جمعه, 27 مهر 1403 2024,October

همه آنچه باید از طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران بدانید

30 تیر 1403
همه آنچه باید از طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران بدانید

طرح «اعتبار ملی» از جدیدترین این طرح‌های تسهیلاتی است که به منظور تامین منابع مالی ارزان قیمت برای اقتصاد خانوار‌ها در کشور طراحی شده است. این طرح به گونه‌ای تدوین شده است که همه اقشار مختلف بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شده و از تسهیلات آن با سهولت هرچه بیشتر استفاده کنند.

به گزارش بانک اول بانک ملی ایران با نزدیک به یک قرن تجربه و سابقه درخشان، به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین بانک‌های کشور، همواره پیشگام در ارائه خدمات بانکی نوین بوده و متناسب با نیاز‌های مشتریان، نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و اجتماعی ایران ایفا کرده است. این بانک همچون ستونی استوار در نظام مالی کشور، به ارائه خدمات نوین و بین‌المللی پرداخته و همواره نقش بی‌بدیلی در پیشرفت و توسعه پایدار اقتصادی ایران داشته است.

بانک ملی ایران همواره سعی کرده تا با ارائه خدمات نوین و تسهیلات متنوع، نیاز‌های مالی و اقتصادی اقشار مختلف جامعه را برآورده کند و در این زمینه طرح‌های مختلفی را تاکنون ارائه کرده است.

طرح «اعتبار ملی» از جدیدترین این طرح‌های تسهیلاتی است که به منظور تامین منابع مالی ارزان قیمت برای اقتصاد خانوار‌ها در کشور طراحی شده است. این طرح به گونه‌ای تدوین شده است که همه اقشار مختلف بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شده و از تسهیلات آن با سهولت هرچه بیشتر استفاده کنند.

همه آنچه باید از طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران بدانید

ویژگی‌های کلیدی طرح «اعتبار ملی»

شرایط وثایق و تضامین

یکی از مواردی که همواره نظام بانکی از آن رنج می‌برد و سپرده‌گذاران را نیز از آن گله‌مند هستند بروکراسی اداری مربوط به تسهیلات اعطایی است. در طرح «اعتبار ملی»، بانک ملی ایران امکانی را فراهم کرده است که متقاضیان بتوانند فرایند اخذ این تسهیلات را به صورت کاملا غیرحضوری طی کنند. بر این اساس متقاضیان با معرفی ضامن براساس رتبه اعتباری، بدون نیاز به ارائه چک، سفته و گواهی کسر از حقوق می‌توانند از تسهیلات این طرح بهره‌مند شوند.

واریز سریع تسهیلات

از دیگر مزایای طرح «اعتبار ملی»، واریز سریع تسهیلات به حساب متقاضیان است، بر این اساس تسهیلات پس از امضای قرارداد، در کمتر از ۳ ساعت به حساب مشتری واریز می‌شود.

میزان تسهیلات طرح «اعتبار ملی»

در طرح «اعتبار ملی» مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند براساس امتیاز حساب خود، تا سقف ۵ میلیارد ریال از این تسهیلات برخوردار شوند.

نرخ سود و دوره بازپرداخت

نرخ سود ۱۴ درصد و دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماه از دیگر ویژگی‌های طرح «اعتبار ملی» است.

چگونگی بهره‌مندی از طرح «اعتبار ملی»

همانطور که پیشتر اشاره شد نحوه بهره‌مندی از تسهیلات بانک ملی ایران غیرحضوری و از طریق سامانه «بام» است، لذا متقاضیان طرح «اعتبار ملی» می‌توانند با افتتاح حساب در بانک ملی و ثبت درخواست خود، از مزایای طرح مزبور استفاده کنند.

شرایط و ضوابط دریافت تسهیلات «اعتبار ملی»

مشتریان بانک ملی ایران برای دریافت تسهیلات طرح «اعتبار ملی» باید حداقل سه ماه از زمان افتتاح حساب‌شان گذشته باشد. سقف تسهیلات قابل اعطا به مشتریان بر اساس میزان امتیاز حساب و دوره بازپرداخت مشخص می‌شود.

مراحل دریافت تسهیلات در طرح «اعتبار ملی»

برای دریافت این تسهیلات مشتریان ابتدا باید حساب خود را از طریق سامانه بام به صورت غیرحضوری و یا با مراجعه به شعبه به صورت حضوری افتتاح کنند.

همه آنچه باید از طرح «اعتبار ملی» بانک ملی ایران بدانید

محاسبه امتیاز حساب در طرح «اعتبار ملی»

به ازای هر ۱۰ میلیون ریال میانگین مانده حساب ماهانه، یک امتیاز به مشتریان تعلق می‌گیرد و در جدول نسبت تسهیلات به سپرده طرح قابل مشاهده است.

تسهیلات طرح «اعتبار ملی» تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و بدون چک، سفته و گواهی کسر حقوق به مشتریان بانک ملی اعطا می‌شود.

مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به یکی از شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه و یا با کارشناسان واحد ارتباط مردمی بانک در تمامی ساعات کاری و ایام هفته با خطوط ویژه تلفن ۶۴۱۴۰ -۰۲۱ تماس حاصل کنند و سوالات خود را با کارشناسان بانک ملی ایران در میان گذاشته و از مشاوره تلفنی نیز بهره‌مند شوند.

اخبار مرتبط
به موجب مصوبه هیأت وزیران حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس و فعالیت؛ بانک غیردولتی معادل ٢٠٠ هزار میلیارد ریال، مؤسسه اعتباری غیربانکی معادل ١٥٠ هزار میلیارد ریال و بانک قرض‌الحسنه معادل ٥٠ هزار میلیارد ریال تعیین شد.
متاسفانه ورشکستگی بانک ها معمولا از ورشکستگی هر بنگاه اقتصادی دیگر آسیب بیشتری به اقتصاد می زند، چرا که دیگر بنگاه های اقتصادی معمولا خود وابسته به بانک ها هستند. ورشکستگی یک بانک به دلیل ارتباط بانک های مختلف با یکدیگر و به دلیل تاثیر آن بر روی رفتار بازار در ارتباط با اعتماد به بانک های دیگر، می تواند یک سقوط اقتصادی را منجر شود.
حسن کاظمی عضو هیات عامل و معاون منابع انسانی هم در این نشست اظهار کرد: همکاران اداره کل آموزش بانک با انتقال اولیه موسسه نور، بحث آموزش را آغاز کرده و آموزش هایی نیز در زمینه های آشنایی با محصولات و خدمات بانکی، اخلاق حرفه ای، حقوق بانکی، آشنایی با امور صندوق، تحویلداری تحت وب و... برگزار شده است.
با اعلام بانک مرکزی، از امروز موسسه اعتباری نور هم در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور به بانک ملی ایران منقل شد؛ برهمین اساس نیز سپرده‌ها، داراییها، تسهیلات، کارکنان و شعب موسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران انتقال خواهد یافت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها