ﺳﻪشنبه, 4 اردیبهشت 1403 2024,April

تراز ناتراز بانک های ادغام شده

24 خرداد 1401
تراز ناتراز بانک های ادغام شده

به گزارش بانک اول ادغام آخرین بانک نظامی در بانک سپه در حالی است که از سال ۹۷ تاکنون برنامه جامع ادغام بانک ها و مؤسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه تدوین و گام به گام اجرایی شد. 
در واقع هدف از اجرای این طرح، ساماندهی بازار پولی کشور و افزایش توان نظارتی بانک مرکزی، در راستای بهره مندی از توانمندی ها و ظرفیت پنج بانک نظامی در قالب یک بانک واحد باثبات و ادغام تمامی این ها در بانک سپه عنوان شده است. بدین ترتیب در فروردین ۹۸ مرحله اول فرایند ادغام بانک های انصار، قوامین، مؤسسه اعتباری کوثر و مهراقتصاد صورت گرفت و هفته گذشته نیز آخرین مرحله روند ادغام ها انجام شد.


گرچه به باور بسیاری از تحلیلگران اقتصادی، ادغام بانک های نظامی از تکرار تجربه گذشته مؤسسات مالی و اعتباری، بروز نابسامانی های اقتصادی در عرصه بانکی کشور، خلق نقدینگی برای جبران زیان های جاری و درنتیجه آن افزایش تورم می کاهد، با این حال این موضوع مطرح است که ادغام چندین بانک و قرار گرفتن آن ها در دل بانک اصلی، مستلزم مدیریت و نظارت قوی بر چنین بانک هایی است. بررسی ها و نظرات کارشناسی نهادهای تخصصی این حوزه همچون پژوهشکده پولی و بانکی، حاکی از این است که اصلی ترین دلیل ادغام بانک ها، جلوگیری از ورشکستگی آن هاست، اما همین موضوع نیز ممکن است تبعات بلندمدتی را در پی داشته باشد که کارشناسان اقتصادی، مجریان امر را به در نظر گرفتن تمامی جوانب و مدیریت آثار ادغام ها دعوت می کنند.

اخبار مرتبط
سیدامیر سیاح رئیس مرکز مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار با اعلام این مطلب افزود: امیدواریم تا ۲۵ اردیبهشت یک میلیون و ۶۰۰ هزار مجوز کاغذی مانده در دست مردم در این مدت زمان باقی مانده به شناسه یکتا تبدیل شوند و شاهد تبدیل بیش از ۲ میلیون پروانه کاغذی اعم از صنفی و غیرصنفی در کشور به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا باشیم.
اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می‌گردد.
عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس)ها و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌باشد
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است حسب نیاز سازمان، اطلاعات ریز تراکنش‌های «ورودی به» و «خروجی از» هر حساب اعم از تجاری و غیرتجاری به تفکیک وجوه نقد و غیرنقد و نیز اطلاعات «بابت تراکنش» موضوع بند «ج» ماده (۱۰) این قانون را حداکثر ظرف ده روز پس از درخواست سازمان به‌صورت سامانه‌ای برای سازمان ارسال نماید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات