پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

مهلت دریافت وام جدید کرونا تا ۲ روز دیگر تمام می شود

24 خرداد 1401
مهلت دریافت وام جدید کرونا تا ۲ روز دیگر تمام می شود

به گزارش بانک اول ، 18بهمن ماه بود که محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس جمهور درباره آخرین تصمیمات اقتصادی ستاد مقابله با کرونا گفت: اقداماتی برای کاهش آسیب اقتصادی کرونا در دو قسمت انجام شد که در بخش اول اعتباراتی برای پرداخت مستقیم در نظر گرفته شد.

وی در ادامه افزود: در مرحله دوم تسهیلات بنگاه محور به حوزه های صاحب الویت داده شد. تسهیلاتی در حوزه فرهنگ به مراکز نمایشی ،سینمایی، ناشران و تولیدکنندگان رسانه ای با تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به گردشگری به عنوان بخش دیگر آسیب دیده از کرونا تصریح کرد: این بخش علاوه بر عید 99، در عید 98 هم به خاطر سیلاب های مناطق مختلف کشور نتوانست درآمدی کسب کند، از این رو تسهیلاتی با تشخیص وزارت میراث گردشگری ارائه شد.

نهاوندیان از ورزش به عنوان بخش دیگری یاد کرد که تسهیلات اقتصادی دوران کرونا به آن اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه بخشی از ارائه این تسهیلات انجام شده است، تاکید کرد: موعد مراجعه برخی بنگاه ها به بانک ها برای دریافت تسهیلات تا پایان دی و تا پایان بهمن بود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: با توجه به اینکه هنوز همه منابع جذب نشده و به خاطر محدودیت های ترددی در دی ماه، فرصت مراجعه این سه بخش به بانک ها برای دریافت تسهیلات تا نیمه اسفند تمدید شد.

 حوزه ورزش و جوانان یکی دیگر از سه بخش مورد نظر برای دریافت تسهیلات جدید کرونا معرفی شده بود که بر این اساس بخشی از تسهیلات مذکور به صاحبان بنگاه های این بخش از جمله اماکن ورزشی، پارک های آبی و باشگاه های سوارکاری پرداخت شده است.

در ادامه حمایت دولت از صاحبان مشاغل و کسب وکارهای شدیداً آسیب دیده از کرونا، ستاد مقابله با کرونا پرداخت تسهیلات حمایتی به شاغلین و کسب و کارهای حوزه گردشگری، ورزشی و فرهنگ و هنر را تصویب کرد.

در مرحله اول پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا افراد متقاضی برای دریافت وام ثبت نام کردند و نزدیک به 14 هزار میلیارد تومان تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در کشور در 14رسته و بیش از 850زیررسته پرداخت شد.

در مرحله دوم پرداخت وام کرونا، سه حوزه گردشگری و صنایع دستی، فرهنگ و هنر و ورزش و جوانان مورد توجه قرار گرفت و رقمی در حدود 8000 میلیارد تومان تسهیلات به این بخشها پرداخت خواهد شد که طبق مصوبات ستاد ملی کرونا 2000 میلیارد تومان به بخش گردشگری، 1700 میلیارد تومان به بخش فرهنگ و هنر و 800 میلیارد تومان به بخش ورزش اختصاص پیدا کرده است./تسنیم

اخبار مرتبط
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!
موضوع وام با کارت یارانه از سال ۱۳۹۶ و با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد که در همان زمان بانک‌ها اعلام کردند منابع لازم برای پرداخت وام یارانه به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم تکلیفی را بر دوش شبکه بانکی نگذاشت. دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام‌های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که اقساط آن هر ماه از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می‌شد.
بانک رفاه کارگران به منظور تداوم سیاست های حمایتی خود از جامعه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی، کارکنان شرکت ها و سازمان های متعامل با بانک، در قالب “طرح امید رفاه”تسهیلات پرداخت می کند. تسهیلات طرح امید رفاه به مستمری بگیران ارجمند سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند و کارکنان محترم بازنشسته بانک رفاه، در قالب عقد قرض الحسنه به میزان بیست میلیون تا یکصد میلیون ریال با نرخ کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها