جمعه, 20 مهر 1403 2024,October

سرنوشت میراث دیجیتالی افراد پس از مرگ

24 شهریور 1403
 سرنوشت میراث دیجیتالی افراد پس از مرگ

طبق یک نظرسنجی جدید اکثر افراد برنامه‌ای برای میراث دیجیتال خود و در جریان گذاشتن آن‌ها با نزدیکان ندارند.

به گزارش بانک اول،طبق یک نظرسنجی جدید، سه چهارم مردم برنامه‌ای برای دارایی‌های دیجیتال خود پس از مرگ ندارند، به این معنی که خطر زیادی وجود دارد که ایمیل ها، عکس‌ها و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی آن‌ها قفل شود و دیگر نزدیکان قادر به دسترسی به آن‌ها نیستند.

بدون داشتن برنامه برای میراث دیجیتالی که قبل از مرگ ترتیب داده شده باشد، خانواده‌ها ممکن است دسترسی به حساب‌ها را بسیار دشوار ببینند. برای مثال، مایکروسافت برای دسترسی به ایمیل‌های متوفی و فضای ذخیره سازی OneDrive به حکم دادگاه نیاز دارد.

تنها یک نفر از هر پنج پاسخ‌دهنده دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه دسترسی به حساب‌های خود وصیت کرده اند و این افراد نیز تنها ۳ ٪ موارد را در وصیتنامه خود گنجانده‌اند، بنابراین اعضای خانواده ممکن است صفحه فرد متوفی را که دنبال‌کنندگان آنلاین زیادی داشته، یا اموالی به صورت دیجیتال دارد، از دست بدهند.

طبق این نظرسنجی در حال حاضر معلوم نیست برای آن پول‌ها چه اتفاقی می‌افتد. از این رو سازمان‌های ناظر از مردم می‌خواهند که قبل از مرگ جزئیات حساب خود را با نزدیکان خود در میان بگذارند و همچنین روند کلی تنظیم داشته باشند تا دسترسی به میراث دیجیتالی تا حد زیادی تسهیل شود. حال حاضر هیچ قانونی در مورد نحوه برخورد با دارایی‌های دیجیتال پس از مرگ وجود ندارد.

هری رز، سردبیر مجله Who که این نظرسنجی را انجام داده می‌گوید: «آخرین تحقیقات ما به وضوح عدم برنامه ریزی انجام شده توسط اکثریت قریب به اتفاق مردم را برای اینکه چه اتفاقی برای دارایی‌های دیجیتالشان می‌افتد، نشان می‌دهد».

وی ادامه داد: چه موضوع مرتبط با واگذاری دارایی‌های احساسی مانند عکس‌ها باشد یا هر دارایی دیجیتال دیگر، قویاً به مصرف‌کنندگان توصیه می‌کنیم که در خصوص آن برای بعد از مرگ برنامه‌ریزی کنند.

این مجله از دولت‌ها و شرکت‌های فناوری می‌خواهد که فرآیند واگذاری دارایی‌های دیجیتال را بسیار آسان‌تر کنند تا مشخص شود مردم باید چه کاری انجام دهند و به کاهش فشار در برخی از زمان‌های استرس‌زا در زندگیشان کمک کنند.

اخبار مرتبط
به نظر می‌رسد که بزرگترین ارز دیجیتال موجود در بازار، در محدوده بین ۶۰ هزار تا ۶۲ هزار دلار گیر کرده است، با این حال، بسیاری از افراد همچنان انتظار شکست عظیم قیمت را دارند. ازجمله آنان می‌توان به معامله‌گر و تحلیلگر ارزهای دیجیتال معروف Jelle اشاره کرد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی روز چهارشنبه تاکید کرد: اصل موضوع این بود که تلگرام از طریق این ربات دنبال جذب مخاطب بیشتری است و البته که هر شبکه‌ای اجتماعی ترفندی خاص برای جذب مشترک بیشتر دارد. وی ادامه داد: متاسفانه افرادی به صورت هیجانی و با سودای یک شبه پول دار شدن وقت خود را صرف این ربات کردند و دست آخرم هم بهای بسیار ناچیزی گیر افرادی که شبانه روز وقت خود را در اختیار این ربات گذاشته بودند، آمد.
سرهنگ داوود گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در خصوص سرمایه‌گذاری در حوزه رمزارزها گفت: ریسک این سرمایه‌گذاری بسیار بالا است یعنی کسی که به این بحث ورود می‌کند باید بداند که ممکن است کل سرمایه‌اش به یغما برود.
سرمایه‌گذاران خرد باید توجه داشته باشند که فعالیت نهنگ‌ها لزوماً به معنای افزایش قطعی قیمت‌ها در کوتاه‌مدت نیست. همواره باید ریسک‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال را در نظر گرفت و با تحقیق کافی و متناسب با توان مالی خود اقدام به سرمایه‌گذاری کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها