شنبه, 6 مرداد 1403 2024,July

چطور وام اشتغال زایی بگیریم؟

12 اسفند 1402
چطور وام اشتغال زایی بگیریم؟

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان با اشاره به اینکه معاونت جوانان تسهیلات اشتغال ارائه می‌کند، در خصوص جزییات این وام‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش بانک اول، مجتبی تاجیک در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ارائه تسهیلات اشتغال به جوانان با بیان اینکه سه دسته تسهیلات را در معاونت جوانان پیگیری می‌کنیم، اظهار کرد: یکی از این تسهیلات با مبالغ کم و تقریبا بدون سود است. البته مبالغ و تعداد آن کم است و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان و متناسب با مشاغل و بوم هر استان است.
وی گفت: بیش از نیمی از این وام‌ها به شکل پرداخت غیرنقدی است و سعی می‌کنیم تجهیزات مورد نیاز برای آن شغل پرداخت شود که این موضوع از طریق دو بانک عامل رسالت و صندوق کارآفرینی امید قابل پرداخت است.

این وام برای هر استان حدود ۴ میلیارد تومان است لذا تعداد زیادی از متقاضیان را در بر نمی‌گیرد، اما این وام مناسب با آن دسته از جوانانی است که به تازگی می‌خواهند کار خود را شروع کنند.

تاجیک در خصوص وام‌های دیگر نیز توضیح داد: دو وام دیگر را هم در وزارت ورزش و جوانان پیگیری می‌کنیم که این کار با همکاری وزارت اقتصاد انجام می‌شود. مبالغ و درصد سود این وام‌ها بیشتر است که مناسب توسعه اشتغال است. رقم آنها با کار کارشناسی در هر استان، متفاوت است.

تاجیک با بیان اینکه در حال حاضر وام تبصره ۱۸ در مرحله تعیین بانک‌های عامل است، گفت: به طور عمده مراکز مشاوره‌ای و باشگاه‌های ورزشی از مهمترین مصادیق گروه‌هایی هستند که برای دریافت این وام اقدام و آن را از مسیر استان‌ها و ستاد وام تبصره ۱۸ و ۱۶ کار را دنبال می‌کنند.

تاجیک در پاسخ به این سوال که جوانان برای دریافت این وام‌ها به کجا باید مراجعه کنند؟ اینطور توضیح داد: وام‌ها دارای زمان‌بندی است. به طور مثال وام بانک رسالت برای تسهیلات ارزان در مرحله تکمیل پرونده و رسیدگی کامل است. همچنین وام صندوق کارآفرینی در مرحله پرداخت و وام از محل تبصره ۱۸ در مرحله تعیین صندوق عامل است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین مرجع رسیدگی به این موضوع ادارات کل ورزش و جوانان استانهاست‌ که افراد می‌توانند با مراجعه به سایت‌ وزارت ورزش و جوانان به آدرس msy.gov.ir یا تماس تلفنی، از ابلاغ آیین نامه‌های مربوطه با مراجعه به سایت مذکور و درگاه‌های ادارات کل سراسر کشور مطلع شوند.

اخبار مرتبط
از آنجایی که این طرح قرض الحسنه است، بانک ملی به غیر از دو و چهار درصد کارمزد، سود دیگری برای آن تعیین نکرده است. مدت زمان بازپرداخت نیز ۶۰ ماهه است. حال با احتساب سقف ۳۰۰ میلیون تومانی وام، نرخ کارمزد چهار درصدی و مدت زمان بازپرداخت ۶۰ ماهه، وام‌گیرنده باید در هر قسط ماهانه مبلغ پنج میلیون و ۵۲۴ هزارتومان به بانک پرداخت کند. در پایان مدت سررسید نیز مبلغ کل پرداختی وام‌گیرنده به بانک، ۳۳۱ میلیون و ۵۴۷ هزارتومان خواهد بود.
داشتن جواز کسب معتبر: کسب‌وکار باید دارای جواز کسب معتبر و فعال باشد. سابقه کاری: داشتن سابقه کاری مشخص و قابل تأیید در حوزه فعالیت کسب‌وکار ضروری است. توانایی بازپرداخت: متقاضی باید توانایی بازپرداخت وام را داشته باشد که از طریق بررسی درآمدها و هزینه‌های کسب‌وکار سنجیده می‌شود. ارائه مدارک مالی: ارائه مدارکی مانند صورت‌های مالی، فاکتورهای فروش، و سایر مدارک مرتبط برای اثبات درآمد و هزینه‌ها الزامی است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: برای نخستین بار در سازمان تاکسیرانی وام‌هایی را برای تعمیرات خودرو می‌دهیم، بسیاری از تاکسی‌ها در تهران وجود دارند که نواقصی در بخش‌های ایمنی فنی و آلایندگی دارند، اما مشمول طرح نوسازی نمی‌شوند، چراکه خودرو باید به سن فرسودگی یا سن 12 سال برسد.
به منظور رفع نیازهای ضروری مشتریان موسسه اعتباری ملل ، این موسسه وام ۵۰۰ میلیون ریالی قرض الحسنه بدون ضامن پرداخت می‌نماید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها