چهارشنبه, 21 شهریور 1403 2024,September

برای باهوش‌تر شدن، این مواد غذایی را بخورید

11 فروردین 1403
برای باهوش‌تر شدن، این مواد غذایی را بخورید

غذایی که می‌خورید، به مثابه سوختی است که مغز با استفاده از آن کار می‌کند.

به گزارش بانک اول ، چند مورد از بهترین غذا‌هایی که مغز و حافظه را تقویت می‌کنند و سلامت آن را ارتقا می‌دهند، در ادامه به شما معرفی شده‌اند:

توت‌ها

آنتی اکسیدان‌های موجود در توت‌ها به بهبود ارتباط بین سلول‌های مغز، تقویت یادگیری و حافظه، جلوگیری یا به تأخیر انداختن زوال شناختی کمک می‌کند.

غلات کامل

بر خلاف کربوهیدرات‌های تصفیه شده، غلات کامل دارای شاخص گلیسمی (قند) پایینی هستند و برای همین به آرامی در بدن تجزیه می‌شوند، قند را به تدریج آزاد می‌کنند و به مغز اجازه می‌دهند تا عملکرد مؤثرتری داشته باشد.

آجیل

آجیل منبع غنی ویتامین E است که از مغز در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند و مصرف منظم آن خطر از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش می‌دهد.

قهوه

کافئین موجود در قهوه به تقویت عملکرد کلی مغز کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف مادام‌العمر قهوه می‌تواند خطر زوال شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

پرتقال

پرتقال سرشار از ویتامین C است و در بهبود توانایی‌های شناختی و تقویت سلامت مغز نقش دارد.

  منبع: metropolisindia

اخبار مرتبط
اگر هندوانه دارای حفره‌ی بزرگ و عمیق در وسط آن باشد، این می‌تواند نشانه‌ای از استفاده از هورمون‌های رشد یا مانده در هندوانه باشد. هندوانه‌ای که هورمون‌های رشد دارد ممکن است مواد مضر را در خود جذب کرده باشد و مصرف آن می‌تواند به مسمومیت منجر شود. بهتر است از مصرف هندوانه‌های دارای حفره‌های بزرگ و عمیق خودداری کنید.
رئیس انجمن مطالعات کبدی ایران (هپاتیت)، استاد دانشگاه و فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه گاهی برخی از ناقلان هپاتیت از ترش کردن، سوزش سر دل و احساس سنگینی در سمت راست شکم و بی‌اشت‌هایی شاکی می‌شوند که این علائم ارتباطی به بیماری هپاتیت ندارد، اضافه کرد: عامل این بیماری در خون و تمام ترشحات بدن افراد ناقل مانند بزاق و عرق وجود دارد و تماس با خون افراد ناقل می‌تواند فرد سالم را نیز مبتلا کند.
به غیر از عوامل معروفی که برای کوتاهی عمر می‌شناسیم، چند عامل شگفت‌انگیز دیگر هم وجود دارد.
دانشمندان می‌گویند اگر به طور تقریباً یک‌شبه متوجه ظهور ناگهانی چین و چروک، درد و یا احساس کلی پیری شده‌اید، ممکن است این قضیه توضیحی علمی داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد پیری به جای اینکه یک فرآیند آهسته و پیوسته باشد، حداقل در دو دوره مشخص زمانی با ضرباهنگ سریع رخ می‌دهد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها