پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

پرداخت سود مادام‌العمر در طرح سپرده رفاه فردا

24 خرداد 1401
پرداخت سود مادام‌العمر در طرح سپرده رفاه فردا

به گزارش بانک اول به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در این طرح، مشتری به‌ صورت دوره‌ای در بازه زمانی مشخص بین چهار تا ۲۰ سال، مبلغ مشخصی را پرداخت می‌کند و از نرخ سود سپرده سرمایه‌گذاری یک ساله بانکی بهره‌مند می‌شود. پس از پایان دوره سپرده‌گذاری، کل سرمایه مشتری که شامل مبالغ واریزی مشتری و سودهای علی‌الحساب متعلقه به آن است براساس روش‌هایی پرداخت می‌شود.

مشتری می‌تواند کل سرمایه خود را به‌ صورت یکجا دریافت کند یا همه یا قسمتی از سرمایه خود را در قالب سپرده بلندمدت یک‌ساله و دریافت سود مستمر ماهانه با امکان تمدید آن به‌صورت مادام‌العمر تودیع کند. زمان و مبلغ واریز وجه به انتخاب مشتری است و امکان آن به‌ صورت ماهانه، دو ماه یکبار و... فراهم است. حداقل مدت سپرده‌گذاری چهار سال است که مشتری می‌تواند پس از آن، با مراجعه به شعبه، سود مستمر یا سرمایه خود را به انتخاب خودش دریافت کند. سپرده هرساله در زمان سررسید مشمول سود سپرده بلندمدت یک‌ساله است و مانده سپرده به اضافه سود متعلقه نیز در قالب سپرده بلندمدت یکساله نزد بانک تودیع و فرآیند تا پایان دوره تکرار می‌شود. هر مشتری در دوره سپرده‌گذاری درصورتی‌که مانده سرمایه اندوخته شده وی، پوشش ۱۰۰ درصدی مبلغ تسهیلات را بدهد، می‌تواند از دو تسهیلات مرابحه بابت تامین کالا و خدمات مورد نیاز پس از یک‌سال از زمان افتتاح سپرده و خرید خودرو پس از سه سال از افتتاح حساب مطابق قوانین و مقررات مربوطه در زمان پرداخت تسهیلات استفاده کند.

از جمله مزایای طرح سپرده رفاه فردا جمع‌آوری پس‌اندازهای خرد و تامین اندوخته مناسب، ایجاد سود مستمر مادام‌العمر، امکان واگذاری امتیاز طرح به غیر (واریز سود مستمر ماهانه به حساب افراد دیگر) و امکان استفاده از تسهیلات برای خرید کالا و خدمات موردنیاز و خرید خودرو است.

اخبار مرتبط
نرخ سود سپرده‌های دوساله نزد بانک‌ها بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار ۲۲.۵ درصد است و در اسفند سال گذشته بود که بانک مرکزی اجازه انتشار اوراق گواهی سپرده خاص با نرخ ۳۰ درصد را به بانک‌ها داد تا پس از آن آرام آرام بانک‌ها به سمت نرخ‌شکنی برای جلوگیری از سپرده‌ها و سبقت از همدیگر روی آوردند.
نرخ سود سپرده‌های بانکی با مصوبه شورای پول و اعتبار 22.5 درصد تعیین شده است، اما بانک مرکزی در ماه‌های پایانی سال گذشته برای مقطع کوتاهی مجوز انتشار اوراق گواهی خاص با سود 30درصدی را داد و به‌دنبال آن سقف نرخ سود در نظام بانکی برای دوره کوتاهی به 30 درصد رسید.
براساس این آمار، نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی مرداد ماه به ۲۳.۶۹ درصد رسید که در قیاس با آمار نرخ بهر بین بانکی در هفته قبل از آن (۲۴ مردادماه) که به محدوده ۲۳.۶۱ درصد رسیده بود، ۰.۰۸ درصد افزایش داشته است که بالاترین سطح از نرخ بهره بین بانکی را در سال جاری نشان می‌دهد.
فرشاد محمدپور در گفت‌وگو با تسنیم درباره اقدام اخیر برخی بانک‌ها مبنی بر تبلیغات پرداخت سود ۳۰ درصدی صندوق های سرمایه گذاری، اظهار داشت: دیروز جلسه ای در بانک مرکزی درباره صندوق های سرمایه گذاری و نرخ های سود این صندوق ها که بعضا رعایت نمی شود، داشتیم. این موضوع از نظر ما تخلف است و حتما برخوردهای لازم انجام می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها