چهارشنبه, 6 تیر 1403 2024,June

مبلغ یارانه نقدی و معیشتی دهک‌های ۴ تا ۹ / دلایل عدم دریافت یارانه

09 خرداد 1403
مبلغ یارانه نقدی و معیشتی دهک‌های ۴ تا ۹ / دلایل عدم دریافت یارانه

بر اساس تغییراتی که در بهمن ماه سال گذشته در زمان واریز یارانه‌های خانوار‌های مشمول حمایت دولت اعمال شد، یارانه نقدی و معیشتی از بیستم هر ماه به آخر ماه موکول شده است.

 

به گزارش بانک اول  طبق جدول زمان‌بندی پرداخت یارانه‌ها، یارانه دهک‌های اول تا سوم ۲۵ هر ماه و یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوار‌های مشمول، ۳۰ام هر ماه واریز می‌شود.

بر همین اساس و طبق جدول زمان‌بندی پرداخت یارانه‌ها، یارانه کمک معیشتی خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم با مبلغ ۴۰۰ هزار تومان روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ پرداخت شد.

ضمن اینکه، یارانه دهک‌های چهارم تا نهم کل کشور که مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به‌ازای هر نفر است.

مبلغ یارانه نقدی و معیشتی دهک‌های ۴ تا ۹ مشخص شد/ واریز تا ساعت ۲۴ امشب+جدول زمان‌بندی

جاماندگان یارانه ۳۰۰ هزار تومانی چه کسانی هستند؟

با وجود واریز یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ هنوز هم هستند خانواده‌هایی که از دریافت این کمک معیشتی دولت جا مانده‌اند. طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، این افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه رفاه ایرانیان به نشانی https://refahdb.mcls.gov.ir/ نسبت به ثبت‌نام و یا اعتراض به عدم دریافت یارانه اقدام کنند.

دلایل عدم دریافت یارانه:

دلایل مختلفی می‌تواند برای عدم دریافت یارانه توسط خانوار‌ها وجود داشته باشد. برخی از این دلایل عبارتند از:

ثبت نام نکردن در سامانه رفاه ایرانیان: اولین قدم برای دریافت یارانه، ثبت نام در سامانه رفاه ایرانیان است. خانوار‌هایی که تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده باشند، یارانه‌ای دریافت نخواهند کرد.

عدم تطابق اطلاعات: اطلاعات خانوار در سامانه رفاه ایرانیان باید با اطلاعات واقعی آن‌ها مطابقت داشته باشد. در غیر این صورت، یارانه به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت.

تغییر در وضعیت خانوار: هرگونه تغییر در وضعیت خانوار مانند ازدواج، فوت عضو خانواده، طلاق و یا تولد فرزند باید در سامانه رفاه ایرانیان ثبت شود. در غیر این صورت، ممکن است یارانه به خانوار تعلق نگیرد.

اخبار مرتبط
هدفمندسازی یارانه‌ها در ایران، یکی از مهم‌ترین بخش‌ها و نمایان‌ترین بخش طرح تحول اقتصادی است که به تغییر فرایند دادن یارانه‌ها می‌انجامد. در این فرایند با حذف تدریجی یارانه‌ها از مواد سوختی، مواد خوراکی، آب، برق و سایر اقلام در ایران نوع تخصیص تغییر می‌کند که بخشی از این یارانه‌های حذف شده (۶۰ درصد در سال ۱۳۹۰) به صورت نقدی به مردم پرداخت می‌شود و سایر درآمد این کار صرف کارهای عمرانی و فرهنگی می‌شود. این کار در اواخر دههٔ ۱۳۸۰ به اجرا گذاشته شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه از پرداخت ۳۲.۵ هزار میلیارد تومان بابت یارانه نقدی در خرداد ماه خبر داد.
بهادری جهرمی اظهار کرد: حوزه سلامت هم جزو حوزه های اولویت دار دولت است و روزانه در ابتدای این دولت، با ۷۰۹ متوفای کرونایی مواجه بود که در این دولت به صفر رسید. شهید رئیسی به حوزه درمان و سلامت توجه ویژه ای کرد. شورای عالی سلامت را بعد از ۱۰ سال احیا کرد. درمان کودکان زیر ۵ سال و همچنین دهک های نخست رایگان شد.
سید صولت مرتضوی که دیروز در گردهمایی کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر سخن می گفت، اظهار داشت: ظرف 2 سال گذشته تقریباً معادل کل دوره تاسیس صندوق، به تعداد بیمه‌شدگان کشاورزان و روستائیان افزوده شده و اکنون یک میلیون و ۳۶ هزار نفر بیمه شده جدید به این صندوق اضافه شده است. وی افزود: در بحث توجه به معیشت آحاد مختلف مردم خصوصاً اقشار کم درآمد ۲ طرح جداگانه هم اجرا شده که یکی پرداخت مستمری یا کمک هزینه معیشتی برای دهک‌های مختلف جامعه و طرح حمایت از مادران شیرده و دارای فرزند ش

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها