پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

هوش مصنوعی به پنجره ملی خدمات دولت اضافه می شود

12 تیر 1403
هوش مصنوعی به پنجره ملی خدمات دولت اضافه می شود

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات از اضافه شدن تدریجی هوش مصنوعی سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند خبر داد.

به گزارش بانک اول، علی‌اصغر انصاری معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات درباره حضور وزارت ارتباطات در نمایشگاه الکامپ امسال گفت: طبق روال سال‌های گذشته ما همیشه یک سالن دولت الکترونیک داشته‌ایم که تفاوت حضور امسال ما نسبت به سال‌های گذشته زیاد است.

انصاری با بیان اینکه دو ویژگی برجسته در نمایشگاه الکامپ امسال وجود دارد، گفت: اول اینکه اکنون سامانه‌ها بر بستر مرکز تبادل با یکدیگر ارتباط دارند و به یکپارچگی کامل رسیده‌اند در حالی که قبلا این سامانه‌ها به شکل جزیره‌ای بودند.

وی افزود: دومین ویژگی برجسته نیز فراهم آمدن امکان احراز هویت غیر حضوری و عدم نیاز به تحویل مدارک با راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در این خصوص ادامه داد: با ارائه خدمت احراز هویت غیر حضوری، صرفه‌جویی فراوانی در وقت و انرژی مردم می‌شود، چرا که دیگر به مراجعه حضوری نیاز نیست.انصاری همچنین از اضافه شدن تدریجی هوش مصنوعی به سامانه‌ها خبر داد و گفت: خدماتی که اکنون به صورت شبانه‌روزی در تمام ایام هفته در دسترس است، به زودی با استقرار هوش مصنوعی به کمترین حد خطا می‌رسد.

وی با بیان اینکه ناترازی‌ها و کلاهبرداری‌ها با پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به صورت چشمگیری کاهش یافته، افزود: افزایش شفافیت و رضایت مردم را نتیجه توسعه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند دانست.

انصاری در پاسخ به پرسشی درباره برجسته‌ترین خدمتی که در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند انجام می‌پذیرد، گفت: سامانه «خودنویس» به واسطه اینکه دست دلالان و قیمت‌گذاری کاذب را از بازار مسکن کوتاه می‌کند و همچنین سامانه مدیریت زمین که امکان اخذ مجوزها برای تغییر کاربری زمین و عدم استفاده پنهانی از اراضی را ممکن می‌کند، مورد توجه‌ترین خدمات پنجره ملی خدمات دولت هوشمند هستند./فارس

اخبار مرتبط
با توجه به خطرات مرتبط با توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی فوق‌هوشمند، که به طور بالقوه می‌توانند به روش‌های غیرقابل پیش‌بینی عمل کنند و به انسان آسیب برسانند، یامپولسکی و سایر محققان هوش مصنوعی برای توقف توسعه هوش مصنوعی بحث کرده‌اند که تنها با مقررات قوی‌تر می‌توان به آن دست یافت.
استفاده از هوش مصنوعی در زندگی روزمره می‌تواند مزایای زیادی داشته باشد، ازجمله افزایش کارایی و صرفه‌جویی در زمان؛ اما باید به این نکته توجه کرد که داده‌هایی که به این سرویس‌ها ارائه می‌دهیم ممکن است حریم خصوصی ما را تحت تأثیر قرار دهد.
کارشناسان شرکت آمریکایی پژوهش و مشاوره «گارتنر»(Gartner) یک فهرست را از ۱۰ روند برتر فناوری راهبردی در سال ۲۰۲۵ منتشر کرده‌اند که به شدت تحت تأثیر هوش مصنوعی است. به نقل از تک نیوز ورد، «جین آلوارز»(Gene Alvarez) تحلیل‌گر گارتنر گفت: روندهای برتر فناوری راهبردی سال پیش رو شامل الزامات و خطرات هوش مصنوعی، مرزهای جدید محاسبات و همکاری انسان و ماشین است. بررسی این روندها به رهبران حوزه فناوری اطلاعات کمک خواهند کرد تا آینده سازمان خود را با نوآوری مسئولانه و اخلاقی شکل دهند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها