شنبه, 6 مرداد 1403 2024,July

بیشترین سود پرداختی بانک ها

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت + جدول (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید. نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با کاهش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود.
نرخ سود بین بانکی کاهشی شد + جدول
این نرخ در هفته منتهی به 23 خردادماه نیز رکورد 23.63 درصدی را ثبت کرده بود. همچنین در هفته منتهی به 16 خردادماه این نرخ با افزایش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.64 درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 9 خرداد ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.61 درصد رسیده بود؛ نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 2 خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به 23.62 درصد رسیده بود.
تبلیغات بانک‌ ها با سود ۳۰ درصدی
فرشاد محمدپور در گفت‌وگو با تسنیم درباره اقدام اخیر برخی بانک‌ها مبنی بر تبلیغات پرداخت سود ۳۰ درصدی صندوق های سرمایه گذاری، اظهار داشت: دیروز جلسه ای در بانک مرکزی درباره صندوق های سرمایه گذاری و نرخ های سود این صندوق ها که بعضا رعایت نمی شود، داشتیم. این موضوع از نظر ما تخلف است و حتما برخوردهای لازم انجام می شود.
نرخ سود علی‌الحساب سالانه سپرده‌های سرمایه‌گذاری
بانک مرکزی به بانک‌ها برای اصلاح نرخ سود تذکر داده و بر این موضوع تاکید کرده است، تصریح کرد: بانک مرکزی در جلسه‌ای با هیات مدیره بانک ها و روسای کمیته تطبیق، موارد را صراحتاً اعلام و خواستار ارائه برنامه های اصلاحی هر بانک ظرف مدت مشخصی شد؛ که بر این اساس، هر بانک موظف است در صورت افزایش نرخ سپرده ها، نسبت به اصلاح آن اقدام کرده و از این پس به هیچ عنوان سپرده جدیدی با سود بالا افتتاح نشود.
نرخ سود بین بانکی رکورد زد + جزئیات
بانک مرکزی در جدیدترین گزارش خود نرخ بهره بین بانکی را در هفته منتهی به ۳۰ خرداد با کاهش یک صدم درصدی به نرخ ۲۳.۶۶ درصد رسید. بیشترین نرخ بهره سال گذشته مربوط به ۵ مهرماه سال گذشته بوده که به نرخ ۲۳.۸ درصد رسیده بود. بیشترین نرخ بهره بین بانکی در سال جاری نیز مربوط به ۸ فروردین و ۲ خرداد، ۲۳.۶۲ درصد بوده است که این نرخ در هفته منتهی به ۱۶ خرداد یکبار شکسته شد و در هفته گذشته نیز بازهم نرخ بهره بین بانکی در سال ۱۴۰۳ به سقف جدیدی رسید.
سود سپرده بانک ها چگونه محاسبه می شود؟
اشتباهی که اکثر مراجعه کنندگان در بانک دچار می شوند اینگونه است که عدد ۱۰ میلیون را در ۱۸ درصد ضرب نموده و آن را تقسیم بر ۱۰ می کنند و تصور می کنند ماهانه ۱۸۰ هزار تومان سود پول آنها می شود که این روش کاملا غلط است.
سپرده کوتاه‌مدت ویژه ممتاز طرح «ربیع» بانک مسکن با ضریب تخصیص ۴۰ درصدی اوراق
در این سپرده همانند سایر سپرده‌های ممتاز بانک مسکن، علاوه بر سود علی‌الحساب پرداختی ماهانه و بر اساس مانده متوسط موجودی، هر ماه اوراق گواهی حق تقدم نیز به مشتریان تعلق می‌گیرد که می‌توانند از این اوراق برای گرفتن تسهیلات خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن استفاده و یا آن را در تمامی شعب بانک مسکن و همچنین کارگزاری‌های فرابورس به فروش برسانند.
کاهش نرخ بهره بین بانکی
طبق آمار بانک مرکزی، میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۳ خرداد نسبت به هفته قبل‌تر از ۲۳.۶۴ درصد به ۲۳.۶۳ درصد رسید.
خبر مهم برای دارندگان سپرده بانکی/پایان مهلت بانکها در اصلاح نرخ سود بیش از ۲۲.۵ درصدی
بانک مرکزی با اشاره به تاکیدهای متعدد در لزوم رعایت سقف نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات، اعلام کرده بود: حداکثر نرخ سود بانکی طبق بخشنامه سال گذشته 22.5 درصد ( با سر رسید سه ساله) تعیین شده و همه بانکها ملزم به رعایت نرخ‌های سود مصوب هستند ولی برخی بانک‌ها و موسسات اعتباری شامل 6 تا 7 بانک با توسل به روش‌های مختلف از نرخ‌های سود مصوب تخطی کرده اند.
نرخ سود انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری اعلام شد
پیرو بخشنامه ۰۳/۵۲۵۸۸ مورخ ۱۴۰۳/۳/۶ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ سود انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار، نرخ سود تسهیلات اعطایی و سود علی الحساب انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت دار را برای شفاف سازی و برخورد با تخلفات احتمالی ابلاغ کرد.
نرخ سود بین بانکی افزایشی شد
این رقم در مقایسه با نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته (منتهی به ۹ خرداد)، افزایش سه صدم درصدی (۰.۰۳) را تجربه کرده است. بنا برگزارش‌های پیشین بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۹خرداد با کاهش یک صدم درصدی به نرخ ۲۳.۶۱ درصد رسید.
بیشترین نرخ سود بانکی در سال 1403 + کدام بانکها هم اکنون سود 30 درصدی می دهد؟
در اکثر بانک ها برای مبالغ بالا نرخ سود قابل مذاکره با مشتری هست و برای مثلا مبالغ بالا معمولا نرخ سود بالاتر از درصد های ذکر شده به مشتریان ارایه می گردد. برای مثال بانک سینا با سود ۲۷ درصد برای مبالغ بالای ۵۰۰ میلیون تومان سپرده به مشتریان ارائه می‌کند که البته تا ۱ سال قابلیت برداشت ندارد. بانک سامان نیز سود ۲۳ درصد به مشتریان ارائه می‌کند اما اگر از مشتریان ویژه این بانک باشید برای مبالغ بالای ۱ میلیارد تومان معمولا سودی در حدود ۳۰ درصد طبق موافقت بانک به مشتری پرداخت می کند.
سپرده‌های بانکی با نرخ سود غیرقانونی باید ابطال شود
سیاست بانک‌مرکزی همان دستورالعملی است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است و حداکثر نرخ سود در نظام بانکی باید ۲۲.۵ درصد باشد. سپرده‌های با نرخ سود بالا باید ابطال شود. انتظار داریم تا دو هفته آینده سپرده‌هایی که نرخ سود بالایی دارند، حل و فصل شوند.
کدام حساب‌ها مشمول نرخ سود بانکی ۳۰درصدی می‌شوند؟
در سال ۱۴۰۱، بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده بانکی را ۲۲.۵ درصد و سود تسهیلات را نهایتا ۲۳ درصد اعلام کرد. نرخ های بالاتر نیز به عنوان تخلف اعلام شدند.
 پرداخت سود 30 درصدی به این سپرده ها
در مقابل، صندوق‌ های درآمد ثابت قرار دارند که سود یا بازدهی آنها با توجه به افزایش نرخ بهره افزایش پیدا کرده است. برای مثال برخی از صندوق های درآمد ثابت (صندوق ETF درآمد ثابت کشور) اخیرا حداقل سود سالانه خود را به ۳۱ درصد افزایش داده اند.
نرخ سود سپرده یکساله اعلام شد
نرخ سود سپرده ی یکساله %20.5 تعیین شد درصورت تخلف و تخطی از سود اعلامی ، سلب صلاحیت و اخراج مدیران عامل و هیات مدیره بانکها در دستور کار قرار گرفت.
کدام سپرده ها بیشترین سود بانکی را دریافت می کند؟
صندوق درآمد ثابت و بانک دو مسیر برای سرمایه‌ گذاری و دریافت سود ثابت ماهانه می باشند، مهم ترین تفاوت این دو سود پرداختی است که در صندوق درآمد ثابت به ۳۱ درصد هم می رسد. روزشمار بودن سود، نقدشوندگی و نرخ شکست از دیگر تفاوت های بانک و صندوق درآمد ثابت است.
نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت+جدول
ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.
نا امیدی کارمندان بانک های کشور از لایحه تعطیلات آخر هفته و مستثنی شدن از سایر ادارات !
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند؟
مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است. بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است. پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.
کدام سپرده های بانکی بیشترین میزان سود را دارند؟
سپرده گذاری بانکی، یک نوع تسهیلات مالی است که افراد و شرکت‌ها می‌توانند به وسیله آن، پول خود را به بانک بسپارند و در مقابل آن سود دریافت کنند. این نوع سرمایه‌گذاری از جمله روش‌های اصلی و محبوب برای افرادی است که به دنبال امنیت مالی و حفظ سرمایه خود هستند.
اولین نرخ بهره بین بانکی در سال جدید اعلام شد+جدول
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود؛ بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است؛ نرخ بهره بین‌بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهر ماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود.البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.
جدول دقیق سود سپرده تمامی بانک های دولتی و خصوصی در سال ۱۴۰۳ + جزئیات
حداکثر نرخ سود بانکی در سال ۱۴۰۲ هم ۲۲.۵ درصد باقی ماند؛ هرچند مقرر شد بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند. سال ۱۴۰۱ بود که بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده بانکی را ۲۲.۵ درصد و سود تسهیلات را حداکثر ۲۳ درصد اعلام کرد و نرخ‌های بالاتر از آن تخلف اعلام شد. همچنین همان زمان مسئولان اقتصادی و بانکی کشور تاکید کردند که تصمیمی برای تغییر در نرخ سود بانکی ندارند.
جزئیات تغییر نرخ سود سپرده بانکی در سال ۱۴۰۳
نرخ سود معمولاً به توجه به شرایط بازار و تصمیمات بانک‌ها مشخص می‌شود. به همین دلیل، تعیین نرخ سود سپرده اهمیت زیادی در اقتصاد یک کشور دارد. همچنین بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند.
کدام بانک‌ها بیشتر سود سپرده را می‌دهند؟
در حال حاضر اغلب بانک‌ها حساب سپرده یک‌ساله دارند و تفاوت چندانی در جزئیات و آیتم‌های این سپرده‌ها نیست و امکان واریز وجه هم وجود ندارد. با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، جدول سود سپرده‌های بلندمدت ما مدام به‌روزرسانی می‌شود.
نرخ جدید سود بانکی اعلام شد/سود سپرده های بانکی در سال ۱۴۰۳
طبق آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار، به انواع سپرده‌های کوتاه و بلندمدت از پنج درصد تا ۲۲.۵ درصد سود تعلق می‌گیرد. سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی، سپرده‌هایی هستند که به‌صورت ماه‌شمار بوده و واریز و برداشت از آن محدودیتی از نظر زمانی ندارند. نرخ سود سپرده کوتاه‌مدت سه ماهه هم ۱۲ درصد و سود سپرده‌های کوتاه‌مدت شش ماهه ۱۷ درصد است.
افزایش نرخ بهره بین بانکی پس از ۲ هفته کاهش
بانک مرکزی در واکنش به افزایش نرخ سود بین‌بانکی، کریدور این نرخ را که پیش از این از ۱۴ تا ۲۲ درصد بود به ۱۷ تا ۲۴ درصد افزایش داد، نرخ بهره بین‌بانکی بار دیگر به سقف کریدور جدید خود نزدیک می‌شود و باید دید که بانک مرکزی اجازه شکسته شدن این سقف را خواهد داد یا خیر.
تهدید حساب‌های بانکی سپرده گذاران را فراری داد
زمانی که به صورت میانگین بازار طلا طی ۱۲سال اخیر ۵۰برابر، قیمت ارز ۳۵برابر، قیمت خودروی نمونه‌ای ۴۳برابر و قیمت مسکن بیش از ۳۰برابر افزایش یافته، اما نرخ سپرده بانکی تنها حدود ۶ برابر طی مدت اخیر افزایش داشته است، توجیهی برای نگهداری حجم زیادی از ریال در بانک‌ها یا در نزد مردم، به‌خصوص به صورت بلندمدت باقی نمی‌گذارد.
گواهی سپرده خاص، رقیب سرسخت سپرده‌های بلندمدت
گواهی سپرده خاص با سود 30 درصدی به رقیب سرسخت سپرده‌های بلندمدت تبدیل شد. با انتشار گواهی سپرده خاص از سوی بانک مرکزی قریب به 130 همت از مانده سپرده‌های بلندمدت سه ساله کاسته شد.
بانک‌ها چقدر سود می‌دهند؟
رییس شورای فقهی بانک مرکزی در خصوص الزام بانک‌ها به رعایت نرخ سود سپرده‌ها مطابق با مصوبه شورای پول و اعتبار نکاتی را بیان کرد.
بیشترین وام ها را چه کسانی گرفتند؟
بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی، رقم کل سپرده‌ها تا انتهای دی ماه ۱۴۰۲ به ۸ هزار و ۷۸۳ همت رسیده و این درحالیست که رقم نقدینگی موجود در کشور معادل ۷ هزار و ۵۵۶ همت بوده است.
تورم زیر ۵۰ درصد با سود بانکی ۳۵ درصدی دیگر موضوعیت ندارد
علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر در مورد اقدامات گفت: ما طبق ابلاغیه سه بهمن‌ماه نمی‌توانیم در انتخابات شرکت کنیم. مگر آنکه اظهارات و برداشت جدیدی صورت بگیرد و ما منتظر هستیم آیا وزارت کشور نظر جدیدی می‌دهد یا همان نظر قدیمی را دارد. ما هنوز درخواست تطبیق ندادیم اما قانون از لحاظ تصویب قابل اجرا است. محجوب در پاسخ به این سوال که آیا امکان شکایت به دیوان عالی جهت این موضوع وجود دارد، گفت: نه، این قانون است. اصلا وزارت کشور اظهارنظری انجام نداده است و عین قانون نوشته شده است.
سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی اعلام شد
بانک مرکزی ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ در بخشنامه ای، مصوبه شورای پول و اعتبار درباره اصلاح نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی را به شبکه بانکی ابلاغ کرد که به شرح زیر تعیین شد
 هشدار جدی بانک مرکزی به بانک‌ها +سقف نرخ سود سپرده‌های بانکی
گفتنی است بازرسی های میدانی بانک مرکزی از شعب بانکی در زمینه رعایت ضوابط این بانک در مورد نرخ انواع سود سپرده‌های بانکی در دستور کار بوده و اقدامات تنبیهی لازم در مورد بانک‌های متخلف به اجرا درمی‌آید.
سود بانکی ۳۰درصدی حرام محسوب می‌شود؟
با اجرایی شدن طرح صدور گواهی سپرده ۳۰ درصدی، برخی این سیاست را به لحاظ شرعی نادرست تلقی کردند. باید توجه کرد مرزبندی میان نرخ بهره و ربا تنها مربوط به ایران نیست و حتی در کشور‌های اسلامی نیز علاوه بر بانکداری اسلامی، نرخ‌های متعارف بانکی وجود دارد، بدون اینکه اختلالی در فعالیت‌های بانکی ایجاد کند.
اطلاعیه بانک مرکزی : سپرده خاص 30 درصدی ادامه دارد
ویژگی بارز این گواهی سپرده خاص آن است که معاف از مالیات بوده و هیچ محدودیت خرید هم برای اشخاص حقیقی و حقوقی ندارد. همچنین امکان بازخرید قبل از سررسید در شعب بانک‌ها با نرخ شکست اعلامی، امکان‌پذیر است. بکارگیری این ابزار سیاست پولی که با هدف گسترش مشارکت مردمی در تامین مالی طرح‌های تولیدی کشور صورت گرفته است بگونه ای است که دارندگان این گواهی همچنین می‌توانند از آن به عنوان وثیقه جهت دریافت تسهیلات بانکی استفاده کنند.
پرداخت سود ۳۰درصدی بانکی ادامه دار خواهد بود؟
وزیر اقتصاد درباره ادامه دار بودن انتشار اوراق گواهی خاص با نرخ سود ۳۰ درصد توضیحاتی ارائه داد.
هجوم مردم به بانک ها / «بانک‌ها» غافلگیر شدند
در حالی‌که کمتر از یک هفته از ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی‌الحساب ۳۰ درصد می‌گذرد و بانک‌ها حدود ۴ روز است که به انتشار این اوراق مبادرت می‌ورزند، گزارش میدانی از شعب بانک‌ها حاکی از آن است که بیشتر بانک‌ها انتشار گواهی سپرده را متوقف کرده‌اند. علت این توقف استقبال گرم سپرده‌گذاران از این طرح اعلام شده و بسیاری از شعب از اتمام ظرفیت تخصیص یافته برای انتشار گواهی سپرده خبر داده‌اند.
سه پیام سود ۳۰ درصد / آیا طرح جدید سپرده‌گذاری تمدید می‌شود؟
درحالی‌که کمتر از یک هفته از ابلاغ دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر انتشار گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی‌الحساب ۳۰درصد می‌گذرد و بانک‌ها حدود ۴روز است که به انتشار این اوراق مبادرت می‌ورزند، گزارش میدانی از شعب بانک‌ها حاکی از آن است که بیشتر بانک‌ها انتشار گواهی سپرده را متوقف کرده‌اند.
سود ۳۰ درصدی بانک‌ها به خط پایان رسید
صبح امروز برخی بانک‌ها (در برخی شعب) در پاسخ به متقاضیان «سپرده‌گذاری با سود ۳۰ درصد»، از پایان اجرای این طرح خبر دادند و این مواجهه باعث «شوکه‌شدن متقاضیان این مدل سرمایه‌گذاری در بازار پول» شد. پرداخت سود ۳۰ درصد در بانک‌ها از صبح چهارشنبه هفته گذشته در قالب «انتشار گواهی سپرده خاص» شروع شده بود و قرار بود به مدت یک هفته ادامه یابد تا با توجه به «انتظارات تورمی» در جامعه، بخشی از نقدینگی در این قالب، جذب شبکه‌بانکی شود.
سود بی‌سابقه بانک‌ها به سپرده‌ها
همه بانک‌ها روز گذشته در یک اقدام مشترک و هماهنگ از آغاز طرح حفظ سپرده‌های مشتریان با نرخ سود 30درصد با عنوان گواهی سپرده خاص رونمایی کردند و براساس اعلام بانک مرکزی تا چهارشنبه هفته آینده بالغ بر 280هزار میلیارد تومان گواهی سپرده خاص روی میز قرار می‌گیرد.
همه‌چیز درباره اوراق گواهی سپرده خاص با سود ۳۰درصد
بانک مرکزی برای مقابله با بالا رفتن نوسانات ارز و طلا، مجوز دادن سود ۳۰ درصدی اوراق گواهی سپرده خاص را به بانک‌ها اعلام کرده است. طبق اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، بانک‌ها از ۱۱بهمن به مدت یک هفته می‌توانند اوراق گواهی سپرده خاص با سود ۳۰درصد عرضه کنند. بالاترین سودی که تا امروز بانک‌ها به سپرده‌های بانکی داده‌اند.
معرفی بهترین وام های با میانگین حساب و شرایط دریافت آن
طبیعی است که هم سرمایه‌تان را باید چند ماه تا یکسال بدون سود در بانک بگذارید، هم سود وام براساس سپرده کم نیست و برخلاف شعار وام قرض‌الحسنه، باید چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵درصد هم سود به بانک بدهید. پس اگر برنامه خاصی برای پول وام ندارید یا قصد خرید کالای غیرضروری را دارید، گرفتن وام با سپرده انتخاب خوبی نیست.
آغاز عرضه اوراق گواهی سپرده با سود ۳۰ درصدی از امروز در بانکها
با ابلاغ بانک مرکزی، از امروز عرضه گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی الحساب بانکی ۳۰ درصد سالانه ( پرداخت سود ماهانه ) در شعب بانکی آغاز شده است.
فوری ؛ بیشترین سود بانکی در کشور/گواهی سپرده خاص با نرخ سود ۳۰ درصد به مدت یک هفته
بیشترین و بالاترین نرخ سود بانکی در کشور، پرداخت ۳۰ درشد سود سالیانه به صورت ماهانه ، به مدت یک هفته از تاریخ ۱۱ بهمن در شعب بانکی کشور‌ بر اساس دستورالعمل انتشار گواهی سپرده خاص که به شبکه بانکی ابلاغ شده است بانک‌ها می توانند برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی بالا اقدام به انتشار این اوراق نموده و در پایان دوره مشارکت، سود قطعی نیز علاوه بر سود علی‌الحساب ۳۰ درصدی به خریداران این گواهی سپرده در شعب بانک‌ها پرداخت می‌شود.
بیشترین سود سپرده بلند مدت بانک ها در سال 1402
در حال حاضر اغلب بانک‌ها حساب سپرده یک‌ساله دارند و تفاوت چندانی در جزئیات و آیتم‌های این سپرده‌ها نیست و امکان واریز وجه هم وجود ندارد.
یک ماهه 22.5 درصد سود بگیرید + بیشترین سود بانکی برای کدام بانک است؟
نرخ بهره بانکی جدید اعلامی به شرح زیر است: سپرده کوتاه‌مدت عادی (با قابلیت واریز و برداشت و صدور کارت بانکی): 5 درصد ( به حداقل مانده در ماه سود پرداخت می شود) سپرده کوتاه مدت ویژه سه‌ماهه: ۱۲ درصد سپرده کوتاه‌مدت ویژه شش‌ماهه: 17 درصد سپرده بلندمدت با سررسید یک‌سال: 20/5 درصد سپرده بلندمدت با سررسید ۲ سال: 21/5 درصد سپرده بلندمدت با سررسید 3 سال: 22/5 درصد البته این فقط ظاهر ماجرا است و اکنون اکثر بانک های کشور با ارائه طرح های متنوع با اسامی مختلف سعی در جذب پول و منابع مشتریان دارند.
کدام بانک بیشترین سود را پرداخت کرد؟  / بزرگترین و کوچکترین بانک‌های پرداخت کننده سود
آمارها نشان می‌دهد از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه بیش از 277 هزار میلیارد تومان سود از سوی 14 بانک به سپرده‌گذاران پرداخت شده است.