اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی، افراد را به‌دنبال راه‌های مطمئن برای حفظ سرمایه خود سوق می‌دهد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها